Snelle levering, goed product eerlijke prijs

Snelle levering, goeie prijs kwaliteitsverhouding.

Prima, niets mis mee; wat besteld is is keurig op tijd geleverd

In mijn geval een eenvoudige vervanging van een ouder type (13jr) MV unit naar een nieuwer type, dus ook zeer eenvoudig om zelf te doen. Mbv de filmpje op de site ook eenvoudig de oude RF sensoren weer te koppelen aan de nieuwe.

Ondanks besteld in het Pinkster weekend keurig op tijd bezorgd met duidelijke voor informatie .

Keurige, goede service

Goede ondersteuning, kennis van zaken. Goede instructies op website

Goed product

Duidelijke site, snel geleverd

Het gewenste product was snel gevonden, met een passende prijs. Via mail op de hoogte gehouden van de status en met track&trace goed te volgen. Prima

Snelle en goede service

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Zeer prettig als ja bezig bent met klussen, bovendien is het materiaal perfect.

snelle levering en prijskwaliteit verhouding top

snelle levering en prijskwaliteit verhouding top

Optijd geleverd mooi product!

Pakketje kwam zoals op de aangegeven dag, alles was heel en compleet, ben er superblij mee!

Very good experience, product was as expected and delivered quickly

Excellent service

Snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden

goed en snel

duidelijke site, snelelevering

helemaal top..............

zeer vriendelijk en behulpzaam en maken een overzichtelijke berekening met bijbehorende advies voor je ventilatie systeem

Prima, goed product, snelle levering

Middags besteld, de andere morgen in huis.

Overzichtelijke site met snelle levering

Zeer goed. Ik kon snel vinden wat ik nodig had, goede tips voor mogelijk handige extra's en snelle levering. Levering goed verpakt.

Het product dat ik heb besteld werd snel geleverd en werkt goed.

duidelijke site, precies als omschreven

duidelijke uitleg , snelle levering volgens afspraak, mail ivm verschuiven tijdslot levering zoals het hoort.

Goed en snel behandeld en verzonden.

Goed en snel behandeld en verzonden.

Doelmatige website en duidelijke afhandeling

Efficiente afhandeling van de bestelling. Alleen Post.nl kan beter... de postbode had last vanndyslectie.... nummer 85 werd bij hem 58 waardoor hij niet aanbelde en het pakket bij de buren terechtkwam... terwijl ik daarvoor thuis was! Ander puntje: Bij de gebruiksaanwijzing werd bij een draaischakelijk een verwarrende aanduiding gebruikt (schuld Itho Daalderop) te weten “middenstand” en stand “2”. Beter is de asnduiding “middenstand” weg te laten. Dat voorkomt verwarring!

Snelle levering en daarna top-service bij defect artikel

Ventilatierooster snel geleverd. Helaas was een van de lamellen afgebroken tijdens het transport. Na chat-contact en opsturen van een foto van de defecte lamel heb ik per omgaande een nieuw exemplaar ontvangen. Dus...TOP-service

goed product

snelle elvering goed verpakt goedkoop

Snel en accuraat geleverd

Smooth

Gemakkelijk. Goede communicatie

De levering was er snel. We moeten de ventilator nog installeren.

De verzorging van de bestelling van een nieuwe ventilator liet niets te wensen over.

Via een duidelijke website, een vlotte bestelprocedure een correcte aflevering door PostNl kwam de bestelde ventilator op het verwachte tijdstip bij ons in huis. Vervolgens werd ook nog nagevraagd of alles goed was verlopen en of eventueel bij de montage hulp nodig was. Als alle webwinkels zo zouden functioneren lopen alle binnensteden leeg. Nogmaals:bedankt voor de service.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ