Ventilator doet het naar behoren , weinig geluid, timer doet het ook goed

Doen wat ze beloven

bestellen en leveren

Snel, duidelijk, correct!

Snelle levering en een duidelijke overzichtelijke website. Correct en stipt geleverd!

Goed telefonisch advies en snelle levering.

We zochten een goede ventilator die weinig geluid maakt. Gebeld naar Ventilatorland en werden snel en goed geholpen. De Orcon ventilator met vochtsensor voldoet geheel aan onze verwachtingen. We zijn er heel bij mee!

Als verwacht.

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering. Goede informatie.

Zeer snelle bezorging vandaag besteld morgen geleverd

Prima geregeld

MV box besteld en keurig verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijke tekeningen

Dankzij de duidelijke tekening, heb ik een mooi ventiel kunnen bestellen dat past! Netjes verzonden en snel in huis.

Geleverd wat gevraagd werd

Zie boven + netjes op tijd

Perfecte dienstverlening, geen opmerkingen

Snel geleverd Product werkt perfect Wel prijzig

Goede prijs en snelle levering

Ventilatieland had de beste prijs en de levering was zoals op de website staat de volgende dag. Dus voor mij perfect

Communicatie vertraging in versturen kon beter - de vochtsensor is geweldig

Ik kreeg al vlug na de bestelling dat de vochtsensor 3 dagen later zou komen. Er was geen automatische follow up. Reactie op mijn e-mail vraag was wel vlot. Er was vertraging bij de leverancier. De duco vochtsensor werkt echt super.

fantastische

Nou mijn mening is super donderdag voor 15.00 uur en de volgende dag om 9.00 uur in huis en dan in deze moeilijke tijd voor iedereen. Ik kan nog geen oordeel geven over de duco box hoe hij werkt maar ik heb hem op aanraden van verschillende mensen gekocht bij jullie ook van wegen de prijs. Het lijkt mij een super apparaat te zijn. vr gr jan

Ik kwam niet in aanmerking voor korting en toch kreeg ik hem, uit coulance.

Zeer sportief

Duidelijke website, snelle levering.

Overzichtelijke website zodat je gemakkelijk kan bestellen, levering snel conform afspraak.

Snel en netjes afgeleverd

Jk zal het iedereen aanraden

Alles zoals afgebeeld, besteld en bevestigd.

overzichtelijke website om de producten te zoeken met een duidelijke en correcte beschrijving. De bestelling verliep eenvoudig, alles keurig bevestigd per mail met regelmatige updates en de afspraken zijn keurig nagekomen.

Prima website, snel verzonden

Een duidelijke website met een ruime keus. Klantenservice beantwoordt vragen per mail snel.

Alles heel snel geregeld en vezorgd

Website is duidelijk en bezorging heel snel.

Zeer effiviente afhandeling van mijn online bestelling via hun duidelijke website.

Top!!

Vraag gesteld per mail; 1 dag later antwoord en het juiste product kunnen bestellen..! Volgende dag in huis! Super geregeld!

goed en snel leveren

Op zaterdag gebeld voor informatie maar de vragen konden niet beantwoord worden. Afgesproken dat ik de week erop teruggebeld zou worden. Dat is niet gebeurt . Mijn 2e contact was per mail en werd niet geheel begrepen. Vervolgens goed telefonisch contact gehad en alles goed doorgesproken met een deskundig persoon. Vervolgens via de webshop een order geplaatst.

Snelle betrouwbare levering van goed product

Ik kwam via google al snel bij Ventilatieland uit. Geen idee wat ik nodig had vooraf (eerste plafondventilator uit mijn leven die ik aanschaf haha), maar de site biedt een makkelijk en overzichtelijke manier om tot een goede keuze te komen. Dmv reviews zie je ook direct wat anderen ervan vonden, wat natuurlijk altijd handig is. Levering is erg snel gegaan en youtube met montagevideo was erg bruikbaar! Top, snel en adequate partij wat mij betreft!

Duidelijke site en snelle levering

Ik heb via de site makkelijk en snel alle ventilatoren kunnen vergelijken. De ventilator werd snel geleverd.

Juist en conform opgave snel geleverd.

Goed en snel.

1047 Park Forum