Ondanks bellen vooraf om af te stemmen of deze ventilator goed werkt werkt deze helaas toch niet
Ik had een ventilator gezien, maar twijfelde of het goed zou werken omdat ik een exemplaar met een trekkoord al had die niet op de lichtsschakelaar aan gaat. Er over gehad met een medewerker aan de telefoon, kon gewoon als ik er 1 met een vochtsensor zou nemen. Dus besteld.
De betreffende dame had alleen toen ze me toch aan de telefoon had vergeten te melden dat het in alle zones behalve zone 1 werkt. Ja het blijkt achteraf ook op de website te vinden te zijn, en helaas zit mijn ventilatorgat precies boven de douchekop. De ventilator werkt verder prima, als je er een kopje thee onder houd gaat ie aan + is stil en zuigt goed af. Maar goed moet wel nu steeds deze kunststukjes uitvoeren.
Maar ja ik heb gewoon pech want het staat wel op de website over die zones. Maar als ik dan toch iemand aan de telefoon heb, had wel fijn geweest me daar nog even over te vragen. Ik heb niet voor niets met jullie gebeld.
Zou ze verder aanbevelen omdat ze goede spullen hebben en de mensen zijn wel van goede wil is mijn indruk. Goed advies geven als iemand belt die gericht vragen stelt of iets werkt mag van mij wel wat scherper.