2 jaar geleden een bestelling gedaan van twee produkten was er een niet goéd. Na een telefoontje devolgende dag het juiste produkt in huis, een goede en snelle service. Nu een bestelling gedaan war goed en snel verliep. Dus ben ik zeer tevreden.

Snelle levering, goed product en duidelijke informatie op de site.

Goede en duidelijke informatie is te vinden op de site. Met de handleidingen erbij zodat je echt alle informatie over je product kunt opzoeken. De bestelling wordt snel en goed verzonden. Tot slot voeldoet het product boven mijn verwachtingen. Daarbij is de installatie is niet moeilijk.

duidelijk, scherp geprijsd en snel

Ik denk dat bovenstaande omschrijving meer dan genoeg zegt!! Gewoonweg top!!!

Professionele webshop, snelle levering

Slordige levering en geen service

Ik heb een RFT voor de ITHO afzuiginstallatie gekocht, Ventilatieland heeft echter de verkeerde geleverd. Ik heb nadat ik dat merkte contact met hen opgenomen via e-mail. Maar kreeg geen reactie. Na een dag weer een e-mail gestuurd. Maar wederom geen reactie. Het is teleurstellend en slordig dat iets simpels als een juiste afstandsbediening sturen niet lukt. Maar dat kan. Wat het ronduit slecht en onacceptabel maakt is niet reageren op e-mails en de klant dus laten zitten.

Ook in Oostenrijk zijn de spullen geleverd.

Makkelijk en snel bestellen en ontvangen

Snel en besteld en ontvangen. Helaas past het onderdeel en moest ik deze terugsturen. Tot op heden ging dat vrij gemakkelijk en ik ga er vanuit dat het bedrag ook snel teruggestort wordt, de mail hierover heb ik al ontvangen.

Eerste bestelling goed tweede duurt heel lang ben daar niet tevreden ovete

Eerste keer goed Tweede keer slecht

Prima en een goed product

Snelle en goede webshop met een goede prijs kwaliteit verhouding

Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd.

Voor de heteluchtverwarming hadden we een nieuw filter nodig. Op Ventilatieland vond ik het type dat ik zocht. Bestellen was zo gedaan en het filter werd snel geleverd.

Goede prijskwaliteit verhouding en levering binnen 24 uur

Duidelijke antwoorden op mijn vragen over toepasbaarheid en plaatsingsmogelijkheden van de mechanische afzuiging. Verzending zoals beloofd de volgende dag in huis.

Fantastisch!

De bestelling via de website gaat snel en vlekkeloos. De prijs is netjes laag en snel bezorgd! Top!

Snel en accuraat geleverd

Zeer tevreden over.

Ik had een Spirobuis nodig van 1,5m. Product besteld en de dag erna gelijk geleverd.

Uitstekend en snel.

Duidelijke website. Snelle levering.

Uitstekende service

Snel na bestelling verzonden en compleet geleverd.

Veel artikelen voor een goede prijs. Erg snel geleverd.

Op vrijdagavond besteld en maandag geleverd. Dat vind ik snel!!

Uigebreidde assortiment van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Snel en gemakkelijk alles te vinden wat je nodig hebt. Een snelle levering. Zoek functie zou iets beter kunnen. Niet iedereen kent de juiste benaming voor de artikelen.

Betrokken bij de klant

Goede service.

nette service!

netjes snel en goede spullen

Snel geleverd.

Ondanks dat we iets besteld hadden wat niet op voorraad was is deze sneller geleverd dan verwacht.

Onder de indruk

Echt onder de indruk, ik had alleen maar een ventilatie afdekdop besteld, wel een mooie van hout, en 2 dagen later werd deze al bezorgd, top.

Duidelijke website en snelle levering

Het product is goed omschreven op de website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede productbeschrijving en snelle levering

Prima ervaring met Ventilator land. Goede productomschrijving en aanbeveling bij het product, zodat ik een goede keuze kon maken. Verder een snelle levering, waardoor ik snel aan de slag kon met het product.

Snelle levering en goede service

Op donderdag besteld. De bestelling zou eigenlijk op vrijdag dan geleverd worden. Door drukte en corona ging dit niet lukken. Dit kreeg ik netjes op tijd te horen via de e-mail. Een dag later kwam toch de bestelling. Apparaat werkt prima!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ