In de eerste instantie was mijn bestelling vertraagd. Na een telefoontje was het pakketje er de volgende dag!

Jammer dat het product dat ik had besteld niet gelijk leverbaar was. Maar verder alles prima behandeld.

Super eenvoudig klip en klaar

Makkelijk te monteren, met goed geluk uitwisselen met oude ventilator, gemakkelijk te instellen.

Prima geholpen

Alles verliep volgens afspraak

Goed gedaan

Snel en goed bezorgd

Uitstekende service

Bij het bestellen van de mv box kregen we netjes een reactie per mail van Ventilatieland We kregen precies de datum doorgestuurd wanneer wij het pakketje konden verwachten Ik heb de box zelf vervangen maar ook de uitgebreide handleiding was uitmuntend Ventilatieland raad ik dan ook bij iedereen aan

Prima service, super vriendelijk geholpen

Meerdere dingen in 1 keer besteld waarvan 1 ding niet op voorraad was. Gebeld of de levertijd bekend was. Zonder problemen eerst alles dat op voorraad was Verstuurd, en nalevering van het ontbrekende product direct na binnenkomst. Telefonistes waren super vriendelijk

Gemakkelijk zelf te installeren

Mijn wtw was aan vervanging toe en in navolging van een aantal buren heb ik een Itho Daalderop ventilator aangeschaft. Met de instructies via de website en de bijgevoegde gebruiksaanwijzing heb ik de kast aangebracht en aangesloten. Door het beperkte gewicht was het niet moeilijk om het apparaat boven het hoofd te bevestigen. De zuigkracht is perfect, beter dan van de wtw voorheen. Ook over de levering ben ik zeer te spreken: binnen 24 uur aan huis geleverd zonder kosten!

Snelle bezorging ondanks Coronatijd.

Na een telefoontje was het verder snel geregeld !

levering nam wat extra tijd in beslag !

Hij werd netjes geleverd .en makkelijk te monteren. Hij werkt uitstekend

Netjes

Besteld en gekregen

Snelle levering en goed advies gekregen van een top bedrijf. Ga zo door.

Gemakkelijke site

Veel keuze met de juiste omschrijving

Snelle levering en goede apparatuur.

Snelle levering, product goed verpakt en de ventilator werkt naar behoren. Ook een goede website met keuzehulp.

Ruim assortiment

De website toont een ruim assortiment en is ook redelijk goed doorzoekbaar. Meer metagegevens zouden helpen (ik zocht b.v. een afdekring 150mm). De levering was snel genoeg (twee werkdagen).

Zeer lange levertijd

Goede prijzen . Alleen de levertijd is gewoon 2 weken en op de site staat 1 lever dag .

Snelle levering van werkend materiaal

Teleurstellend als het product 27dB volgens de website produceert dat de doos 47 dB meldt en dat dan ook blijkt te kloppen: herrie!

Goede website, goede afhandeling

Geen problemen !

Veel keuze. Snelle levering.

Top assortiment, site en service, communicatie kan iets pro-actiever

Beste en overzichtelijkste assortiment wat er te vinden is online, erg fijne website. Klein foutje gemaakt in mijn bestelling, werd kosteloos aangepast. Communicatie over de levertijd kan iets beter, ruim 3 weken op een bestelling gewacht zonder tussentijdse update. Reactie of vragen is altijd netjes, maar duurt wel wat lang. Uiteraard alle begrip voor in deze tijd. Ga hier zeker weer bestellen!

Goede prijs en klantencontact

Prijzen zijn concurrerend en bestellen is gemakkelijk. Duidelijke omschrijvingen bij de gezochte producten. Enig kritiekpuntje is dat de levering niet de volgende dag was zoals bij het product op de site stond maar een week later. Het algemeen vermelden dat leveringen langer kunnen duren door de Corona is logisch maar vermeldt dan niet bij de producten voor 16 uur besteld morgen geleverd. Dit schept een foute verwachting die niet wordt waargemaakt.

Goed maar kan beter.

Doordat ik bij de bestelling mijn mailadres fout had ingevuld, heb ik geen factuur ontvangen. Twee keer daarvoor gebeld, morgen of zo maar weer voor de derde keer bellen. Zoveel werk is het toch niet om een factuur te sturen naar het juiste mailadres, dat ik ondertussen heb doorgegeven. Groet, Marion

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ