Snelle levering goede website

Meerdere keren dingen besteld altijd top

Nette site en eenvoudig bestellen

Ik heb een Orcon MVS 15RHBP besteld. Helaas bleek na binnenkomst dat ik het apparaat helemaal niet nodig heb. Vandaag retour gestuurd. Dat verliep ook eenvoudig. Dus als ook dit voorspoedig afgehandeld wordt, dan krijgen jullie een 10 😉

Snel geleverd en hij zuigt als een tierelier , ik ben heel tevreden

Product is goed

Werd bezorgd op een ander huisnummer

Prima levering

Bestellen en snelle levering.

Mooi product, matige levering

Vrij prijzige badkamer ventilator besteld (€159,-), levering netjes, echter zat de ventilator in een veel te grote verzenddoos zonder iets van verpakkingsmateriaal. Die werd dan ook alle kanten op geslingerd tijdens het transport. Gebruik gewoon een kleinere doos of zorg dat hij vast zit. Dit is zonde en niet nodig.

De Co2 meter werkt prima en is precies geleverd volgens afspraak

De Co2 meter werkt prima en is precies geleverd volgens afspraak

Duidelijke website, eenvoudig te beztellen. Snelle levering. Goed produkt.Waar voor zijn geld

Prima kwaliteit, duidelijke website, snelle levering.

uitstekend bedrijf

alles super: goede site, prijs en snelle levering

Prima winkel

Goed product geleverd conform afspraak

Alles geleverd conform afspraak. Al had ik zelf het verkeerde product besteld. Het RMA process ging ook zeer eenvoudig. Top

Ventilator werkt niet

Ik heb tig x de handleiding gevolgd, maar het apparaat gaat niet aan. Batterij afstandsbediening vervangen, maar maakt geen verschil.

Uitstekende produktkennis,

Goed site. Prima prijsstelling. Vlotte levering.

Snel en goed

Duidelijke webshop met alles wat ik nodig had en snel geleverd.

Makkelijke webshop, snelle levering prima prijzen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede duidelijke website. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Goed product

Uitstekende service

Contact was heel goed, vriendelijk en dachten echt met je mee. De monteur is kundig, werkt netjes en is ook heel vriendelijk. Alle ventilatie luchtkanalen zijn schoongemaakt van roetschade en gedesinfecteerd. Ondanks dat het warmte-terug-win systeem zelf niet schoongemaakt kon worden, ben ik ontzettend blij dat alle kanalen wel weer schoon zijn.

Goed geholpen

Over eventuele onduidelijkheden kun je gewoon ff bellen en alles wordt uitgelegd.

Goed, voordelig en snel

Webshop met goed overzicht, ruim aanbod en voordelige prijzen. Daarnaast was alles ook nog snel in huis.

mijn ervaring is matig tot goed

In 1e instantie ontving ik een Vasco rf schakelaar ipv. Itho rf schakelaar. Dus een minpunt. De klacht hierover is correct afgewerkt. Na het terug sturen van de vasco rf op 14-11-19 is de bestelde itho rf op 20-11-19 in goede orde ontvangen.

Ik heb het product besteld, en de volgende dag thuis ontvangen en geïnstalleerd. Werkt prima

Genoeg keuze aan producten, besteld,én volgende dag bezorgd. Prima!

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel bezorgd.

Doen wat ze beloven

Website is overzichtelijk, groot aanbod. Levering geschiedde vlot. Prijzen zijn concurrerend!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ