Super snelle levering

Alles hebben ze prima voor elkaar.

Alles in één keer goed.

Simpel, snel en zonder gedoe. Is maar 1 cijfer mogelijk dan!! Dikke 10.

Snelle en goede levering

Makkelijk en snel

Goed assortiment, goede prijs en snelle verzending

Na vervangen mechanische ventilator bijbehorende leidingen besteld. Net als voorgaande keer weer alles prima.

Snelle levering.

Zeer positief.

Goede prijs en gratis verzending

Zie boven

Goede prijs kwaliteit en prima, snelle service.

Ik zou het iedereen aanraden.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

snel maar heb geen afwijkende situatie

Als alles komt zoals betaald: topshop. Als je iets krijgt en bent niet tevreden, terug sturen en heel lang wachten op geld. bellen binnen kantoor tijden want daarbuiten krijg je een telefoniste die alleen praat en niets direct kan regelen. Krijg eigenlijk altijd iemand aan de lijn zonder kennis. Altijd moet alles overlegt worden. Tenzij je advies vraagt. Heel andere levering gekregen dan besteld, en wel direct andere onderdelen opgestuurd gekregen. Dat is wel prima. Wel het idee dat daar veel kennis is. Beveel de toko niet perse aan. Liefste wil je dat alles snel en correct geleverd wordt. Bij gezeik ben je alleen maar een hoop tijd kwijt. Precies wat ik bij een NL bedrijf niet wil hebben.

29 December besteld, vandaag 16 december nog steeds niet compleet

Ik zou willen dat jullie zo fanatiek waren in het leveren van de spullen, als in het sturen van herinneringen voor het achterlaten van een review. 29 november besteld, “volgende dag geleverd” en zit nu meer dan 2 weken later nog steeds op 1 van de 3 artikelen te wachten

Snelle en correcte levering

Itho Remote bediening besteld voor in het toilet. Goeie website, artikel makkelijk te vinden, dankzij goede omschrijving. Eenvoudig bestel en betaalproces.

Belofte wordt 100% waargemaakt.

Informatieve webshop met duidelijke bestelprocedure. Levering conform afspraak.

Netjes afgehandeld

Besteld en netjes afgeleverd.

Goede keuze aan producten, snelle levering

Tevreden met producten

Scherp geprijsd, snelle levering en goede service.

Overzichtelijke website waar ik mijn materialen snel heb kunnen vinden tegen een scherpe prijs. Bestelling ging makkelijk evenals de betaling. Berichtgeving over de gedane bestelling was supersnel evenals de levering van de bestelde materialen. Kortom warm aanbevolen bij anderen.

Weer een prima ervaring

Overzichtelijke webshop met veel keuze. Geschikte badkamerventilator en afdekrooster gevonden. Pakketje was een dag later dan aangegeven, kan ik niet zwaar aan tillen in de week voor kerst.

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Voldeed aan mijn verwachting

Het product wat ik had besteld was keurig in orde en snel geleverd!

teleurstellend

aanlevertijd onderdelen uit voorrraad: OK verpakking: zeer slecht! (te dunne kartonnen doos, geen interne opvulling! (eigenlijk "los gestort" orderbevestiging: OK levertijd: (geschatte) opgave van (niet) voorraad onderdelen niet direct aangegeven bij orderbevestiging. afhandeling retour zending en terugstorting reeds betaalde bedragen duurt te lang ! (langer dan één week!)

Goede en informatieve website, concurrerende prijzen, vlotte en correcte levering.

Prima ventilator, mooi design !

Prima ventilator, mooi design, betaalbaar en vandaag besteld, de volgende dag bezorgd !

Adapted service, english spoken, reactivity ok

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ