Duidelijke uitleg door een specialist, daarna een snelle levering!

In voorbereiding op de klus heb ik wat uitleg gevraagd aan de specialisten van ventilatieland. Zij reageerden snel en hielpen me op weg, uiteindelijk heb ik daardoor een betere oplossing kunnen realiseren. Bestellen ging probleemloos; de volgende dag reeds alles (netjes verpakt, voorzien van handleidingen), binnengekregen.

Prima levering

Goede werkbare site en vlotte levering

Correcte levering en afhandeling. Vlotte en gemakkelijke communicatie

Correcte levering en afhandeling. Vlotte en gemakkelijke communicatie

Bestelling goed verzorgd.

Bestelproces en levering product goed verzorgd. Alleen afhandeling/levering duurde om onduidelijke redenen een dag langer dan gepland.

Kan beter

Geleverde product was niet de juiste afmeting. Na telefonisch kontact werd een vervangend onderdel snel nageleverd , tot mijn verbazing was dit echter met precies de zelfde afmetigen . Allebei terug gestuurd. Inmiddels bij een andere leverancier de juiste besteld en ook gekregen. Jullie service is goed en snel maar in het magazijn gaat er iets fout. Bedankt👍

Zozo

Snelle levering. Helaas een verkeerd artikel ingepakt (juiste artikel wel op de factuur) Technische dienst moeilijk te bereiken, ze hebben mij de dag erna teruggebeld. Goed geholpen, maar de beloofde mail met antwoordnummer voor de retour zending komt niet aan op mijn e-mail adres. Gek genoeg deze mail wel aangekomen op hetzelfde adres. Na telefoontje nr. 4 antwoordnummer doorgekregen. Artikel wordt teruggestuurd om omgeruild te worden. Ik hoop dat ik alsnog het goede artikel snel krijg opgestuurd. Mvg. Harry Westendorp [email protected] Waarschijnlijk past het heleadres niet in je regel hier beneden, bij staat gmail.cor

Slecht

Ventilator loopt slechts 3sec en stopt

snel gemonteerd goed en snel geleverd

Jammer dat de beschrijving voor het wisselen van de aansluiting draden er niet bij zat. Gelukkig elektro kennis in huis en draden in de box omgewisseld, daarna in een paar uur gemonteerd

Goede en snelle service

Goede en snelle levering van bestelde spullen.

Snel besteld

Badkamer ventilator moet nog geïnstalleerd worden, maar alles snel geleverd. Voor de rest kan ik dus niet veel zeggen.

Super service en levering

Super goeie assistentie qua service voor het aanschaffen van het product,snelle reacties en antwoorden op vragen over de email. De levering was de volgende dag en dus erg snel! Top!!!

Snel, prijsgunstig en goede kwaliteit

Toevallig had ik nu voor de 2e keer materialen nodig van Ventilatieland. Het is wel een specialistiche leverancier, maar dat maakt het misschien juist prettiger en lijkt mij beter beheersbaar om altijd voorraad beschikbaar te hebben.

Alles snel en goed geleverd.

Positief ,

Prima! Woensdagavond besteld en vrijdag in huis!

Zie boven!

Prijzen zijn heel goed, kwaliteit uitstekend☺

Snelle orderverwerking, en levering volgens afspraak

Vlot

Klantenservice reageert iets trager. Kabel 1mtr vrijwel altijd te kort zodat je dingen moet aanpassen Klantenservice antwoord dat dan garantie vervalt. Vandaar 4 sterren

Snel en accuraat geleverd

Geleverd product is top

Snel geleverd!

Snelle levering en goedkoop!

Zeer goed en binnen afgeven tijdsbestek afgeleverd

Goed, alles functioneerde zoals aangegeven

Ondanks de later levertijd zeer tevreden

Zeer snel na de besteling kreeg in een bericht dat de levertijd die op de site stond aangegeven niet gehaald zou worden en dat in 5 euro tegoed zou krijgen op de volgende besteling. Na telefonisch contact was het mogelijk om een vetiel van 5 euro toe tevoegen aan mijn eerder besteling zodat deze in een keer verstuurd kon worden. Zonder extra verzend kosten en kosteloos door de 5 euro tegoed. Bijden onderdelen zijn goed ontvangen. En ben zeer tevreden over de geleverde service.

Levering volgens afspraak

Prima en snelle levering

Eind goed al goed

Helaas verkeerde product bezorgd. Op de webside staat een verkeerde combi van ventilator/terugslagklep. Ventilator van 120 mm en een terugslagklep van 125 mm. Ik kreeg beiden van 125 mm. Toen alleen een ventilator besteld van 120 mm. Dat ging goed. De combi heb ik retour gestuurd met inbegrip van een retour formulier. Na ontvangst van de retouren kreeg ik een mail om mijn rekeningnummer op te geven. Na 5 dagen had ik mijn geld terug. Al met al wel een gedoe. De ventilator doet het goed.

Simpel, efficient en correcte levering.

Had een vraag voordat ik bestelde en daar goed mee geholpen.

zie commentaar

ondanks de vertraging wegens onvoldoendevoorraad, weekendplus twee dagen, toch alles o.k.'\ [had geen haast] J.Staat

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ