Het nakomen van afspraken is niet hun sterkste kant!
Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf.
Ik heb op dag 1 (voor 16.30 uur) twee dingen besteld die volgens de website op voorraad waren en dus de volgende dag geleverd hadden moeten worden.
Pas op dag 2, aan het einde van de dag, sturen ze een mail dat de bestelling niet compleet is, en dat ze deze op dag 4 kunnen leveren. Het zou beter geweest zijn als ze dit mailtje op dag 1 hadden verzonden, dan had je in ieder geval duidelijkheid gehad, vooraf dan.
Maar goed, het is druk, en het is niet anders (1 ster eraf vanwege niet nakomen afspraak).
Dan komen we aan op dag 4. Niets gehoord, en volgens de website staat het artikel nog in backorder, dus maar bellen met de klanten'service'. Er blijkt een storing te zijn in het ordersysteem en ze beloven mij om me later terug te bellen.
Dan maar weer 2 sterren eraf vanwege het opnieuw niet nakomen van de belofte om op dag 4 te leveren.
Dat terugbellen is overigens ook nooit gedaan, waardoor ook de laatste kans op een beetje positieve ervaring is verdwenen, dan maar 1 ster.
Om het verhaal compleet te maken zijn de spullen op dag 4 wel verzonden, en worden verwacht op dag 5.
Als de communicatie nou gewoon goed was geweest, was dit voor mij overigens geen probleem geweest. Maar helaas, het heeft niet zo mogen zijn...