goed geregeld

Makkelijk bestellen en veel op voorraad

Goede en snelle levering

Binnen een dag in huis, alles goed verpakt, gewoon erg goed

Zeer Goed

Zeer goede service en meedenken met de klant

Geweldig!

Snelle levering en goede service, wat wil je nog meer!

Duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Van tevoren uitgezocht wat ik nodig had. Recensies gelezen en bestelling geplaatst. Bestelling binnen 2 dagen in huis.

Weet ik nog niet.

De eerste levering ging goed en snel, maar de tweede levering is nog niet binnen.

teleurstellend

Ik had een ventilatie box besteld plus de service van een monteur om deze bij mij thuis te plaatsen, na 2 dagen kreeg ik een belletje dat ze geen servicemonteur in onze regio hadden om de box te plaatsen. Ik woon gewoon in Overijssel, zeg het maar..

Valt tegen

Het afzuigen valt tijdens het douchen tegen. Bij de automatische stand hebben we alles net zo nat (spiegel, wandtegels) als toen er nog geen ventilatiesysteem hing. Mss hebben wij iets niet goed gedaan, maar tot nu toe nog niet echt te tevreden. Bij stand 3 is het niet heel veel beter, helaas. Inmiddels contact gehad met Ventilatieland en er zijn een paar aanpassingen toegepast, en nu zuigt hij de lucht prima af.

Snelle levertijd en daarna een goede service

Onlangs een ventilator van Itho Daalderop gekocht via VentilatieLand. De oude fan had een Perilex stekker, dus de nieuwe moest die ook hebben. Toen ik de ventilator had ontvangen, wou ik even een snelle test doen of hij het deed, dus de Perilex stekker in de wandcontactdoos gestoken, maar de fan draaide niet. Dezelfde middag nog gebeld met het telefonische servicenummer van VentilatieLand. Vrijwel direct werd er opgenomen. Een vriendelijke dame vertelde dat ik waarschijnlijk twee schakeldraden in de wandcontactdoos moest omdraaien. Ze verwees me naar het aansluitschema op hun website. Er staan 4 schema's op. Ook het oude schema van de oude StorkAir fan stond erop. Ik had al met de multimeter gemeten op welke punten van de wandcontactdoos 220V stond per stand van de 3 standenschakelaar. M.b.v. het advies, de schema's en mijn meting was de conclusie dat er i.d.d. twee schakeldraden verwisseld moesten worden in de wandcontactdoos. Daarna werkte alles.

Goed en snel

Snelle levering en makkelijke installatie, daar kunnen dan ook mijn klanten van op aan

Zeer tevreden met stille mechanische ventilator

Ik heb op de website gezocht naar welke MCV ik het beste kon uitzoeken. Het was na de vergelijking duidelijk welke ik wilde en de keuze was de Orcon. Hij was snel opgehangen en is idd zeer stil en gaat automatisch naar stand twee en terug naar stand auto. Super!

Na een bestelling geplaatst, bleek er toch meer aan verzendkosten bij te komen. Keurig een mail met daarbij een passende oplossing door het bedrijf. Zonder meer kosten. Volgende dag in huis. Werd ik maar vaker zo geholpen op webwinkels. Dank

Helaas werd er een ventiel beschadigd geleverd, direct werd er een nieuwe verzonden. Goede service!

Uitstekende service

Afhaaladres is wat moeilijk te vinden

Alles uitstekend geregeld

Zeer tevreden over de verwerking an de order

goede producten en goede levering

goede producten en uitstekende levering

Snel en effectief

Binnen een dag geleverd, geweldig!

goed product, snelle levering

op de web pagina kon ik snel de producten vinden die ik wilde. De prijzen zijn prima en de afhandeling helder en duidelijk. De dag erna kwam al de melding dat het pakket onderweg was. Ik kon toen ook nog het afleveradres wijzigen en het werd daar ook dezelfde dag nog geleverd! Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Werkt super makkelijk te instaleren.

Snel geleverd. Makkelijk te instaleren, weinig kluservaring voor nodig.

Ouderwets goed service.

Ik heb het contact met Ventilatieland als bijzonder goed ervaren, telefonisch goed bereikbaar, erg behulpzaam, geen haast, leuk contact en bovenal goed advies. Eén spirobuis was beschadigd (door transport), maar deze werd de volgende dag alsnog in perfecte staat geleverd. Materiaal op zich is van uitstekende kwaliteit.

Positief

Goede site met uitvoerige beschrijving van de producten en snelle levering.

snel en goed

Volgens afspraak snel geleverd.

Buitengewoon goed

Snel, afspraak is afspraak. Netjes verpakt, duidelijke instructies bij mijn kanaalventilator.

uitstekend

Veel keus Snelle levering Prima kwaliteit Voor herhaling (was herhaling) aanbevolen

Netjes verpakt en ziet er goed uit

Moeten nog installeren

1047 Park Forum