Goed product, heldere website

Vrijdagmiddag besteld Kreeg gelijk pas vanuit systeem door dat zaterdag bezorgd zou worden Had pas maandag nodig. Helaas is vrijdagavond pakket niet aangeboden aan PostNL. Al het georganiseer voor ontvangst zaterdag dus achteraf niet nodig. Maandag gewoon bezorgd Vandaar aftrek 1/2 punt.

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle levering

Snelle levering en een goed product met een goede prijs.

Afstemmen verwachtingen klant/ventilatieland/leverancier kan beter

Afstemmen van verwachtingen over levering tussen ventilatieland, leverancier en klant kan beter. Het bestelproces is goed geregeld.

Mooie webwinkel ruime keuze

Diverse andere sites bekeken maar deze was goed om selectie te maken en te bestellen ruime keus Pakket kwam later dan gepland maar wel met een melding dat deze vertraging opliep dat is fijn met plannen monteur

Slecht

Verkeerd product toegezonden.

Professional

Doet wat ze beloofd

Ruim aanbod en snelle levering.

Op de webshop kon ik gemakkelijk de vele producten met elkaar vergelijken. Na bestelling, werden de producten snel geleverd.

Snel en uitstekend in originele verpakking

Snelle levering en goed product

Goede service en snelle levering.

Goed advies, snelle levering!

Goed advies, snelle levering van een Itho Daalderop vocht sensor.

Alles in orde

Alles correct

Snelle levering. Goede website. En goede producten.

Goed zo

Prima geen klagen

Lekkage in de kelder, pomp besteld met gratis slang incl. aansluitingen, volgende dag thuis, pomp in de kelder met de slang naar buiten, maar geen water uit de slang, blijkt op het einde van de slang een terugslag klep zit, die er ff afgedraaid en na 10 minuten kelder weer leeg

Goed en snel

Snel geleverd, goed verpakt. Betrouwbaar en niet te duur👍

Prima en snelle service

Verkeerde ventilator besteld. Retourneren en geld terugstorten ging ook soepel en snel. Daarna de juiste ventilator besteld.

Klasse

Prima goed te woord gestaan En super snelle afhandeling Geweldig

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd. Goed verpakt. Eigenlijk snap ik niet hoe ze de geisoleerde pijpen in die dozen krijgen want ze springen er letterlijk uit de doos bij het uitpakken. Na installatie van geisoleerde 127mm in plaats van bestaande 125mm spiro is er nu alles veel stiller geworden. Zeker aan te raden.

Netjes verpakt en snel geleverd.

keurig geregeld

waren wat problemen met achteraf betalen maar is prima opgelost

Goede kwaliteit

De bestelde metalen roostertjes zijn van zeer goede en degelijke kwaliteit. Klein minpunt is de verzending. Doe deze niet los in een doosje. Hierdoor was de lak iets beschadigd.. Vorige keer hadden jullie van de luchtkussen als opvulling erin. Dat was perfect.

Geen woorden voor

Dit is al de derde keer met mijn bedrijf dat ik in twee weken tijd dat mijn bestelling niet compleet is of er niet was. Terwijl het op jullie site voorradig is.???? En de volgende dag wordt bezorgt. Dan gaat er toch iets goed mis binnen de organisatie. Daar in tegen zijn MIJN KLANTEN niet blij als ik daar aan het werk ben en moet zeggen dat het er niet is. En dat ik daar extra voor moet terug komen. Als jullie dat van tevoren weten,en dat weten jullie! Bel of e-mail de klant gelijk en zeg dat het er niet is. Dan kunnen wij iets anders regelen zodat onze klanten niet hoeven te wachten. Met vriendelijke groet, Herman Keizer H.A.Centrale ventilatie onderhoud

Verkeerd product geleverd gekregen.

Heb het goede product besteld en een verkeerd product geleverd gekregen. Moet eerst het verkeerde product terug sturen voor dat ik het goede product krijg. Al met al duurt het lang voor dat ik het goed product in huis heb.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ