Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering. Netjes verpakt.

prima webshop

zatardag besteld in dinsdag ontvangen. gelukkig met post.nl , het pakket kon rechtstreeks naar het afhaalpunt van post.nl. zeer tevreden.

Snel en geregeld

Snelle levering van een goed product.

Goede communicatie. Afspraken worden correct nagekomen.

Zoals reeds gezegd een goede communicatie met ons als klant. Bestelde CO2meter was door omstandigheden (nog) niet leverbaar. Een latere datum werd toegezegd. Voor het "ongemak" een leuke korting gekregen. Daarna werd het instrument op de afgesproken datum geleverd. Wij, mijn vrouw en ik, zijn ontzettend blij met de CO2 meter. In de eerste nacht bleek dat het CO2 gehalte in de slaapkamer op een gegeven moment 2.600 ppm bedroeg. Openzetten van een raam betekende gelijk een daling naar ca. 1.000 ppm. We wisten meteen waarom we vaak midden in de nacht wakker werden, vaak ook gepaard gaande met een naar gevoel, hoofdpijn, suffig e.d. Nooit voldoende aandacht geschonken aan een goede ventilatie. Kan de CO2meter bij iedereen aanraden.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Het product wat ik gekocht heb. Is precies volgens omschrijving. Tevens was de levering zoals omschreven. Duidelijke website . en beste prijs, niet onbelangrijk.

Heel erg goed

Een heel vriendelijk en professioneel gesprek gehad goede ervaring

Snelle levering, duidelijke website

Kleine bestelling gedaan. Snel geleverd.

Snel, efficient en niet te duur

Via overzichtelijke website eenvoudig kunnen bestellen en snel geleverd.

Goede ervaring

Ik vond snel wat ik zocht op de site. Levering was zoals beschreven.

Snelle en accurate levering.

Zeer goed.

Niet de duurste en produkt (afstandsbediening WTW) vlot geleverd.

Slechte na service.

Levering was goed en snel. Was ik er blij mee. Maar na tien minuten deed de buisventilator het niet meer en na meerdere dagen achter elkaar gebelde te hebben (ik zou terug gebeld worden maar helaas) kreeg ik eindelijk een mail waarin gevraagd of het zakelijk of privé was. Hopelijk word ik maandag wel gebeld of goed geholpen. Dit is erg slecht!

Levering zeer slecht, materialen komen allemaal kapot aan

Helaas heb ik tot 2 maal toe een levering mogen ontvangen die kapot aankwam. Toen ik dit aangegeven had werd er doodleuk verteld dat ik de producten terug mocht sturen... helaas stonden de afzuigkap installateurs al klaar en deze kon ik niet naar huis sturen. Na bochten te hebben uitgedeukt(foto’s heb ik naar jullie gestuurd) buizen met deuken zoveel mogelijk richting de muur geplaatst. Ik kreeg 2 weken later een volgende levering( dit zo nageleverd worden) ook deze roosters van 50 euro per stuk waren beschadigd aangekomen. Ik vind het heel spijtig dat er tot op heden niks met mijn lachten is gedaan, buiten het antwoord; stuur de spullen maar retour.. ik heb eerder spullen bij jullie laten komen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze kwaliteit niet van jullie gewend ben. Hoe kunnen we dit netjes met elkaar organiseren? Groet een ontevreden klant die open staat voor een duidelijke en redelijke tegemoetkoming.

Waardeloos

Nadat je betaald hebt geen bevestiging , na 1,5 dag pas bericht dat het niet voorradig is. Dan heb je dus al betaald en loop je twee dagen achter. Als excuus een kado code van €5,- euro , net alsof je daar ooit nog wat besteld.

Fijne site, levering minder

Bestelling geplaatst, niet alles geleverd, 1 ventilatie voor de badkamer zat er niet bij. Gebeld, terug gebeld, zouden ze nieuwe sturen. Binnen 2 dagen zou die binnen zijn, na 3 dagen nog een keer gebeld, niet meer terug gebeld. Nu inmiddels 4 dagen verder en nog geen ventilatie, helaas.. hopelijk komt deze nog binnen, kunnen namelijk niet verder zo. Snap dat jullie misschien ook met zieken zitten en zeker in deze tijd maar alsnog erg jammer dit.

Installatie was snel gedaan

Snel geleverd met de daarbij horende documenten zodat de installatie snel mogelijk was.

Makkelijke bestelling en prima levering

Prima en Prettig

Helemaal niks mis mee!!

Degelijk materiaal en duidelijke omschrijving op de site. Wat je leest is wat je krijgt.

Gewoon super!

Prima service, zelfs in deze bizarre tijd van Corona. Snelle levering en alles naar tevredenheid.

prima geregeld

Vier metalen ventielen en een aluminium gevelrooster besteld. Bij de eerste zending i.p.v. het gevelrooster een ander product geleverd. Via de klantenservice dezelfde dag nog het juiste product geregeld en als nazending ontvangen.

Snelle levering, goede prijs

Gewoon klasse!

Een goed en ruim assortiment met keurige omschrijvingen en specificaties. Daarnaast een hele vlotte levering. Chapeau!!

snel bezorgd!

wat moet ik zeggen? beoordeling van een dekseltje wat nog geen € 3,- kost..........

Alles volgens afspraak

Besteld... Geleverd... Geïnstalleerd... Werkt!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ