Jammer dat als je betaald hebt er wordt verteld excuus naar nu blijkt het niet op voorraad te zijn. Verder eigenlijk nooit last goed bedrijf Reageert perfect.

Keurig op tijd geleverd

Na 20 jaar is de mechanische ventilatie defect geraakt door ene verdwaalde spreeuw. Een nieuwe Ocron mechanische ventilatie besteld en keurig geleverd. Installatie is zeer eenvoudig en ook nog eens super stil. Goede investering door lager energie verbruikt.

uitstekende website en snelle levering

De uitgebreide selectie en volledige informatie middels product informatie van de fabrikant geeft voldoende mogelijkheden om het juiste product te selecteren. Eenmaal besteld werd het bij mij de volgende dag binnen de beloofde periode afgeleverd.

Goede prijs en service

Besteld en de volgende dag in huis

een prima ventilator voor een goede prijs

geweldig

voor het eerst wat besteld en gewoon snel binnen gekregen met een hele goede beschrijving voor het installeren.

Helder product en snel geleverd.

Goed product en simpel en makkelijk te instaleren. 1 mailtje extra ontvangen over de 1 dag vertraging omdat niet alles op voorraad was. Super communicatie. 🙂

Goede, snelle service. Betrouwbaar bedrijf!

Op vrijdagochtend ventilatie kap besteld. Keurig op zaterdag ochtend geleverd conform afspraak. Netjes verpakt. Eenvoudig te installeren. Prima verzorgd.

Top geregeld

Snelle en nette service, top geregeld

Snelle levering van prima product

De installateur moet zijn werk nog doen, maar we zijn nu al tevreden over vlotte levering van het product. Ook de prijs was in orde.

Duidelijke website en vlotte levering

Heb mijn bestelling geplaatst op een zeer duidelijke en rustige website. De levering is zeer vlot gegaan. Bedankt hiervoor

netjes volgens afspraak

een J.E. Stork Draadloze Timer bediening RF besteld voor de comfofan in onze nieuwbouw woning, zoals op de website beloofd, voor 16:30 besteld volgende dag meteen in huis met de batterij keurig bijgeleverd, TOP!

Vlotte service

Vrijdag bestelling gedaan zaterdag in huis Bedankt voor de snelle service

Mooie omcron ventilator + afstandsbediening

Een voedingen bestelling van ventilator MVS-15 met RF bediening, ter vervanging van mijn oude compact 10. Binnen een uurtje alles geïnstalleerd en aangesloten, fluitje van n cent! 😉 Goede communicatie over aflevermoment, kortom zeer goede ervaring met Ventilatorland!

Stipte levering.

Ik had de ventilator snel nodog. Nou, de andere dag werd hij bezorgd. Waarvoor dank.

Supersnelle service

Goede ervaring

helemaal tevreden

opafgesproken dag geleverd

Goede info en snelle levering

Duidelijke website met alle info om een goede keuze te maken. Uiteindelijk het juiste product kunnen kiezen voor de juiste prijs.

Prima communicatie bij late levering

Duidelijke site. CVE kon niet meteen geleverd worden maar kwam een paar dagen later. Daarover werd duidelijk gecommuniceerd. CVE was goed verpakt, beschadigingen zullen niet snel optreden.

Goede service, goede informatie, product ietswat vertraagd

Het bestellen op de website werkt erg goed. Er staat veel informatie op de website, compleet met filmpjes en bijbehoren. De levertijd was in mijn geval langer dan was aangegeven. Opzich geen probleem, maar ik had al ijverig het oude ventilatiesysteem weggesloopt en moest toen nog even een paar dagen wachten. Product dat werd geleverd voldoet aan de verwachting, prima! Al met al, zou ik andere mensen de website wel aanbevelen.

Overzichtelijke webshop met voldoende toelichting

Goed advies gekregen op mijn vragen.

Door het goede advies ben ik tot de koop overgegaan. Tevens was de prijs / kwaliteit goed.

voldoende

Door drukte bij bedrijf was het vaak te lang wachten op antwoord. Levering verliep vlot.

Levering te laat

Levering was na telefonisch contact nog steeds te laat. Product was prima.

Snelle en keurige levering ook in dit corona tijdperk

Uitstekende ervaring, duidelijke beschrijvingen en toegang tot documentatie, niets te klagen! Onze nieuwe ventilator werkt precies zoals omschreven.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ