Goede website, snelle levering en achteraf kunnen betalen

goed geregeld, levering alleen niet handig zakelijk op zaterdag...

Snelle complete levering ondanks Covid-19

Na ontvangst heb ik de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box all-in-one meteen geïnstalleerd. Een simpele aansluiting met de draadloze rft-zender op afstand ging vlekkeloos. De gehele aansluiting was binnen een half uur gereed en draait nu zoals ik had gehoopt. Al met al een prima product dat ondanks Covid-19 snel werd geleverd.

Super goed

Slecht bereikbaar zowel via chat als via telefoon, snelle levering via duidelijke trac en trace

Prima metalen ventilatieventielen

Zowel de inblaas- als uitlaatventielen zijn gemakkelijk te monteren. Jammer dat de ventielen rondom inblazen, maar gelukkig kon ik de afsluitschermpjes uit de oude exemplaren overzetten zodat je de luchtstroom kunt richten.

Ik zal hier nooit meer iets bestellen

Na een defect woonhuisventilator retour gestuurd voor reparatie. Daarna werd het stil. Tientallen keren gevraagd om informatie (ja, alleen informatie), hoe lang het ongeveer zou duren. Na 4 weken zou hij dan eindelijk teruggestuurd worden. Maar dat bleek toch over de unit van een andere klant te gaan. Verder geen informatie over onze ventilator... 5 weken verder en 0 informatie vind ik echt onacceptabel. Daarnaast ook nog blij gemaakt worden met een dooie mus ondertussen is natuurlijk ongelukkig maar verdiend zeker niet de schoonheidsprijs... Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Gewoon goed

Keurig op tijd geleverd en prima verpakt

snelle levering, goede service!

Vaak wordt er geadverteerd met verschillende 'uitstekende' termen, en blijkt achteraf dat het ontzettend tegenvalt. Zeker in deze tijden, dat men meer via internet besteld verwacht je lange(re) levertijden enz. Van dat alles niets, alles op tijd geleverd, vooraf verstuurde uitleg, ben je wel zelf kundig of niet, dan kan er worden geholpen. Heel service gericht. fijn!!

De pakketten kon ik niet aansluiten

Alles naar wens nu is mijn spullen compleet nu kan ik beginnen met aansluiten

Makkelijke site goed product snel geleverd

Alles top

Conform afspraak geleverd

Maakt toezegging waar

Ik zocht een ventilatiepijp voor op het dak en deze was makkelijk te vinden bij Ventilatieland. Binnen twee dagen in huis.

Goede kwaliteit en advies

Voor de eerste keer een ventilator gekocht en ging dus via INternet op zoek. Dan zie je snel, Ventilatieland kent zijn klanten wel. Ruime keuze, goed advies en after sales.

Perfect!

Alles goed en netjes opgelost

Prima levering keurig op tijd

Onderdelen goed verpakt, duidelijke handleidingen. geen kritiek.

Geleverd zoals afgesproken

Uitstekend Advies & Instructie !

Uitgebreid advies op de site. Daardoor makkelijk kiezen van het produkt. Instructiefilm was duidelijk, aansluiten een fluitje van een cent.

Duidelijke site om het juiste product te zoeken en daarop volgt een snelle levering.

correct en op tijd geleverd.

Je krijgt wat je verwacht.

Service goed

Verkeerde pakketje opgestuurd, werd wel netje opgelost en ik kreeg snel daarna alsnog mijn pakketje

Zeer snelle levering

Ondanks de drukte bij het bedrijf hadden we met 2 dagen de bestelling in huis.

Goede, nette en snelle service

Duidelijke site. Snelle verzending.

Mooie produkten, maar onduidelijke informatie omtrent leverdatum

De bestelling ging prima, maar de levering duurde wel vier dagen, terwijl de opdrachtbevestiging aangaf dat deze een dag na de bestelling geleverd zouden worden. Ook kreeg ik geen track en trace informatie, om de status van de levering te monitoren. Uiteindelijk zijn de produkten wel in goede staat afgeleverd.

Snelle levering, netjes verpakt.

Ene dag besteld, andere dag geleverd. Goed verpakt. Alles zag er keurig uit.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ