Er was even een misverstand omdat de zending in 2 porties werd opgestuurd, maar alles is perfect aangekomen. Een goede beoordeling!
Beste Bert, Dank voor uw beoordeling. Wij hebben contact met u opgenomen naar aanleiding van uw email, we zagen namelijk dat de zending uit twee pakketten bestond. U ging dit nakijken en het bleek inderdaad dat dit in goede orde was ontvangen. Helaas is er ook in deze situatie een vertraging bij PostNL geweest, zoals ook kenbaar is gemaakt in de media vanwege de Covid-19 situatie. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is en bieden dan ook nogmaals onze excuses aan voor het ongemak. We zijn echter blij dat dit is opgelost en hopen dat u weer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ursprüngliche Bewertung
De bestelling is niet volledig geleverd en er is ook geen bericht dat de rest later volgt. Ik krijg wel de vraag Ventilatieland te beoordelen, maar een mail met navraag hoe de bestelling compleet wordt gemaakt wordt niet binnen een dag beantwoord.
Zending geplaatst en deze werd netjes bezorgd. Helaas was de inhoud incorrect. Kan gebeuren. Gebeld, en het zou allemaal netjes worden opgelost en het ontbrekende onderdeel zou dezelfde dag worden verstuurd. Niet dus. Contactformulier ingevuld, geen enkele reactie tot nu toe. Erg jammer dit. Het bleek nu zo te zijn dat ze daadwerkelijk het onderdeel vrijdag zouden versturen maar het was niet meer op voorraad. Dat kan gebeuren maar een kleine terugkoppeling was op zijn plaats geweest. Conclusie: goede producten maar de communicatie intern en extern kan nog een kleine Opknapbeurt krijgen.
Beste Jorgo Schmitz, Dank voor uw beoordeling. Wij hebben zojuist even met u gebeld hierover. We hebben uitgelegd wat er is gebeurd en waarom er later dan normaal een reactie is gekomen op uw email. We hebben dit vrijdag 1 mei voor u in gang gezet en dit is ook nu naar u verzonden. Wij zijn het met u eens dat de communicatie in deze beter had gekunnen en willen nogmaals onze excuses maken voor het ongemak. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij graag. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
👍
Om extra kosten qua verpakking en transport te voorkomen, zou het mooi zijn als de organisatie in staat is om verzendingen te combineren. Zeker als de tijd tussen de twee bestellingen niet ver uit elkaar lagen. Ondanks dat waren beide verpakkingen zorgvuldig verpakt en verzonden.
Goed geadviseerd door de klantenservice
Gezocht op internet naar een buisventilator 100 mm met een goede prijs en verzending op korte termijn. Zowel de prijs als verzending voldeden beide aan mijn eisen vandaar de bestelling bij Ventilatieland. Een heel klein minpuntje. Zowel op jullie site als bij de producent kon ik niet achterhalen welk geluidsniveau de buisventilator produceert. Ik begrijp dat dit van een aantal factoren afhangt, maar een indicatie hiervan had ik wel op prijs gesteld. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat ik de ventilator duidelijk kan horen. Niet luid maar rond de 30 dB schat ik in.
Na mijn bestelling een mail dat helaas niet alles op voorraad was. Dit in tegenstelling tot wat op de website vermeld stond. Jammer, een fout is alleen fout als er niets mee wordt gedaan. Levering toch redelijk snel en alles verder correct afgehandeld. De extra aandacht wordt zeer gewaardeerd.
Beste Coert, Dank voor uw email en uw beoordeling. Wij vinden het fijn dat u hiervoor de tijd heeft willen nemen. Wij willen nogmaals excuses maken voor het feit dat de bestelling later is geleverd dan wij op de website hebben aangegeven, helaas was uw bestelling vertraagd door missende onderdelen en we hebben u hierover inderdaad geïnformeerd. Inmiddels is uw bestelling verzonden en is dit ontvangen. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij graag. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ursprüngliche Bewertung
Na mijn bestelling een mail dat helaas niet alles op voorraad was. Dit in tegenstelling tot wat op de website vermeld stond. Levering toch redelijk snel en alles verder correct afgehandeld.
Ventilatie land was 1 van de goedkoopste aanbieders voor de Zehnder RF Unit, er werd snel geleverd, en dat alles voor een prijs waar menigeen aanbieder 3 x zo veel voor vraagt.
Eea besteld om een terraskachel te maken. Snelle levering, tijdens bestelling en levering in kwam ik erachter dat ik verkeerde materialen besteld had. Na contact met klantenservice keurig opgelost. Heeft mij niets gekost.
Zeer tevreden, levering was netjes op tijd volgens afspraak.
Behulpzaam personeel,en snelle levering.
Geen reactie van klantenservice bij ontbreken gedeelte bestelling
Beste JH, Dank voor de tijd en moeite die u heeft willen nemen om deze beoordeling te schrijven. Helaas ondervinden ook wij de gevolgen van het COVID-19 (Corona) virus. Op dit moment is het enorm druk bij onze klantenservice waardoor we u helaas niet zo snel kunnen helpen als we zouden willen. We snappen dat de situatie ontzettend vervelend is geweest en we willen dit graag oplossen voor u. We hebben u maandag een email gestuurd voor een verdere afwikkeling, maar we hebben nog geen reactie van u mogen ontvangen. Graag horen we snel van u zodat wij dit kunnen oplossen samen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Mijn bestelling is maar gedeeltelijk geleverd. Helaas na tel. contact afgelopen donderdag geen enkele terugkoppeling ontvangen. Hedenmorgen wederom een mail gestuurd echter helaas tot op heden geen terugkoppeling ontvangen!!!!
Beste Ralf Feijts, Dank voor uw beoordeling. Wij hebben zojuist contact proberen te leggen met het telefoonnummer dat u heeft gebruikt in de bestelling, helaas was u niet bereikbaar. We zien dat er een onderzoek uit staat voor het artikel dat u mist bij zowel PostNL, als bij ons in het magazijn. Dit duurt helaas wat langer dan we hadden verwacht. We hebben gevraagd om een update deze ochtend, helaas is dit nog niet bekend. Morgenochtend gaan we direct weer contact opnemen om dit op te lossen en te bespreken. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is en we doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het vervelende ongemak, dit is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
De juiste producten snel in huis.
Bestelling is snel geleverd zoals verwacht!
Netjes geleverd alleen iets later waarvoor excuus en korting bij een volgende bestelling. Ook telefonisch advies was goed.
Goed geregeld snelle service
S' avonds besteld en de volgende dag thuis en een goeie overzichtelijke site
Goed produkt en installatie was niet moeilijk.
Heb een zeer snelle en correcte levering ervaren en zal Ventilatieland.nl zeker aanbevelen!
snel gevonden, snel bezorgd
Bestelling 30 april 2020 geplaatst en 1 mei ontvangen!!!! En dat in coronatijd waar je bij veel bedrijven weken moet wachten op je bestelling!!!! soms begrijpelijk maar vaak NIET!!
Besteld op donderdag in de hoop dat het er op vrijdag al zou zijn. Ook in deze coronatijd met alle drukte van pakketbezorgers was het er vrijdag al. Top! Bestelling klopte ook helemaal (en ik had nogal veel nodig). Absolute aanrader!
Geweldig en een fijne prijs snel verzonde en snel geleverd Helemaal goed product zoals beschreven
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ