Snelle en goede service

Goede en snelle service en erg klant vriendelijk

Goede informatievoorziening en snelle persoonlijke feedback

Bestel proces duidelijk en volledig. Evenals afspraken. NB: Installatie moet nog plaatsvinden

Prima ervaring

Alles goed en snel geregeld

prima ervaring

Helemaal prima snelle levertijd

Prima, snel en simpel ...

Soepele en snelle afhandeling

Bestellen ging eenvoudig. Levering was wat vertraagd maar daarover werd netjes direct gecommuniceerd. Prima

Snelle levering en ruim assortiment

Verschillende malen al iets gekocht. Voir ventilatieproject kun je in 1x alles aankopen op 1 adres. Ook op gebied van garantie goede ervaring. Werd netjes afgehandeld.

Snel en correct

Makkelijke site en afwikkeling goed

Snelle levering. Niets op aan te merken

Goede ervaring. Ga er waarschijnlijk vaker bestellen

Goed voorraadassortiment en punctuele levering

- Goed voorraadassortiment - Goed vindbaarheid van producten - Punctuele en vlotte levering

Ik heb wat ik nodig had gevonden en gekocht.

Ik heb wat ik nodig had gevonden en gekocht. Ventlatieland heeft een duidelijke web site met ruime keuze en goed informatie. De prijs kwaliteitsverhouding is in orde. Vervanging van mijn 25 jaar oude en versleten ventilatie kast duurde minder dan een half uur.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik zag door alle soorten ventilatoren het bos niet meer. Na een prettig telefonisch contact ben ik goed geholpen en heb een keuze kunnen maken in een nieuwe ventilator. Snelle levering en een scherpe prijs.

Top product en snelle levering

Fijne duidelijke website met een groot assortiment. MV-ventielen snel in huis en zonder verzendkosten. Zeer tevreden over de afhandeling en het product.

Goed product en super levering.

Goede duidelijke product omschrijving, goed product en vlot en goed geleverd. Dikke 10. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Levensduur?

Mijn 1e Itho box ging kapot net buiten de garantietermijn en heb dus een nieuwe gekocht. Ik hoop dat die langer meegaat want verder zijn het goede apparaten.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Deze keer niet zo goed

8 december heb ik een badkamerventilator besteld. 9 december kreeg ik een email dat mijn bestelling 19 december zou komen met een sorry en kortingscode van €5 bij een volgende bestelling. 19 december kreeg ik een email dat het 17 januari zou komen met nogmaals een kortingscode. Uiteindelijk kwam het rond 10 januari binnen. Dit is uiteraard een belabberde bezorgtijd. Dus ik kan geen positieve review geven. Wel moet gezegd worden dat eerdere bestellingen super snel waren en scherp geprijsd. Dus beveel toch wel aan met kleine reservering.

goede service

goede service en snelle levering gewoon goed.

Prima service en snelle (re)actie bij vragen.

Prima service gekregen. Dit ondanks dat de geleverde ventilatoren helaas niet pasten bij de bij mij aanwezige elektrische installatie. Afhandeling van de retourzending is probleemloos verlopen.

Prima service!

Duidelijke website. Mijn bestelling werd snel geleverd.

Snelle levering goed Product.

Snelle besteld en geleverd

Over de shop heb ik verder geen opmerkingen, vertrouwd en snel geleverd na het plaatsen van een bestelling. Product voldoet niet geheel : Badkamer ventilator 120 mm wit - pRim120S (airoxy) deze is gemakkelijk te plaatsen in mijn geval een vervanging voor een defecte 120mm Soler & Palau Silent (200CZ). De pRim (airoxy) geeft minder vermogen/toeren en is gevoeliger voor luchtstroom bij harde wind buiten. Positief : minder lawaai. Bij een toekomstige vervanging kies ik liever voor een Soler & Palau hopelijk zijn deze in de toekomst ook leverbaar via deze site ?

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Savonds bestel volgendedag geleverd , Lekker betrouwbaar en goede kwaliteit.

Perfect zoals het hoort

Makkelijk bestellen en duidelijke communicatie / snel geleverd

helemaal top, duidelijke site, supersnel verwerkt en bezorgd

Met de zin hierboven heb ik alles gezegd, alles ging goed en het bestelde artikel de volgende dag ontvangen. Perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ