snel en goed geleverd + duidelijke website

zeer positief

Snel en netjes bezorgd

Bij keuze schakelaar een slechte tekening om aan tesluiten tekening komt niet overeen met die op het internet lang aan bezig als het niet klopt Dat was dan weer jammer

Eest een verkeerde bestelling maar dat is snel verholpen

Prima prijs kwaliteit vehouding

Snelle levering volgens afspraak

Wow wat een service

Ik heb een mechanische ventilatie box gekocht die meer vermogen heeft dan onze vorige box. Ik had hierover wat technische vragen en ben super goed te woord gestaan en ook in mijn keuze van het apparaat. Duidelijke website met veel aanbod. Betaalbaar en snelle verzending

Goede prijs en bestelgemak

Goede prijs, eenvoudig bestellen. Op tijd geleverd.

snel geleverd

geleverd volgens afspraak

Goede prijs kwaliteit verhouding

Diverse keren iets besteld, prima op tijd geleverd.

Mooi product en snel geleverd

Mooie luchtrooster besteld wat heel mooi zal staan in onze nieuwe badkamer.

Wat Jullie beloven komen jullie na

Besteld en volgens de afspraak morgen leveren, en dat klopt. De prijs is beduidend lager dan elders . Keurig verpakt dus er kan niets mis gaan. Dus ik ben meer dan tevreden Mvrgr Henk van den Akker Heesch

Helemaal goed!

Ze hadden vertraging bij de uitwerking van een WTW berekening. Ze zochten pro actief contact en gaven korting. Super benadering hoor!

Super zaak

Super zaak met zeer goede service en snelle levering

Was uitstekend

Bestellen en twee dagen later thuis. Dit was uitstekend

Juiste product geleverd, tegen een goede prijs en binnen de beloofde levertijd. Top!

Prima service.

Netjes geleverd en alles zat erbij top !!!

Zeer goede service

Had verkeerd unit besteld deze werd zonder problemen terug terug genomen. Nu passende unit besteld deze is snel geleverd en werkt naar grote tevredenheid

Snel

Snelle levering van bestelde producten. Uitgebreide website

Ik ben zeer tevreden over jullie. Ik heb onlanks wat besteld en had niet de goede maat genomen. Zonder problemen kon ik hem weer retouneren, en de goede maat bestellen. Heel hartelijk dank .

Prima verpakt, verzending duurde iets langer maar acceptabel

Efficiënt verpakt, alles producten in een lange doos. Kwam onbeschadigd aan. Verzending duurde iets langer dan op site vermeld, maar had geen enorme haast dus geen probleem.

Snelle levering, heldere communicatie.

Helder en duidelijke website

Op deze website is het prettig zoeken met duidelijke omschrijving van de producten...

Snel en efficiënt geregeld

Eenvoudig en snel bestellen en ontvangen.

Maak niet uit wat je besteld, elk artikel word met zorg aandacht aan besteed. Ik zou iedereen aanbevelen hier de artikelen te bestellen!!

Ik heb gekregen waar ik voor gekozen heb

De bestelling verliep snel, ik had al een afstandsbediening en wilde er nog 1 hebben. Dus ik wist waarvoor ik koos.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ