Snelle levering en duidelijke website

Het bestel proces was zeer makkelijk. Op de duidelijke website het juiste product gevonden en besteld. De bezorging werd zeer snel aangemeld bij Postnl en netjes bezorgd. Zat goed verpakt.

Goede service en goede prijzen

Mechanische ventilatie set van Itho Daalderop met rf zender en 4 vernielen besteld. Deze werd netjes de volgende dag geleverd. Ik heb de ventilator zelf vervangen, dat ging heel makkelijk, oude eraf en de nieuwe in de plaats ervan. Wel nog even gebelt met de helpdesk omdat de ventilator een ratelend geluid maakte in de lage ventilatie stand. Dit was makkelijk op te lossen door het toerental wat op te draaien met de instelknop.

Bestelling is niet goed gegaan maar is zeer kundig en professioneel opgelost.

Bestelling is niet goed gegaan maar is zeer kundig en professioneel opgelost. Twee items bestelt maar 1 was geleverd. Na communicatie per mail snelle reactie terug ontvangen. En snel gehandeld om mijn tweede item als nog te leveren.

Snel en correct

Ik woon in Griekenland en hier hebben ze heel veel producten niet of beperkt en iedere keer vind ik deze producten bij ventilatieland. Ik laat ze afleveren bij vrienden in NL en die nemen ze dan weer mee naar ons. Altijd op tijd en de juiste spullen.

Goede hulp en snelle bezorging

Goede hulp bij het maken van een keuze voor een badkamerventilator via de mail. Had alleen wel gebundeld mogen worden, ik kreeg namelijk 4 keer een mail terug met een nieuwe vraag. Snelle bezorging.

Prima ervaring

Eenvoudige webwinkel, vlotte levering, goed verpakt en redelijke prijs.

Erg voordelig en makkelijk bestelproces

Ik was op zoek naar een afstandsbediening voor mijn mechanische ventilatie. Bij Ventilatieland vond ik deze met een duidelijke beschrijving en aantrekkelijke prijs. Daarbij is het bestelproces makkelijk en levering snel.

Wil je snel iets ontvangen op ventilatie gebied?

Dan ben je bij Ventilatieland.nl aan het goede adres. Bestellen gaat eenvoudig. De prijzen zijn scherp. De bezorging is goed verzorgd. Keurige verpakking met een duidelijke nota. Al met al: een dikke aanrader!

We hadden een verkeerde stekker aan onze ventilator besteld en na een telefoonje was het zo voor elkaar een andere stekker gratis gestuurd goede service

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Duidelijke site. Goede prijs. Goede afhandeling. Zeker aan te bevelen.

Duidelijke website, zelfs voor een leek

Fijne duidelijke website met veel uitleg. Ondanks de drukte snelle verzending en de volgende dag geleverd. Concurrerende prijzen.

Goed product lage prijs ,snel gezorgd,

Top bedrijf

Snelle levering mooie prijs

Heldere productomschrijving en snelle levering

Zeer informatieve website. Heldere productomschrijving en -documentatie. Een goede prijs en snelle levering.

overzichtelijk !!

duidelijke site, nette levering

Bestelling niet geleverd

Orcon mv besteld zou op voorraad zijn maar nog steeds niet geleverd. Zou de volgde dag verzonden worden. Zending nog steeds niet bij de post bekent.

Mwoah, nog steeds wachten...

een deel van de bestelling is goed geleverd, alleen één onderdeel was kapot. Hebben we over gemaild, nieuwe gestuurd, dit was niet het juiste lamellenrooster, weer gemaild en tot op heden nog geen nieuw lamellenrooster gekregen...

Meer verwacht

Het product was niet zoals verwacht. Er staat een filmpje op dat men de tijd kan instellen. Maar in werkelijkheid is dit niet het geval. Staat ook vermeld maar het filmpje doet anders vermoeden.

Zeer snelle levering

Precies zoals het hoort

Prima; bestelling en bezorging helemaal in orde

Afzuigunit en verder de bijbehoren in goede orde ontvangen en inmiddels geïnstalleerd. Werkt allemaal prima.

Goede website, fijn zoeken en filteren - goede communicatie

Ik heb zo'n 40 artikelen in één keer besteld, alles was OK, op één artikel na. Dit is goed opgelost.

Zeer snelle levering en extra korting tijdens black friday!

Breed assortiment en een goede service

Goede service en een goede website

Zuigt goed af

Zuigt goed af , aanbevolen

Snelle levering , leuke extra's in de verpakking

zie boven

1047 Park Forum