Goed bevallen

Correcte afhandeling na retourzending

Het product voldeed helaas niet aan de verwachtingen. De stroomdraad die naar de ventilator loopt is onvoldoende afgewerkt (erg/te krappe montage) waardoor de lamellen slechts voor 1/3 open gingen. Aangezien mij dit een productiefout leek had ik geen behoefte aan een vervangend product. Helaas viel het ook niet op een of andere manier te verhelpen. De ventilator heb ik weer gedemonteerd en retour gestuurd. Binnen nog geen week kreeg ik keurig netjes bericht dat ik mijn aankoopbedrag terug krijg. Dit ondanks dat er hele lichte gebruikers sporen op te zien waren. De service van van het bedrijf is prima. 4 sterren. Het product voldeed niet aan de verwachtingen. 2 sterren. De eindbeoordeling inzake aanbeveling betreft in deze alleen gericht op de winkel Ventilatieland, dus niet het product.

Vlotte correctie verkeerd geleverde product

Privé enkele producten besteld. Na levering bleek één product niet overeen te komen met het bestelde (andere binnendiameter). Na één mailtje werd gelijk het juiste product opgestuurd. Het verkeerd geleverde product mocht ik houden. Foutje moet kunnen; goede service!

Vriendelijke klantenservice

Professionele spullen tegen een faire prijs!

correct vriendelijk onderlinge bereikbaarheid bedrijf minder goed

ik had de pech dat mijn bestelling door Corona, thuis werken van medewerkers van het bedrijf en storing Post-nl. veel vertraging opliep. beetje knullig dat bij de bestelde ventilator en 2 sensors maar 1 sensor werd afgeleverd wat weer bellen en mailen betekende. uiteindelijk keurig netjes zelfs eerder geleverd. prima! communicatie en betere bereikbaarheid tussen aardige telefonistes en magazijn kan beter.

Simpel, snel en goedkoop

Ik kon snel de juiste mechanische ventilator vinden, bestellen ging al even eenvoudig. Levering was snel, namelijk de volgende dag al.

Keurig bedrijf!

Ik had een onderdeel besteld. Helaas bleek de verkeerde maat geleverd te zijn. Er werd direct een nieuwe levering gedaan en het verkeerd geleverde onderdeel mocht ik houden.

Perfect geholpen, ga zo door.

Vlotte levering, prima product!

werkt uitstekend

ingebouwd en een chalet voldoet prima

Vlotte en keurige bezorging

Netjes en super snel geleverd, conform de afspraak, Jan menigeen nog wat van leren.

Ruim aanbod en een snelle levering..

Top service..

Goede producten alleen jammer dat ze eerst de verkeerde opstuurden

Product goed jammer van een eerste verkeerde levering en dat het herstel hiervan wat meer kostte lag niet aan hun. Daarom een wat lager cijfer helaas.

Waar voor je geld

Goed product en snelle levering top

Zonder problemen

Prima afwikkeling

Klantvriendelijk. Duidelijke website en snelle levering.

Je krijgt wat je vraagt

Goede kwaliteit en goede service, communicatie

Prima verlopen

Vlotte bestelling en een vlotte levering.

Kennis over de producten en het kunnen adviseren is prima.

Als je dit bedrijf aan de telefoon kunt krijgen blijkt daarna dat de kennis over de producten en het kunnen adviseren is prima in orde is, zowel vriendelijk als het kunnen inleven in je persoonlijke situatie.

Easy and fast

Bought second remote for my ventilation system. Delivered fast. Communication was good. Installation was easy as well. The video is the website helped me a lot cause the manual was not in English.

slecht

Bij een van de bestellingen ontbrak een van de betaalde producten.

Mijn vraag vóór aankoop werd snel en duidelijk beantwoord. De bestelling daarna werd snel geleverd. Artikel voldoet goed.

Niet heel fexible en klantvriendelik

Ben al een hele tijd bezig mijn 40 jaar oude woning zo energie neutraal mogelijk te maken. Vasco WTW unit met toevoer en wand- /plafondventielen gekocht etc. gekocht. Nu woonkamer nog stukken en dan kan eindelijk de unit worden aangezet maar nu blijken de vierkante wandventielen niet te passen :-( zonder de plint te beschadigen. De ronde past wel maar ondanks dat het nog in originele verpakking zit kan ik ze niet ruilen. Het is heel lang geleden dat ik ze gekocht heb maar heb een account en ben bekend! Drie keer 68 euro weg en dat is voor mij heel veel weggegooid geld. Ronde en vierkante kosten hetzelfde dus zou wat dat betreft niets uitmaken als ik deze zou kunnen omruilen.

Alles compleet en goed afgeleverd

Mechanische ventilatie unit en toebehoren perfect geleverd. Ik had zelf niet in de gaten dat de vrijdag na Hemelvaart het magazijn dicht was, maar na het weekend was het er snel. Op de site zijn alle spullen om de klus compleet te maken snel te vinden.

Keurig netjes

Levertijd duidelijk wat prettig is in deze tijd!!

Fijne snelle aflevering

Goed product werkt prima. Besteld en ondanks corona heel snel In huis.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ