Alleen maar slechte ervaringen
Ventilatieland heeft een aantal terugkerende en groots uitgemeten speerpunten op de site staan. Dat is bijvoorbeeld dat je altijd kunt rekenen op hun klantenservice als je vragen hebt. Nou, ik ben drie dagen bezig geweest om antwoord te krijgen op mijn vraag of ik de juiste ventilator voor de klus op het oog had. Aan de telefoon bereik je dus echt nooit iemand. Nee, probeert u de vraag maar te stellen via de mail. Nou, dat gaat stroperig traag. Effin, om half 4 mijn ventilator besteld. Dan loopt er een aftellende klok mee dat je spullen die zelfde dag nog meegaan met de post. Komt goed...u bent op tijd. Niets is minder waar. Product wordt twee dagen later pas geleverd. Maar het kan nog sterker. Door de weinige info die ik had gekregen heb ik verkeerde object besteld en moest product ruilen. Ik moest een duurdere van 229,- euro hebben. Geen probleem. Ook nu ruim op tijd besteld. Twee uur voor de deadline en product was op voorraad. Nu werd product wederom niet die zelfde dag verstuurd. Ik kreeg wel de dag erop een mail dat product mijn kant op ging komen. Dat dacht je. Twee dagen later kreeg ik een mail dat het nog 14-dagen ging duren.!!!! Toen sprong laatste stukje glazuur van mijn tanden. Op de Nederlandse en Belgische site van Ventilatieland stond ventilator nog gewoon op vooraad met dikke groene ok vink. Als je er melding van maakt bij servicedesk bij Ventilatieland reageren ze zelfs een beetje verontwaardigd. Trek zelf uw conclusie. Ze hebben dan wellicht veel, maar service schrijven ze met wel erg kleine lettertjes.