De overzichtelijke website maakt het makkelijk o uit te zoeken wat je precies nodig hebt. Zelfs voor een leek is er in begrijpelijke taal allerlei informatie aanwezig waarmee je uit de voeten kunt. Daarnaast snel geleverd en netjes vervoerd. Ook de chauffeur verdient een pluim, Deze heeft mij perfect geholpen.
Bestelling gedaan en direct bericht gekregen met verzendgegevens. Toen na 6 dagen het pakket niet meer te traceren was (kwijt dus bij post.nl) hebben ze de bestelling gewoon nog een keer opgestuurd! Dit is de beste service die ik ooit gehad heb!. Dikke duim!
Snelle levering en betaalbaar. Prima levering. Wij zijn helemaal tevreden!
Eerst 2 andere mogelijkheden aangelegd met slecht resultaat, nu met Ventialtiedempers werkt uitstekend, geluid zoemt als Maja de Bij.
goede info zodat er makkelijk een goede keus gemaakt kon worden.
Een kap was van mijn ventilatiedoorvoering afgewaaid. Op mijn vraag (met foto) of die kap los te leveren was kreeg ik antwoord dat losse ?bochten? niet te leveren zijn. Punt. Omdat ik zag dat je producten gratis retour kon terugsturen, heb ik op goed geluk een keuze gemaakt uit het assortiment. Bleek uiteindelijk de juiste te zijn. Wat ik verwacht van de service desk is een dialoog die naar een oplossing leidt. Dit was erg makkelijk ‘opgelost’. Had dit niet de juiste kap geweest had ik wellicht nog een aantal kappen moeten laten sturen. Ben wel positief over het assortiment en de snelheid van toesturen.
Jammer dat product op voorraad stond, maar helaas niet was. Kan gebeuren, ondanks dat toch nog snel geleverd.
Beste Wim, Dank voor uw beoordeling. Wij willen graag nogmaals onze excuses maken voor het feit dat dit later geleverd is. U heeft bij ons na half 5 een bestelling geplaatst, waardoor die bestelling pas de volgende werkdag in behandeling wordt genomen. Uiteraard hadden we anders eerder de email naar u willen versturen. Helaas was de ventilator uitverkocht. Dit is een artikel wat standaard op voorraad ligt en daarom ook een dergelijke status krijgt. Het was even wachten op een nieuwe levering van de fabrikant. Gelukkig hebben we het toch nog 4 dagen eerder kunnen sturen dan aangegeven. Nogmaals onze excuses voor het vervelende ongemak! Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ursprüngliche Bewertung
Op de site staat vandaag besteld morgen in huis. Voorraad product staat op aanwezig. Volgende dag mail dat pas na 6 dagen geleverd kan worden Op de site staat nog steeds dat er op dat moment voorraad is en volgende dag is het product te leveren. Werkzaamheden lopen hierdoor vertraging op
Gebruiksgemak van de site is goed en ook de service is naar wens, alleen de leveringen komen niet volgens de aangegeven levertijden.
gewoon slecht
Beste Ineke, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat dit mis is gegaan. Helaas was er een verkeerd artikel geleverd dan u had besteld. Dit is hierna opgelost en hebben we de bestelling geannuleerd en de factuur bij Afterpay afgemeld. Onze excuses voor het vervelende ongemak, dit is zeker niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Makkelijk te bestellen en vlotte levering.
Bestelling was binnen een dag binnen.
Eenvoudige site, gebruiksvriendelijk. Prijzen zijn ok
Ik was op zoek naar een badkamerventilator. Omdat ik hier helemaal geen verstand van heb, besloot ik om te bellen met Ventilatieland. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die mij goed advies gaf over wat ik nodig heb.
Mijn badkamer is gewoon opgeknapt, mooie dop en geen rafelrandjes van de tegels meer zichtbaar.
Snelle service en deugelijke producten!!
Bestellen en het thuisbezorgen was goed
Ze doen wat is afgseproken
Goede product snelle levering
Was bij jullie op de zaak om producten te halen. Moest blijkbaar via de site en werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Top. Henk
Goede prijs en communicatie en snelle levering, wat wil je nog meer..?
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet compleet en hoor niks van het restant van mijn bestelling. Kan niet door met mijn werkzaamheden. Heb zelf maar geïnformeerd wanneer het wordt geleverd. Zou gisteren zijn maar weer niks gekregen. Wacht nog heel even af en als het deze week niet binnen is gaat alles retour.
Beste Henk, Dank voor uw beoordeling en de moeite die u hiervoor heeft willen doen. Wij vinden het jammer om te lezen dat dit mis is gegaan. Wij hebben de bestelling tijdig verzonden, echter was de bestelling niet compleet. U heeft toen met ons gebeld, waarna wij direct dezelfde dag nog de missende artikelen naar u hebben verzonden. Helaas was dit mis gegaan bij PostNL kwamen wij achter. We zien dat u dit inmiddels heeft ontvangen dus we hopen dat dit inmiddels is opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Bestellen was simpel en op afgesproken tijd geleverd. Geen klachten dus. Top!
Lang gezocht naar de juiste maat in allerlei bouwmarkten en niet gevonden. Bij Ventilatieland was ‘t meteen raak. Goede prijs, snel geleverd, duidelijke instructiefilm en de ventilator snort er nu vrolijk op los.
Goede ervaring bij navraag over leveringstijd naar Frankrijk.
Beste Willem van der Eijk, Dank voor uw review en de tijd die u hiervoor heeft willen nemen. Wij zien dat wij op 30 april uw bestelling hebben verzonden en dat deze helaas vertraagd is geweest bij PostNL. De zending is gisteren (6 mei) bij u geleverd. Wij snappen dat het ontzettend vervelend is dat deze vertraging is ontstaan, helaas is het zo dat wegens de Covid-19 situatie niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen waar PostNL pakketten levert, vertragingen ontstaan. Wij als Ventilatieland kunnen hierop helaas weinig invloed uitoefenen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ursprüngliche Bewertung
Kontroleer eerst de leveringstijd voordat je het pakket verstuurt.
Kanalen weer schoon! Duidelijk zichtbaar op de voor en na foto's. Wel nog wat vuil hier en daar achtergebleven op de vloer, maar goed even de stofzuiger erbij en dat was snel verholpen.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ