Levering liep een dag vertraging op, maar daar werd ik netjes over geïnformeerd!

Zoals het hoort.

Toegankelijke website, nette prijs en correcte bezorging.

Snel en voordelig

Super tevreden

Prima spullen, vlotte levering

Prima spullen, vlotte levering

Perfecte Service !!

Goed telefonisch advies gekregen en daarna perfect geholpen !!

Snelle levering!

Ik had een afstandsbediening voor mijn mechanische ventilatie besteld. Het pakketje kwam keurig volgens de levertijd de eerst volgende werkdag al binnen. Makkelijk te installeren met de handleiding.

ruim voldoende

Prima Product en zéér snelle levering

Itho Daalderop ventilator is met de bijgeleverde video's en handleiding prima zelf te plaatsen. Ventilator werkt perfect, geen condens en vocht meer in huis.

Jullie zijn voordeliger dan het plaatselijke installatiebedrijf! Binnen drie dagen in huis.

Prima product.

!

Redelijk positief

WTW advies gekocht, na aleveren gegevens 15 werkdagen niets gehoord. Na een keer bellen werd werd mijn voicemail ingesproken dat het advies binnen een week zou komen en dat dat dan binnen de afgesproken 20 werkdagen zou zijn. Hier werd bij gezegd dat dat dan binnen de 20 werkdagen zoals benoemd op de website is. Op de website staat toch echt 15 dagen. Een week later nog niets ontvangen, na een telefoontje toch op die dag een prima advies ontvangen. Ik begrijp dat het een lastige periode is, waarbij mensen onder druk komen te staan en levertijden niet altijd gehaald kunnen worden. Communiceer dat dan en ga uit van begrip bij de mensen ipv de 15 dagen te verlengen naar 20 zonder reden te geven.

Netjes compleet en snel verzonden

Bestelling klopt en mooi volgens afspraak verstuurd , netjes verpakt Blij mee Op naar de volgende bestelling

Gedegen advies voor ventilatie voor de renovatie van onze woning.

Incompleet verstuurd

Ithodaalderop besteld plus afstandsbediening. Echter geen afstandsbediening gekregen. Plus de klantenservice is slecht bereikbaar. Vervolgens een mail om een foto te sturen of het wel klopt. Apparaat lijkt goed maar de service vind ik matig

Snel, keurig, aanrader!

Goede prijs, nette verzending, snel geleverd, duidelijke site! Al met al een aanrader dus!

Goed assortiment, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Goed assortiment, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Eind goed al goed

Ik had 2 bestellingen geplaatst, de eerste werd goed geleverd de 2e die ontving ik incompleet. Daar moest behoorlijk over gebeld worden, foto's van wat ik had ontvangen. Hierdoor duurde het dagen langer voor dat het product er was en kon de werkzaamheden niet doorgaan. Nu alles achter de rug is ben ik over het product wel tevreden.

Bestelling niet in orde geleverd.

Voor de snelle complete levering kan ik nog niet berichten misschien deze week????

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Prijs kwaliteit goed

Keurig op tijd geleverd , miste alleen installatie beschrijving bij de verpakking maar net YouTube lukt het ook. Complete pakket ventilatiebox met afstandsbediening en nieuwe frisse ventilatieroosters is zeer goed.

Ondanks dat wij verkeerd hadden besteld een super service.

Nadat wij vlot de bestelling hadden ontvangen kwamen we erachter dat wij verkeerd hadden besteld. Geen enkel probleem, we zijn heel netjes te woord gestaan en ons foutje werd onder service opgelost

Goede informatie en snelle levering

Op de site is de informatie overzichtelijk en goed vindbaar. Na bestellen binnen 2 werkdagen geleverd. Geleverde is goed verpakt en voldoet aan de wensen.

Keurig berichtgeving. Snelle levering

Goed advies en goede ventilator

Goed advies, snelle respons en een goede ventilator!

Keurige service

Producten zoals beschreven scherper prijzen..

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ