Prima webshop. Vandaag besteld is morgen geleverd en ook nog eens lage verzendkosten.

Product via internet bezorgd

Goed product

Prima levering

De delen werden snel geleverd en voldoend aan de verwachtingen

Vlot geleverd!

Keurig op tijd verzonden. Dit bedrijf begrijpt hoe een webwinkel moet werken.

Hoge kwaliteit Spirobuizen en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de geleverde Spirobuizen en hulpstukken! Ik wilde mijn afzuigkap in de keuken een meer industriële 'look' geven. Dit heb ik bij Ventilatieland voor een mooie prijs kunnen realiseren. Daarnaast heb ik met behulp van een T-hulpstuk een vertakking gemaakt. Deze vertakking is voor de afvoerslang van een mobiele airco. Zoals u misschien wel weet, blaast een mobiele airco grote hoeveelheden lucht. Door de terugslagklep met rubberen rand (voor de afzuigkap) en de rubberen randen op de hulpstukken ontsnapt er geen lucht uit de installatie. Hier was ik in eerste instantie wat sceptisch over, maar in de praktijk werkt dit bijzonder goed. De lucht wordt goed afgevoerd door een mooie installatie met industriële look ;-)

Prima service, goede prijs

Product werd snel geleverd voor een goede prijs. Helemaal top.

Snel en goed

De website is duidelijk, producten worden aangeboden tegen concurrerende prijzen, de bestelling wordt vlot geleverd.

Duidelijke web site snelle levering goed contact klantenservice

Oude WTW (15 jaar oud) vervangen voor HRU 350. Nieuwe werkt uitstekend. Leuke klus om zelf te doen.

Goed product, snel bezorgd

Product voldoet aan de verwachtingen, snel bezorgd

Behulpzaam aan telefoon en prompte levering

Ook kan op de website vlotjes intracommunautair worden besteld. Nice touch: had drie ventilatieroosters besteld en vier aangekregen. Eens spare is altijd handig! (Prestaties in het verleden zijn GEEN garantie voor de toekomst ;-) Maar alvast ontzettend bedankt en tot ziens.

Goede items tegen een mooie prijs en snel geleverd

Goede items tegen een mooie prijs en snel geleverd. Plek om terug te keren als ik weer aan het klussen sla ;)

Snel geleverd maar defect. Service vraag nog onbeantwoord

Ik kring via mail de vraag een review te schrijven; Eerste keer besteld bij deze winkel. Snel geleverd met buitenlandse handleidingen. Helaas defect bij aansluiten. Service vraag wordt nog niet beantwoord. 1 werkdag wordt beloofd maar niet nagekomen. Hoop morgen bevestiging te krijgen voor t retour sturen of oplossing.

Nog niet tevreden

Er is nog geen afspraak met ons gemaakt voor plaatsing van de wet unit dus kan ik jullie niet beoordelen

Duidelijk meteen gevonden wat ik zocht

Was op zoek naar wat onderdelen en vond meteen wat ik nodig had. Zeer ruime keuze

Efficiënt

Bestelling is heel snel geleverd na bestelling

heel goed

De ventilator is gekomen zoals bij bij de bestelling de site het aangaf. Snel en nauwkeurig. Inmiddels draait de ventilator en ben in nog aan het instellen. Een goede beschrijving gaat mij daar bij helpen.

Alles naar wens.

van bestelling tot levering perfect.

De bestelde artikelen zijn snel geleverd en waren goed verpakt.

Prima service. Snelle levering en goed verpakte producten.

Zeer prettig

Makkelijk alles bestellen via de website met veel achtergrondinformatie indien nodig om de juiste keuze te maken. Zou ik zo weer doen.

Goed overzicht en snelle service

Site geeft goed inzicht wat er is en wat ik nofig had. Verder snel geleverd. En eenvoudig te bestellen

Superbedrijf

Duidelijke site en prettig contact. Ben zeer goed geholpen, snel antwoord op wat ik aan vragen stelde. Aanrader.

Snel en goed geleverd.

Goede service. Ventilator met verkeerde stekker besteld. Na overleg per mail en telefoon werd er zonder kosten een andere stekker met kabel nageleverd. Klasse !!!!!

Voldoet niet aan verwachting

Had er meer van verwacht. Badkamer staat nog steeds vol met damp. Ventilator heeft te weinig kracht om het vocht af te zuigen.

Toppers!

Goede levering en service bij een vraag via de klantenservice! Perfect.

Duidelijke website en snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ