Verkeerde item gestuurd, kan gebeuren, maar afhandeling daarna zeer slecht

Ik had een verkeerd item gekregen, dat kan gebeuren en daarover gebeld, en gemaild met fotos van het item en wat het goede item moest zijn en of ze dat de dag daarna op de post konden doen. De eerste persoon aan de lijn vraagt een mail te sturen, ik zeg al dat die vaak niet snel genoeg verwerkt worden en in het liever telefonisch doe zodat het goede item die dag nog verstuurd kan worden, volgens haar komt dat wel goed. Meteen daarna de mail gestuurd, waar ik helaas pas de volgende dag antwoord op krijg met de vraag om welk product het gaat (wat met productnummer en foto al gemaild is in de eerste mail). Daarna erachter aan gebeld. Dan een mail reply met vraag om welk product het gaat, nog een keer gemaild. Dan kunnen ze de foto daarna weer niet vinden. Daarna stuur ik die nogmaals, bel ik nogmaals, eerst onbereikbaar daarna iemand aan de lijn dat ze het echt gaan oplossen. Maar tot op heden nog niet het goede product ontvangen, als je zo slecht ben in het afhandelen van 1 simpel iets heb je je klantenservice echt niet op orde...

Goed , maar !

fijn site. Levering ook goed! Maar ik heb op woensdag 5-02-2020 een levering gehad ordernummer 3184897 en die heb ik op zaterdag 8-02-2020 uitgepakt en daar zaten geen Spiro -safe verbindingstuk bij van 355 mm artnr. 75080011 ! Ik heb toen gebeld naar jullie en ik kreeg iemand aan de lijn ,die mij netjes te woord stond en er een notie van maakte ,en zou dat op maandag 10-02-2020 doorgeven aan iemand bij jullie op kantoor en ik zou daar een reactie op krijgen . tot op vandaag nog geen reactie .Vandaar deze actie op jullie beoordeling . Ik hoop dat dit alsnog wordt opgelost ! Met vriendelijke groet Aj van Hintum klussenbedrijf Albert-Jan Van Hintum

Gewoon goed.

Afgeleverd zoals op de website staat vermeld en de goedkoopste.

Goede prijs goede info

Jammer dat de levering een week duurde

Prima. Op tijd bezorgd.

Prima.

Duidelijke site, en een super service.

Goed en snel geleverd volgens afspraak. Ook was alles netjes verpakt.

Goed geprijsd en snel geleverd

Fijn dat de levering direct naar een afhaalpunt kan, voor ons een echte pré

Netjes vakkundig geholpen.

Netjes vakkundig geholpen bij de aanschaf van mijn Itho ventilatiebox.

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering

snelle levering en goede prijs

Mijn bestelling werd snel afgeleverd. Keurig verpakt en scherpe prijs. Was helaas niet compleet geleverd, maar het ontbrekende artikel werd ook weer snel nageleverd.

Goede en snelle levering

Zoals al vaker goede kwaliteit producten snel geleverd en voor een goede prijs

goede ervaring

Duidelijke website, makkelijk vinden en vergelijken. Ruime keus en goede prijs vergeleken met andere websites. Snelle levering.

Duidelijke website. Snelle levering, goed verpakt. Top service!

Snelle levering, goede prijs

Twee grote brandkleppen besteld, snel geleverd en prima prijs.

Kreeg wat ik besteld had.

Mijn enige opmerking is dat het setje filters in een wel erg grote doos zat. Er hadden makkelijk wel 10 setjes ingepast.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Prima product

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Je krijgt waar voor je geld

De webwinkel gevonden middels Google. Ruime sortering aan ventilatoren en prima technische info. Vlot verstuurd.

Top,netjes op tijd geleverd

Heb in de avond besteld,en twee dagen later netjes bezorgd. Product werk prima.

Correcte levering

Het juiste product binnen een dag geleverd. Ik had eerder al eens een centrale afzuigfan (Stork/Zehnder) bij ventilatieland besteld en was daar ook tevreden over. Zodoende heb ik dit product daar ook besteld.

Er was geen "bon" meegestuurd met of in de doos

Zie vak boven

Zeer positief

Zeer duidelijke websiite had gelijk de juiste spullen bij ellaar gevonden en zeer snel en keurig verpakt verstuurd

goed en snel geleverd, zodat ik met mijn klus door kon.

Goed bedrijf

RF unit voor Itho woonhuisventlator besteld. Snel in huis. Werkt prima