Fijne klantgerichte club

Duco box besteld misschien kan er automatisch aangegeven worden welke afvoer kanalen je nog meer nodig hebt.

Product goed ontvangen

Het product werd tijdig op de aangegeven tijd bezorgd. De mechanische ventilatie zelf moeten we nog installeren.

Top product en snel geleverd

Spullen zijn top

Spullen in perfecte staat ontvangen.. Normaal snel bezorgd maar door drukte postnl iets verlaat.

Prima bedrijf. Super service van de klantenservice. Goede hulp bij het kiezen van een product

Snel geleverd maar licht beschadigd.

Als je 1.5 meter flexibele buis in een te klein doosje stop kan dat niet goed gaan.

snel antwoord op vragen goede levering

Zie bovenstaand

Eenvoudig bestellen

Mijn bij Ventilatieland bestelde woonhuisventilatie box was eenvoudig te bestellen en werd bezorgd zoals beloofd. Per mail extra installatie hulp ontvangen, wat voor mij als particulier heel behulpzaam is.

Zeer snelle levering en goed product tegen scherpe prijs

Heb een aantal prachtige halterschijven kunnen maken. Zou het product aanbevelen aan vrienden, 10/10.

Goed post nl slecht 3 afspraken

Goed post nl slecht

Snel en verzorgd bezorgd zoals op de site aangegeven.

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Duidelijke website waarop de producten goed vindbaar zijn. Na bestellen een snelle levering tegen lage verzendkosten. Voor herhaling verbaar.

Uitstekende service, bestelde artikel was toch niet op voorraad. Meteen mail met excuses dat het zo spoedig mogelijk geleverd zou worden.

Zoals ik het verwachtte, gewoon goed

Perfecte website en service

Doen wat ze horen te doen

Product besteld bij Ventilatieland. Door it storing bij PostNL duurde het langer voordat ik het kreeg. Dit werd netjes gecommuniceerd door ventilatieland.

Pas geleden gekocht zelf geplaatst en bevalt me prima, onder douch staand 3 en weg vocht plus stil 50 db. Groetjes S. KARADAG

Snel en correct.

Perfect service.

Goede kwaliteit en snelle levering

Eerste keer klant, maar super goed geholpen

uitstekende ervaring. Nimmer zó te tevreden geweest. Dank u

Correcte en razendsnelle levering

Prima ventilatieroosters met faire prijs, die heel snel thuis afgeverd werden.

Zorgeloos!

Ze maken waar wat ze beloven!

Goed bevallen

1047 Park Forum