Na de levering, waar echt heel veel niet klopte, veel twijfels maar alles toch goed opgelost.
Ik had een bestelling gedaan waar 2 artikelen gewoon ontbraken en 1 artikel fout geleverd is terwijl alles wel op voorraad is volgens de website. Ik vind dit erg slordig. Na 1 telefoontjes is er weer een onderdeel vergeten op te sturen, daarna weer een telefoontje en daarna was de bestelling pas compleet. Ik heb het idee dat men soms het hoofd er niet helemaal bij heeft of afgeleid is of de Nederlandse taal niet goed beheerst.
Je besteld iets op de website en kijkt of het op voorraad is omdat je het in de bouw snel nodig bent en dan duurt het te lang (en je moet er steeds weer achteraan) voordat je alles compleet hebt en kan beginnen te installeren.
Telefonisch is uw firma zeer goed te bereiken en ben ik iedere keer goed geholpen en netjes terug gebeld. Wat er afgesproken is werd ook gelijk in de mail bevestigd als de artikelen verzonden worden/zijn.
Ik denk dat u een hele goede firma bent maar dat er enkele mensen even een (functionering) gesprekje moeten hebben.
Al met al heb ik wel vertrouwen in uw firma en bestel ik de volgende keer gewoon weer bij jullie.