snel geleverd zoals beloofd

geleverd zoals beloofd

Doen wat ze beloven.

Goede service.

Betrouwbaar

Ook als er mis is, lossen ze dit perfect op.

Goed product, snelle levering.

Zeer tevreden en een goed product een aanrader.

Snel levering!

Mijn bestelling kwam een dag eerder dan verwacht! Super!

Mechanische ventilatie besteld

Duidelijke website. Met ruime keus

Mechanische ventilatiebox besteld met extra a.b.

Mechanische ventilatiebox besteld met extra a.b. Betaald en binnen 2 dagen geleverd zonder problemen.

Goed bedrijf

Top alleen jammer dat ik niet hoorde dat ze op de bochten moesten wachten toen gebeld en was het snel opgelost nogmaals top voor de snelle levering groet Cor

Prima service!

Prima service!

keurig afgehandeld

zeer goed behandeld.

Nadat de eerste zending was zoek geraakt,is er prima op gereageerd zodat ik tevreden ben.

Erg fijn

Redelijk

Alles is goed geinstalleerd. Het was wel jammer dat er een lekkage ontstond naderhand.

Goed advies ontvangen

Een goed wtw-advies ontvangen. Ook op vragen achteraf een goede reactie mogen ontvangen.

professionele kwaliteit, no nonsense, op tijd

goede site, snelgevonden, snel besteld en snel ontvangen!

Niet kunnen annuleren

1 minuut na mijn bestelling op zondag avond op geen enkele manier meer kunnen annuleren en bij ontvangst verkeerd artikel ontvangen

Materialen in orde. Maar de beloofde levertijd niet

De site zegt "voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis". Ok, ik bestel op donderdag op het randje, om 16:25, mijn materiaal. Alles op voorraad. De vrijdag erna : Geen materiaal. Mail gestuurd met de vraag wanneer de order wordt geleverd. Geen antwoord. Zaterdag : Geen levering. Pas op maandag wordt alles geleverd. En daarna dan een reactie op de mail dan mijn materiaal "al" geleverd is.... Dit kan dus echt beter. Wat prijzen betreft is het allemaal in orde. Dus misschien nog maar eens proberen.

levering materiaal volgens afspraak

door de vakantie en de kerstdagen was de levertijd langer dan normaal keurig geleverd als dank voor late levering een korting op volgende bestelling ontvangen. goede klantenservice

net in gebruik genomen

Wij hebben hem pas een paar dagen in gebruik. Dus we kunnen hem nog niet goed beoordelen. Maar op het eerste gezicht is het goed.

wat ik besteld heb is netjes en keurig op afspraak geleverd

Verwachting komt overeen met ervaring, dus prima

Goede duidelijke website..

Ventilatie ventiel bestel, goede kwaliteit netjes . Prijs kwaliteit

Supersnelle service

Heel positief. Heel snelle levering.

Perfekt

Snelle en perfecte levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ