Makkelijk bestellen, snel geleverd

De overzichtelijke website maakt het makkelijk o uit te zoeken wat je precies nodig hebt. Zelfs voor een leek is er in begrijpelijke taal allerlei informatie aanwezig waarmee je uit de voeten kunt. Daarnaast snel geleverd en netjes vervoerd. Ook de chauffeur verdient een pluim, Deze heeft mij perfect geholpen.

Super bedrijf!

Bestelling gedaan en direct bericht gekregen met verzendgegevens. Toen na 6 dagen het pakket niet meer te traceren was (kwijt dus bij post.nl) hebben ze de bestelling gewoon nog een keer opgestuurd! Dit is de beste service die ik ooit gehad heb!. Dikke duim!

Helemaal geweldig

Snelle levering en betaalbaar. Prima levering. Wij zijn helemaal tevreden!

Geluiddempers werken uitstekend

Eerst 2 andere mogelijkheden aangelegd met slecht resultaat, nu met Ventialtiedempers werkt uitstekend, geluid zoemt als Maja de Bij.

Prima.

goede info zodat er makkelijk een goede keus gemaakt kon worden.

Ruim assortiment, service desk denkt niet mee

Een kap was van mijn ventilatiedoorvoering afgewaaid. Op mijn vraag (met foto) of die kap los te leveren was kreeg ik antwoord dat losse ?bochten? niet te leveren zijn. Punt. Omdat ik zag dat je producten gratis retour kon terugsturen, heb ik op goed geluk een keuze gemaakt uit het assortiment. Bleek uiteindelijk de juiste te zijn. Wat ik verwacht van de service desk is een dialoog die naar een oplossing leidt. Dit was erg makkelijk ‘opgelost’. Had dit niet de juiste kap geweest had ik wellicht nog een aantal kappen moeten laten sturen. Ben wel positief over het assortiment en de snelheid van toesturen.

voorraad klopte niet helemaal

Jammer dat product op voorraad stond, maar helaas niet was. Kan gebeuren, ondanks dat toch nog snel geleverd.

Service goed, leveringen niet volgens aangegeven tijden

Gebruiksgemak van de site is goed en ook de service is naar wens, alleen de leveringen komen niet volgens de aangegeven levertijden.

slecht!

gewoon slecht

Toppie

Makkelijk te bestellen en vlotte levering.

Geen bijzonderheden binnen en binnen een dag in huis

Bestelling was binnen een dag binnen.

Goede site, prijzen ok

Eenvoudige site, gebruiksvriendelijk. Prijzen zijn ok

Prima advies en snel geleverd

Ik was op zoek naar een badkamerventilator. Omdat ik hier helemaal geen verstand van heb, besloot ik om te bellen met Ventilatieland. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die mij goed advies gaf over wat ik nodig heb.

Heel goed advies gehad toen ik vroeg om een grotere maat dop ivm muurbeschading.

Mijn badkamer is gewoon opgeknapt, mooie dop en geen rafelrandjes van de tegels meer zichtbaar.

Snelle service en deugelijke producten!!

Bestellen en het thuisbezorgen was goed

Zeer goede service

Ze doen wat is afgseproken

Goede product snelle levering

Goede product snelle levering

Heel erg goed

Was bij jullie op de zaak om producten te halen. Moest blijkbaar via de site en werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Top. Henk

Gewoon goed

Goede prijs en communicatie en snelle levering, wat wil je nog meer..?

Niet zo goed

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet compleet en hoor niks van het restant van mijn bestelling. Kan niet door met mijn werkzaamheden. Heb zelf maar geïnformeerd wanneer het wordt geleverd. Zou gisteren zijn maar weer niks gekregen. Wacht nog heel even af en als het deze week niet binnen is gaat alles retour.

Snelle acurate levering

Bestellen was simpel en op afgesproken tijd geleverd. Geen klachten dus. Top!

Prima en stille ventilator.

Lang gezocht naar de juiste maat in allerlei bouwmarkten en niet gevonden. Bij Ventilatieland was ‘t meteen raak. Goede prijs, snel geleverd, duidelijke instructiefilm en de ventilator snort er nu vrolijk op los.

Uitstekende reaktie na het stellen van een vraag over de leveringstijd!

Goede ervaring bij navraag over leveringstijd naar Frankrijk.

Prima en snelle service

Kanalen weer schoon! Duidelijk zichtbaar op de voor en na foto's. Wel nog wat vuil hier en daar achtergebleven op de vloer, maar goed even de stofzuiger erbij en dat was snel verholpen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ