Netjes geleverd

Alles was niet op voorraad, ben snel op de hoogte gebracht. Als is geleverd volgens de belofte.

Snelle en probleemloze levering Vent-Axia badkamerventilator

Scara Vent-Axia badkamer ventilator besteld met 12V trafo. Alles snel en probleemloos geleverd. De Scara ventilator voldoet aan mijn verwachtingen, is stil, reageert op licht en vochtigheid. Prima tevreden totnutoe. Kan nog niets zeggen over de lange termijn maar de start is goed.

Snelle levering, in 1x en compleet

`Tevreden over assortiment en de dienstverlening, spulletjes netjes in 1x geleverd, goed verpakt en compleet.

Prima en snel

Duidelijke webshop goede uitleg en snelle levering. Meer kan ik niet wensen. Ga zo door v

Duidelijke website, professionele producten

De website ziet er goed uit, en er wordt een ruim en goed assortiment aangeboden!

goed geregeld

Krijg heel snel antwoord op mijn mails

Goede en derekte service.

Voldoende

Ik heb alleen wat website ervaring. Heb een ventilatie box incl montage besteld. Heb gezien dat deze box is doorbesteld en inmiddels in Landsmeer staat. Er is nog geen contact met mij opgenomenen voor plaatsing.

Goed en op tijd ontvangen. Geen problemen ondervonden.

Prima bedrijf met snelle levering.

Aan te bevelen!!!

Correct en snelle levering

Super service en snelle levering!

Eerst gebeld voor advies. Duidelijk antwoord en de bestelling was snel geplaatst. De volgende dag al in huis! Wat een service! En de mechanische ventilatie is weer fluisterstil.

Perfect aanbod aan diversiteit, waarbij klantenservice goed adviseert

Door het grote aanbod in mogelijkheden, kreeg ik toch nog behoefte om de klantenservice te bellen omdat mijn afweging mede afhankelijk was van vervanging van een "verouderd" MV-systeem.

Ventilator is goed

Ventilator werkt goed.

Alex

All top

Prima ervaring

Niet alleen leveren, maar ook goede klantenservice

duidelijke website. snel geleverd.

na het bestellen via de website zijn de goederen snel geleverd. Ze waren goed verpakt. Ik ben erg tevreden.

Keurige afwikkeling

Het besteldde product was niet op voorraad en zou enige dagen later verstuurd worden. Dat was geen probleem voor ons verder. We werden keurig op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd zou kunnen gaan worden en die info klopte.

Besteld via online perfect geregeld snel en wat ik heb besteld

goed geregeld en snel

Van mijn buurman gehoord

Bestelling vlot en prima verlopen

Snelle acrie en levering

Goed overzicht en snel gekeverd.

Komen afspraken niet na.

Afdeling technisch advies verricht prima werk. Afdeling sales is echter zeer moeilijk te bereiken, terugbelverzoeken zijn tevergeefs. En wanneer je ze dan uiteindelijk te pakken hebt, zijn ze absoluut niet flexibel/meedenkend. Verkoop geeft aan dat kortingsactie tot 5 januari geldig zou zijn, terwijl dit achteraf maar tot 3 januari blijkt te zijn. Met als gevolg dat de korting op 3 januari niet meer toegepast kon worden. Geven mij als klant zelf de schuld van het onbereikbaar zijn.

Bij bevestiging bestelling blijkt latere levertijd.

In de webshop staat levertijd van volgende dag. Op de via e-mail ontvangen bevestiging staat dat de levertijd vanwege kerst/oud&nieuw langer duurt. Mijn keuze voor Ventilatieland was juist dat ik de artikelen de volgende dag in huis had. Nu eerst maar tijdelijk met Ducktape aan de slag geweest.

Prima info omtrent levering.

Bij dit soort artikelen moet je, zo vind ik, altijd maar afwachten of het artikel beschikbaar is en dan ook geleverd kan worden. Na bericht van de klantenservice over uitgestelde levering dacht ik ' oooh jé daar gaan we weer. Maar een dag later toch bericht gekregen dat levering zal gaan plaats vinden. Prima!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ