Duidelijke website, levering prima optijd. Kwalitatief goede ventilator.

Ik heb op de website goed kunnen uitzoeken wat ik nodig had. De levering was conform de aangekondigde tijd. De ventilator voldoet prima.

Het beloofde terugbellen heeft wel daaaagen geduurd,verdere afhandeling en levering : tevreden.

Top voor elkaar

Van bestelling tm aflevering top voor elkaar

Prima ventilator. Doet precies wat ik van dat ding wilde.

De ventilator was snel geleverd ,goed verpakt en van goede kwalitijd.

De montage was vrij eenvoudig , goed zelf te doen.

Niets anders dan lof. Volgende keer ben ik weer van de partij

Kwalitatief goed materiaal tegen redelijke prijs en snel geleverd

Prima kennismaking voor de eerste keer.

Snelle levering.

Buisventlator besteld. Voldoet aan de verwachtingen.

Snelle en een goeie communicatie over de levering

Ik kon op de site van ventilatie land snel vinden wat ik nodig had en de levering verliep supersnel!

Uitstekend geholpen

Op mijn vraag kreeg ik een heel duidelijk en begrijp baar antwoord. Prima.

Goed geholpen, spullen snel en compleet geleverd

Goed voorgelicht, gemakkelijk besteld en compleet en zonder beschadigingen geleverd binnen de beloofde tijd. Prima dus.

prima, goede prijs en snel bezorgd

prima, goede prijs en snel bezorgd

Ze beloven veel, maar leveren weinig

Donderdag:Op de site is het product op voorraad, nu bestellen morgen binnen. maar na bestellen krijgen we een mail dat het pakket later komt, omdat het product toch niet op voorraad zou zijn. De leverdatum is 4 dagen later op een feestdag. Maandag een mail dat er dinsdag niet geleverd kan worden (verrassend) . Indien we willen annuleren kunnen we het nummer in de mail bellen. Wij annuleren het pakket, ons geld zou teruggestort worden. Krijgen we woensdag een mail dat het verzonden is. We er gebeld helaas is niets meer aan te doen, we moeten het pakket of weigeren of terugsturen. Heel vervelend, maar ze sturen een retourlabel naar ons op. Tot op heden niets meer vernomen. Ze beloven van alles maar leveren het niet. Een vertraging kan gebeuren. Maar dat die gehele week op de site staat dat het product op voorraad is, terwijl dat dus niet het geval was. En dan zeggen geannuleerd te hebben, maar dat ook niet te doen is gewoon hele slechte service.

kwaliteit en goede levering

Het zoeken naar de juiste ventilator heb ik op de website als prettig ervaren. Ook de instructievideo`s bij het product gaven een goed beeld of ik de door mij uitgekozen ventilator zelf kon installeren. Dus juiste product met een goede prijs met de juiste instructies en een goede levering. Dit is hoe een webwinkel hoort te zijn.

Bestelling snelin huis en de correcte

Vanwege wat negatieve berichten had ik afterpay gekozen. Dit was niet nodig geweest. Volgende dag in huis en ook het goede product TOP!!!

vlotte afhandeling van bestelling

geen problemen

Makkelijk en snel

Gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd.

Uitmuntend

Ik had mijn ventilator snel ontvangen. Na openen bleek het de verkeerde maat te zijn. Na telefonisch contact met de klantenservice kreeg ik een snelle en zeer klantvriendelijke oplossing.

vlotte levering

het bestelde werd heel snel geleverd en de prijs was goed.

goede producten, zeer snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering. Goede prijzen.

Snel en probleemloos

Zeer snel en zonder problemen geleverd

correcte afhandeling van niet beschikbaar onderdeel

Besteld onderdeel was helaas niet beschikbaar. Geld keurig en snel terug gekregen.

Snelle levering maar verkeerd. Daarna geen reactie ontvangen.

Ik bestelde een ventilatiebox. Kreeg netjes een mail dat de bestelling ivm 5 mei een dag later zou worden bezorgd. Dat klopte. Heel netjes dus. Toen de bic bezorgd was kwam ik er achter dat de verkeerde geleverd was. Hierover contact opgenomen. Zou worden teruggebeld. Niet gebeurd. Nog een x gebeld. Zou weer worden teruggebeld. Weer geen reactie. Weer gebeld. Mevrouw van de receptie maakte weer een terugbelverzoek en gaf aan dat ik ook een mail kon sturen. Gedaan. Weer geen enkele reactie. Toen alles maar retour gestuurd en de ventilatiebox ergens anders besteld.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ