Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Stan,
Dank voor uw beoordeling en moeite die u hiervoor heeft gedaan.
Wij hebben dit voor u nagekeken, dit klinkt niet als de wijze waarop wij met onze klanten om willen gaan namelijk. We zijn hier dan ook erg van geschrokken!
U heeft bij ons twee artikelen besteld en u heeft inderdaad daarna contact met ons opgenomen. U heeft toen gesproken met een collega van mij. Mijn collega heeft die dag om 12:35 uur een email naar mij gestuurd om u terug te bellen. Diezelfde dag, 2.5 u later, heb ik u gebeld met de status van uw bestelling. Dat u in de tussentijd bij Paypal een geschil had geopend, dat zagen wij pas later. Daar hebben we ook later op gereageerd zoals u kan zien.
We hebben elkaar dus gesproken die dag en toen hebben we ook besproken dat het inderdaad vreemd was dat u geen email ter bevestiging heeft ontvangen, daar wij deze wel gestuurd hebben. Wij hebben daarbij ook aangegeven dat er inderdaad door grote drukte wellicht een vertraging kan ontstaan.
Onze excuses voor het feit dat dit niet duidelijk was en dat u het gevoel heeft gekregen dat wij enkel op u hebben gereageerd omwille Paypal, dat is, nogmaals, echt niet de wijze hoe wij met onze klanten om willen gaan.
Daarbij willen we wel gebruik maken van deze situatie door u een gelukkige kerst en een goed 2020 te wensen.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,