Goede service.

Was geen adviseur beschikbaar. Later netjes terug gebeld voor advies. Goede uitleg en luisteren naar wat je wil

Snelle levering en goede beschrijving

Product stond goed beschreven, levering was snel en goed verpakt product inclusief duidelijke installatie instructie.

Duidelijk en snel

Kwaliteit prijs verhouding prima

Prima geregeld

Alles goed geregeld en ook de mails waren goed op tijd.

Bezorging liet te wensen over

Prima product geleverd. Bezorging liet te wensen over. Was niet thuis voor de bezorging. GLS heeft pakket netjes afgegeven bij het gewenste ophaalpunt. Echter 1) bevestigingsmail kwam pas een week later, en 2) ophalen was tijdrovend door de matige faciliteiten van GLS.

Ze maken er een rommeltje van.

Wat op de website staat als voorradig blijkt dat niet te zijn, vervolgens wordt de annulering (telefonisch en per email) niet doorgevoerd, vervolgens krijg je een verzendbericht dat het onderweg is maar dat het over 2 weken pas aankomt, de dag daarna wordt het verkeerde product geleverd, als je vraagt om 'op voorraad' van de website te verwijderen omdat dat niet waar is, doen ze dat niet. En antwoord-emails op vragen naar alternatieve oplossingen komen op wonderlijke wijze nooit aan. Ze zijn vast van goede wil, maar ze hebben het niet onder controle. Nu al heel wat emails en telefoontjes verder voor 1 onderdeel (!). En dan ook nog naar PostNL voor het terugsturen van het verkeerd geleverde. Bah.

Niet tevreden

Levering is niet compleet Na verschillende keren bellen nog niet geleverd inmiddels een week verder Instalateur kan niet verder Erg jammer

Goede opvolging van besteld materiaal

op tijd melding gehad dat er iets niet op voorraad was.

Goede ventilator tegen een scherpe prijs

Pakket netjes ontvangen enigste wat ik jammer vind is dat er niet duidelijk vermeld was of er een kabel bij zat mischien een goedr optie om dit bij aankoop als extra optie te kunnen kiezen

Snelle en correcte levering van bestelde mechanische ventilatie unit.

Ik had een vraag omtrent de opvolger van mijn 25 jaar oude unit en kreeg vriendelijk en kundig advies (telefonisch).

snel en correct

Goede ervaring door snelle levering en ook overzichtelijke side. Zelfs als je iets terug moet sturen is dat goed omschreven en bij telefonisch contact wordt ook goed meegedacht en geholpen.Ook de prijs kwaliteit is erg goed

We kregen alleen twee ventilatiesystemen, in totaal 4 dozen. Heb even gebeld, die waren duidelijk niet voor ons of ik ze wilde terugsturen naar een antwoordnummer

Top!! lekker snel je spullen in huis.

Goed geregeld..

Uitstekend!!

Simpel, snel en prettig geprijsd!!!!

Attent en goed

Goede specialist. Ook wanneer levering onverwacht langer duurt wordt je snel en attent geïnformeerd.

Mijn ervaring is Goed

Mijn vragen werden snel beantwoord En de artikelen werden snel geleverd.

Goede communicatie

Fijn bedrijf, bestelde een ventilatiebox welke niet voorradig was. Meteen een mailtje dat deze 5 dagen later geleverd werd in zo ook gekeverd

Top goede zaak

Fijne mensen

snelle levering, maar nog niet geplaatst ivm de regen.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Ik weet nu waar ik aan toe ben. De zuurstofmeter zorgt er voor dat ik tijdig moet ingrijpen wanneer deze "op rood" gaat. Zeer belangrijk voor mij als COPD-patiënt.

Ik ben goed en snel geholpen met het juiste product.

Mijn mail werd snel opgepakt en de toegestuurde informatie was meer dan duidelijk. Het bestelde product werd uiteindelijk binnen een dag geleverd en werk perfect!

snel en volledig ontvangen van hetgeen ik besteld heb

duidelijke site en makkelijk in te navigeren

Prima service!

Mijn bestelling is op dezelfde dag nog verstuurd, de levering liep bij PostNL wel enige vertraging op, maar ik had mijn bestelling toch snel in huis. Ook de website is prima; overzichtelijk en duidelijk. Ik heb verder (nog) geen gebruik hoeven maken van verdere service. Een kleine kanttekening (maar dat ligt meer bij de fabrikant dan bij Ventilatieland): ik heb een CO2-meter besteld, die werd geleverd met sterk verouderde (voor Windows XP en Windows 7 ontwikkelde) software. Het werkt wel goed, maar je merkt wel aan scaling en uitlijning van de knoppen dat het niet gebouwd is voor Windows 10. Maar desondanks voldoet het prima.

Prima website. Bestelling werd vlot geleverd. Product voldoet tevens aan de verwachtingen.

Duidelijke website,kon makkelijk alles vinden wat ik nodig had.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ