Is heel correct en goede afhandeling.

Alles geleverd zoals besteld, netjes een berichtgeving gekregen dat de zending iets later zou zijn ivm producten die op dat moment niet voorradig waren, uiteindelijk op afgesproken dag aangeleverd.

Goede ventilator

Ventilator bleek in alle opzichten groter te zijn dan verwacht. (Had niet goed naar de maten gekeken.) Met wat aanpassingen toch kunnen plaatsen. Voor wat betreft kabel doorvoer en aansluitingen kunnen er wel verbeteringen doorgevoerd worden. Men moet echt een stuk kabel met flexibele kern gebruiken en de uiteinden even solderen.

Uitstekende ervaring

Prima duidelijke site met keurige prijzen.

Netjes terug gebeld goed geholpen

We zijn zeer tevreden alles keurig geleverd netjes ingepakt en netjes alles onderhouden Beste prijs

Duidelijk, snel en product is super!

Makkelijke website, snelle levering zelfs in deze bijzondere tijden. Product is eenvoudig aan te sluiten en werkt geweldig.

Hele goede service en snelle levering

Ben zeer tevreden. Bestellen gemakkelijk, bevestiging meteen via mail en snelle levering met track en trace uiteraard.

prima, geen gedoe daadkrachtig

Mijn ervaring was daadkrachtig en zakelijk,ook met betalen geen gedoe, prima

De eigenaar neemt de tijd voor de klant en is heel behulpzaam.

Mijn telefoontje om uitleg wordt onmiddellijk beantwoord, dus de bereikbaarheid is heel goed. De gevraagde uitleg was duidelijk en eerlijk. De service is snel.

Snel & het juiste geleverd

Hetgeen was besteld is snel geleverd.

Voldoet aan alles

Kwaliteit van het product en de snelheid van levering. Een bedrijf waarbij de consument centraal staat. Maar toch een pijnpunt. Verleden week ventilator gekocht €269. Nu staat het zelfde product voor €240. En dat wisten jullie.

prima en snelle levering

Snel geleverd!

Uitstekend meegedacht en heel vlotte service/levering!

Bij een verbouwing van onze garage tot kantoor-aan-huis bleek een beter ventilatiesysteem dan eerst voorzien, toch noodzakelijk. Vanwege de spoed heb ik dat als particulier helemaal telefonisch kunnen uitleggen en heeft Ventilatieland dat vervolgens uitstekend uitgewerkt en een compleet systeem bepaald en al 2 dagen later bij ons afgeleverd. PRIMA.

Gewoon goed

Goed volgende keer weer

Snelle levering Praktische tips voor installatie Alles wat je nodig hebt helemaal top

Levering conform afspraak

Product is geleverd conform afspraak. verder kan ik niets toevoegen aan de beoordeling, want installatie moet nog volgen.

Goed opgelost

Flexibel buis besteld, stond bij op voorraad. Bleek niet zo te zijn, kwam enkele dagen later. Ik ben keurig geïnformeerd, excuus aangeboden en een tegoedbon gehad voor de volgende keer.

Precies zoals het hoort

Duidelijke website, met ruim assortiment. Eenvoudig bestelproces en prima tussentijdse updates. Snelle levering

Prima shop

Prima shop, levering op tijd. Geen op/aanmerkingen.

goed assortiment en keurige aflevering

Ik was op zoek naar specifieke ontluchtingen en vond die bij Ventilatieland. Ze werden keurig op tijd geleverd in goede verpakking

Bestelling altijd keurig op tijd en er wordt altijd even keurig gereageerd op vragen.

Gewoon erg goed

ruime keuze, nette prijs En bij telefonisch contact goed geholpen en netjes te woord gestaan

prima ventilator, app kan beter

Degelijke ventilator, montage erg gemakkelijk. Bij de app ontbreekt elke vorm van toelichting. Zo dacht ik, dat je ventilatorsnelheid kon instellen op maximaal bij vochtige conditie en bv medium bij geurtjes. Dit werkt dus niet zo, de laatste instelling geldt dan ook weer voor vocht. Verder laten we de ven 's nacht draaien op halve snelheid, dit ging goed, maar op een bepaalde nacht ging hij opeens maximaal... Waarschijnlijk had hij de regen opgemerkt, en was in de stand vocht, dus maximaal gesprongen. Ook is het niet mogelijk om het continue toerental zo te programmeren, dat de ven bv 's nachts op halve kracht draait en overdag op minimaal. Tenslotte, als het apparaat uit is, moet je hem later opnieuw verbinden met de app. Niet zo leuk als je bij de knop moet klimmen...

Duidelijke informatie en makkelijk te bestellen.

Bij mijn zoekopdracht naar een ventilatieunit met toebehoren kwam ik al redelijk snel uit bij Ventilatieland. Het verdere zoekwerk, informatie, bestellen ging makkelijk. Prima webshop.

Doe wat zij beloven

Goede info via chat. Snel adequaat en vriendelijk . Zag later wel dat het in Friesland een tientje mijn der koste

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ