Prima product en service !

Ventilatierooster besteld. Was er verrast door de kwaliteit ondanks dat de prijs erg laag was. In de bouwmarkt betaal je het dubbele voor minder kwaliteit. Helemaal top dus !!

Prima afhandeling van mijn aankoop!

Snelle reactie op mijn vraag waar ik een bepaald onderdeel kon kopen.

snelle levering conform bestelling.

Snelle en juiste shop voor je ventilatie voorziening.

Op tijd bezorgd dag te vroeg

Snelle verzending

Goed gevoel

Heldere website, vlotte levering en uitgebreide betalingsmogelijkheden

Betrouwbare webwinkel die ook telefonisch ondersteuning geeft.

Snelle levering en goede voorlichting

Ter vervanging van 15 jr oude en vergeelde ventielen nog even contact gehad in verband met de geschiktheid voor ons mechanisch systeem. Telefonisch netjes te woord gestaan en goede voorlichting gekregen . Zeer korte levertijd, de bestelde ventielen werden zelfs een dag eerder afgeleverd dan bij de koop vermeld. Verliest wel een ster in verband met het feit dat de geleverde ventielen licht vervuild waren door de opslag.

Levering snel maar niet compleet, telefonische ervaring zeer slecht

De levering was snel, echter niet compleet, daarna gemeld dat levering niet compleet was, hierop zijn we terug gebeld en is onze voicemail in gesproken door Charlotte. Wij hebben geprobeerd Charlotte terug te bellen, maar dat was niet mogelijk, er werd schijnbaar opgenomen door iemand van de technische dienst wegens drukte, deze kon niet doorverbinden, we moesten maar wachten tot Charlotte terug belde?? Hierop hebben we nogmaals gebeld, toen sprak ik iemand van de receptie, ene Marc, deze vertelde mij ook dat hij me niet door kon verbinden wegens drukte, Charlotte zou me in de loop van de dag wel terug bellen. Ik informeerde Marc dat dit voor ons geen optie was, daar ik twee monteurs klaar had staan om aan de montage van de bestelde artikelen te beginnen. Hij ging proberen om Charlotte te bereiken, dit lukte niet zei hij, pas na veel aandringen van mijn kant heb ik Charlotte kunnen spreken en zij heeft het ontbrekende artikel meteen nagestuurd. Dus levering prima, maar telefoon echt dramatisch!!

Eenvoudig bestelproces; prima

Aandachtspunt: waarom staat er op de factuur geen bankrekeningnummer - ik wil graag betalen en heb gekozen voor afterpay, maar weet niet hoe ......

Prima service ! Vriendelijke mensen

Snelle levering en prima service

Snel en degelijk

Mooi assortiment en prettige website

Prima, vlot geleverd voor een nette prijs.

Levering zoals je van een goede webshop mag verwachten.

Goed product met duidelijke gebruiksaanwijzing

Gekozen ventilator was ter vervanging van een ouder type. Naar jaren van probleemloos gebruik heb ik deze in een korte tijd kunnen uitwisselen en weer in gebruik kunnen nemen top.

Duidelijke website, snelle levering

Positief

spullen ok. levering niet volgens toezegging

Op zaterdag voor 12 uur besteld. Maandag in huis. Nog gebeld met de zaak op zaterdagmorgen en dat werd bevestigd. op maandagavond volk geregeld om mee te installeren echter geen spullen. na belletje zei men mij dat dat dinsdag werd. gevraagd hoe we dat op gaan lossen maar daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op. iedereen maar weer afgebeld, Dinsdag werd het toch bezorgd. Alles keurig netjes maar dan niet zeggen dat het er maandag is!! En terugbellen als ik daarover klaag!!

Erg goed

Snel geleverd. Helaas niet volledig geleverd. Maar na emailcontact is ook dit snel opgepakt, en heb ik de volledige bestelling alsnog binnen 3 werkdagen binnen gekregen.

goede snelle levering

bestelling gedaan en volgende dag geleverd goed verpakt ventilator nog niet geinstalleerd maar dat moet geen probleem zijn

Buitengewoon snel in zowel verzending als retour

De website is goed met handige filter mogelijkheden en een ruim aanbod. Product was er na 1 dag maar bleek helaas niet precies wat ik zocht (verkeerd gemeten). Retour formulier invullen was simpel en snel en de retourzending gratis. Snelle ontvangst bevestiging dus ik verwacht ook een spoedige terugbetaling :-)

Snelle levering zelfs op zaterdag zonder gezeur het juiste product. Prima..

Zeer tevreden.

Zeer tevreden op al mijn vragen via de mail direct antwoord. En alles netjes en snel geleverd.

Niets op aan te merken

Alle info over product en levering klopten. Zeer snel geleverd op zaterdag

Zorgvuldig en snel

Ging heel gemakkelijk en vlot!

Snelle levering van een zeer goede ventilator

Ventilator voor badkamer besteld en een dag later al ontvangen. Installatiefilmpje op internet bekeken en zelf binnen 30 minuten geïnstalleerd. Ventilator voelt degelijk en werkt prima.

Prima uitleg en advies!

Ik werd goed geholpen via de telefoon en kreeg een helder advies. Dat zouden meer bedrijven moeten doen! :-)

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ