Goede service “kort en krachtig zegt alles”

Goed product, wat snel geleverd word.

Ben zeer tevreden over het product en de levering. 1 min puntje is dat de 4 slangenklemmen in een enorme doos zaten, terwijl ze ook gewoon in een envelope paste.

Goed en correct

De bestelling snel en zonder problemen gekregen

Fast service an good communication

I appreciate your fast service and good communication. Thank you! One point to improve: in case the order is delayed, in addition to the email, it would be nice to call the customer to discuss the alternative delivery options or to offer partial-delivery as a checkbox on your web-page. Though that is a minor comment, good service overall, thank you!

Goede prijs kwaliteit ivm snelle levering

Ze hebben een breed assortiment en leveren de goederen snel af. Prijzen zijn zeer competitief

doet het gewoon goed

Ding is makkelijk in te bouwen en werkt gewoon. Niet super stil maar zeker acceptabel.

Zeer gied

Snel, goed, duidelijk contact per mail. Resultaat zoals gewenst.

Snel, accuraat, gewoon goed!

Precies geleverd wat ik bestelde, snelle levering (24 uur). Goed verpakt. Artikel werkt perfect, super eenvoudig te installeren.

Het kan beter.

Goede informatie op de site, product is vooradig .later berichtje dat product niet aanwezig is en week later wordt geleverd.dit is valse informatie, wel aanbod om bij de volgende aankoop korting te geven.voor veel mensen te laat men kijkt dan toch verder . Had liever meteen duidelijkheid of kleine korting gehad. Product is later in goede staat ontvangen.

Snel , volgens afspraak en prima prijs !

Uitstekend geholpen

Ben prima geholpen en geinformeerd over de levering

zeer aangenaam

uiterst behulpzaam en zeer korrekt.

Uitstekende service !

Snelle en correcte levering en retourneren uitstekend geregeld.

Snelle en goede afhandeling van garantie

2 jaar geleden badkamerventilator gekocht. Enkele weken geleden begon deze rammelende geluiden te maken. Dit heb gemeld met foto’s waarop gereageerd werd dat er een nieuwe ventilator wordt toegezonden.

Voortreffelijke levering en uitstekend advies bij klein probleem

Spoedig en juist geleverd. Bij probleem met koppeling van 1 van de 4 bedieningen goed geadviseerd.

Donderdag besteld, vrijdag in huis! Prima!

Prima website, snelle levering, correct verpakt

De goede producten zijn binnen een dag geleverd en waren goed verpakt

Zeer snelle en correcte levering!

Ventilatieland is een onderneming die uitblinkt in alles wat met ventilatie te maken heeft. Correcte materialen, correcte prijzen en correcte levering! Top!

Niet al te best.

Het factuurbedrag (€897,62) werd 10 februari 2020 snel van de rekening geschreven, dat ging erg goed. De bestelde producten werden echter niet opgestuurd, na een week zelf bellen kreeg ik te horen dat de bestelling toch niet op voorraad bleek in tegenstelling tot wat de site aangaf. Dat ik daarover niet geïnformeerd werd (geen bericht, email, factuur of wat dan ook) vonden ze bij Ventilatieland niet echt raar of zo: "Het is er toch niet, kunnen wij daar wat aan doen dan?" Enfin, een dag of 5 na mijn telefoontje kwam de bestelling dan toch binnen. Helaas met transportschade dus een gedeelte kon weer retour. Inmiddels zijn we ruim 3 weken verder (3 maart 2020) en heb ik de zending nog steeds niet compleet. Ook nu weer geen bericht of wat dan ook. En omdat we morgen bij de klant aan het werk gaan, vind ik dat vervelend. Toch maar weer bellen straks!

Alleen maar slechte ervaringen

Ventilatieland heeft een aantal terugkerende en groots uitgemeten speerpunten op de site staan. Dat is bijvoorbeeld dat je altijd kunt rekenen op hun klantenservice als je vragen hebt. Nou, ik ben drie dagen bezig geweest om antwoord te krijgen op mijn vraag of ik de juiste ventilator voor de klus op het oog had. Aan de telefoon bereik je dus echt nooit iemand. Nee, probeert u de vraag maar te stellen via de mail. Nou, dat gaat stroperig traag. Effin, om half 4 mijn ventilator besteld. Dan loopt er een aftellende klok mee dat je spullen die zelfde dag nog meegaan met de post. Komt goed...u bent op tijd. Niets is minder waar. Product wordt twee dagen later pas geleverd. Maar het kan nog sterker. Door de weinige info die ik had gekregen heb ik verkeerde object besteld en moest product ruilen. Ik moest een duurdere van 229,- euro hebben. Geen probleem. Ook nu ruim op tijd besteld. Twee uur voor de deadline en product was op voorraad. Nu werd product wederom niet die zelfde dag verstuurd. Ik kreeg wel de dag erop een mail dat product mijn kant op ging komen. Dat dacht je. Twee dagen later kreeg ik een mail dat het nog 14-dagen ging duren.!!!! Toen sprong laatste stukje glazuur van mijn tanden. Op de Nederlandse en Belgische site van Ventilatieland stond ventilator nog gewoon op vooraad met dikke groene ok vink. Als je er melding van maakt bij servicedesk bij Ventilatieland reageren ze zelfs een beetje verontwaardigd. Trek zelf uw conclusie. Ze hebben dan wellicht veel, maar service schrijven ze met wel erg kleine lettertjes.

Verkocht is verkocht

Aankoop (Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator) binnen twee dagen geleverd ipv binnen één dag. Meerdere malen gebeld om technisch advies. Technisch afdeling is niet bereikbaar. Gevraagd wordt om vraag te mailen. Antwoord zou pas na twee werkdagen gegeven worden.

Teleur gesteld

Product was niet op voorraad en zou een week later geleverd worden. Na een week nog niets ontvangen en zelf contact gezocht. Daarna nog bijna een week moeten wachten.

Ventilator badkamer

Deed het in het begin prima, maar is nu al weken uit. Moet nog kijken of ik kan ontdekken waar het aan ligt. Zo nodig kom ik er bij jullie mee terug.

Super goed

Goed geregeld snelle levering

Duidelijke site en snelle levering, TOP!

Duidelijke site en snelle levering, TOP!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ