Teleurstellend!

Om te voorkomen dat ik hoorbaar geruis in mijn te bouwen woning zou ervaren leek mij het advies twv € 124,- van Ventilatieland de moeite waard. Met hun 20 jaar ervaring verwachtte ik voldoende handvatten te krijgen om de installatie zelf aan te leggen. De site geeft veel informatie, maar toen ik de rapportage kreeg was ik teleurgesteld over de geringe hoeveelheid informatie dat mijn doel zou dienen. Op de ingediende bouwtekening stonden de blaasopeningen ingetekend, maar dat bleek ook het enige. Uitleg wat je dan ziet ontbreekt. Ogenschijnlijk is er met de aangeleverde (ingevulde vragenlijst) en overige informatie niets gedaan, althans een terugkoppeling/ onderbouwing wat daarmee is gedaan ontbreekt. Uiteraard om telefonische uitleg gevraagd. Echter, mijn behoefte aan informatie betrof het legplan en dat ging daar niet over. En verder moest ik maar op de site alle overige info zelf bij elkaar sprokkelen. Samengevat bleek dat het antwoord. Het advies bij zelfbouwen blijkt dus ook zelf uitzoeken. Aan deze zogenaamde ondersteuning in dit betaalde adviesrapport heb ik niets.

Tevreden

Mooi product voor een goede prijs. En een deel van het geld terug, omdat we het product ergens anders goedkoper hadden gezien.

Snelle levering en goede service.

Goed werkend systeem! En vooral ook stil wat ik erg belangrijk vind.

Dat het systeem is vind ik een groot voordeel

Mooi produkt,Snelle levering gewoon top

Goed advies aan telefoon, makkelijk via website besteld en keurig afgeleverd.

Ruime keuze en makkelijk te vergelijken.

Ruime keuze aan verschillende units met duidelijke vergelijking. Zo gemakkelijk de juiste unit voor ons huis kunnen uitkiezen. Mooie combipakketten voor weinig extra geld te koop, erg handig! Verder alle andere extra's ook handig bij te bestellen!

Helemaal goed

200 % goed

Snel en juist

Afspraak netjes na gekomen binnen 24 uur in huis. Alles wat wij er van verwachte!

Prima service, helder en snel!

Bij de bestelling was het overzichtelijk welk product ik moest hebben (aangegeven in beschrijving). Fijne manier van betaal- en verzendmoglijkheden. Ook is er snel geleverd. Al met al prima!

Goede snelle vriendelijke service

Levering: prima. Voorlichting: niet.

Hallo Lisa, Itho daalderop vent.systeem gekocht ( eco-s). Aangesloten.....gaat draaien en vochtsensor werkt ( douchen, dan gaat systeem harder). Toen met jullie gebeld over afst.bed. Besteld met niet-thuis-funktie. Mij is toen door jullie niet verteld dat, als je deze afst.bed. aansluit, de vochtsensor niet meer werkt. Dat vinden wij wel jammer! Groet Henk Collee

prima snelle service,

prima snelle service, Denkt prima met de klant mee

Levering stokte behoorlijk.

In tegenstelling tot wat vermeld stond op de site was de levering zeker niet binnen één werkdag geregeld. Communicatie verliep niet vlotjes: 'technische dienst' vs klantenservice.

Goede score maar wel wat aandacht benodigd

Ik heb tweemaal een bestelling bij Ventilatieland gedaan waarbij 1 naar volle tevredenheid ging en de andere ging wat moeizaam maar is uiteindelijk allemaal wel goed gekomen. Laten we inzoomen op de tweede bestelling. Bellen met de klantenservice met de vraag op wat ik nodig had, had ik het idee dat er iets wat gelachen werd om mijn vragen omdat het allemaal wel vrij logisch voor ze leek. Maar om dit positief aan te pakken zijn we wel uit gekomen op wat ik nodig had om het allemaal in orde te maken. Eenmaal de bestelling betaald zou het de volgende dag geleverd worden, dat is tenslotte waarmee ze adverteren. Ik dus op woensdag bestellen voor half 5 maar kreeg maar geen bericht dat het werd verstuurd. Volgende dag maar even gebeld met de vraag hoe dit nou precies zat, want ik wou er mee aan de slag ivm tijdsdruk. Als reactie tijdens het gesprek: Ja het is onzeker wat de status is van uw bestelling, wij kunnen dit intern doorzetten naar het magazijn via de mail of u moet morgen even bellen (Maar ik bel nu toch?) en het mailen duurt 2-3 werkdagen (HUH!!??). Ik bewaarde mijn rust en besloot de volgende dag te bellen. Vrijdag gebeld met de vraag wat de status is. Ook hier informatie dat het nog niet zeker is maar ze ging er achteraan. Inmiddels meerdere dames van de helpdesk gesproken. Ondertussen ook mail contact gehad met informatie dat hij op zaterdag niet afgeleverd kan worden dus laat hem als hij vandaag verstuurd wordt (vrijdag) op een ander adres afleveren. Later die vrijdag een mailtje gehad met informatie dat hij is verstuurd richting het adres die op zaterdag gesloten is. Inmiddels duurde het te lang en moest ik aan de slag dus ben ik naar de bouwmarkt gegaan en heb ik mijn spullen alsnog gehaald. De boel maar teruggestuurd naar een antwoord nummer (dat is top van ze) en na 2 keer mailen heb ik pas na 11 dagen mijn geld teruggestort gekregen. Tip: Update je klanten tussendoor met de statuswijzigingen, dat voorkomt grote onduidelijkheden en ergernissen

Super snel en goed geleverd 👍

Alles zat netjes verpakt en in een keer compleet!!

geweldig

Ik ga een luchtafvoer voor de badkamer maken van platte buis. Overal kan ik 90 graden bochten vinden maar nergens 45 graden bochten, dus naar internet, en daar vond ik wat ik wil hebben bij Ventilatieland. Besteld en de volgende dag in huis. BLIJ!!!

Duurt lang.

Ik wacht al 2 weken om een mechanische ventilatie-unit te laten installeren en tot op heden heb ik nog steeds geen reactie van de installateur gehad. Weet ook nog niet hoelang ik op hem moet wachten alvorens hij aan de slag gaat. Al met al had ik gehoopt dat het wat sneller zou gaan, maar misschien verlang ik te veel.

Positief

Spullen zijn netjes en op tijd bezorgd

correcte en snelle levering

Correct en snelle levering

Super, kan niet beter💯

Gewoon geweldig 💯

Supersnelle Service

Supersnel en correcte levering.

tevreden .wat wil je nog meer. groeten

top.

Goed assortiment tegen scherpe tarieven

Online kunnen vinden wat ik in winkels in de omgeving niet kon vinden. Scherpe tarieven. Keurig bezorgd binnen de afgesproken termijn bij een ophaalpunt in de buurt.

prima in orde

al meerdere keren een bestelling gedaan, deze komen keurig op tijd binnen, ben zeer tevreden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ