Prima,keurig teruggebeld over stand van zaken omdat het wat later geleverd is dan de bedoeling was.

Top service en snelle levering

Goede en overzichtelijke site waarbij de producten duidelijk worden weergegeven met foto’s en omschrijving👍👌

snel en goed

goed en snel verstuurt en niet duur

Teleurgesteld in levertijd, product verder prima

Op de website werd aangegeven dat producten op voorraad waren. Helaas krijg je dan om 1750 een mail dat producten toch niet op voorraad zijn en dat je week moet wachten. Vervolgens na week 3 van de 8 producten ontvangen en op resterende producten nog ruime week extra moeten wachten. Je moet geen haast hebben of denken nog dezelfde week een klus af te kunnen maken, want dat wordt 'm niet. Maar als je op tijd inkoopt dan is VL prima.

Alles snel en volledig geleverd

Jammer dat het niet compleet was

Miste wat details over ophangen bv een pakking om luchtdicht tegen plafon thangen.Ook wat schroeven en pluggen zou het compleet gemaakt hebben met vijf sterren

Uitstekende service en snelle levering!

Niet dan lof over de mensen die er werken en een mooie korting over het product dat ik kocht.

Goede service, snelle verzending. Top!

Mijn bestelling van een CO2 meter verliep heel soepel. De omschrijving van het product was goed, de berichtgeving over de levering klopte en het product was snel geleverd. Toen ik nog een vraag had werd ik door de klantenservice vriendelijk en goed geholpen. Mocht het nodig zijn, zou ik zou zo weer iets bestellen bij dit bedrijf.

Snelle levering en goed verpakt

Dit is de eerste keer dat ik hier iets besteld heb, het is me goed bevallen.

prima service

de 1e aanlevering via Post.Nl mislukte maar het probleem werd keurig opgelost.

Precies zoals het hoort te zijn.

Het bestellen gaat gemakkelijk en de aflevering was zoals aangegeven. Zou een ieder ventilatieland aanbevelen.

Kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Prima adres voor allerlei ventilatie en rookgas artikelen. Materialen zijn van goede degelijke kwaliteit. Ventilatieland levert snel, tegen aantrekkelijke prijzen

Snelle levering. Duidelijke website

Goede uitleg op de Website. Medebewoners geadviseerd dezelfde schakelaar te bestellen bij Ventilatieland.nl.

Zeer goede en snelle bestelling en levering zelfs als je vrijdag besteld dan maandag in huis

Prima keuze en toelichting en snelle levering

CO2 meter gezocht en gekozen goed toegelicht om de juiste keuze. Snelle en correctie levering. Werkt prima.

goed.

Ik had mijn bestelling 1 lengte van 3 meter spiralo 250 mm. on line gedaan, gratis bezorging werd er vermeld. Dat bleek echter niet mogelijk. wel 2 delen van 1500 mm lang. Ook goed. Ik had de gevraagde 3 meter toch snel in huis. Groeten Gerard

goede service!

Alles netjes op tijd geleverd.

Ondanks bellen vooraf om af te stemmen of deze ventilator goed werkt werkt deze helaas toch niet

Ik had een ventilator gezien, maar twijfelde of het goed zou werken omdat ik een exemplaar met een trekkoord al had die niet op de lichtsschakelaar aan gaat. Er over gehad met een medewerker aan de telefoon, kon gewoon als ik er 1 met een vochtsensor zou nemen. Dus besteld. De betreffende dame had alleen toen ze me toch aan de telefoon had vergeten te melden dat het in alle zones behalve zone 1 werkt. Ja het blijkt achteraf ook op de website te vinden te zijn, en helaas zit mijn ventilatorgat precies boven de douchekop. De ventilator werkt verder prima, als je er een kopje thee onder houd gaat ie aan + is stil en zuigt goed af. Maar goed moet wel nu steeds deze kunststukjes uitvoeren. Maar ja ik heb gewoon pech want het staat wel op de website over die zones. Maar als ik dan toch iemand aan de telefoon heb, had wel fijn geweest me daar nog even over te vragen. Ik heb niet voor niets met jullie gebeld. Zou ze verder aanbevelen omdat ze goede spullen hebben en de mensen zijn wel van goede wil is mijn indruk. Goed advies geven als iemand belt die gericht vragen stelt of iets werkt mag van mij wel wat scherper.

geen goede ervaring met levering

ik had 17 okt. wtw doorvoer besteld. voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis. de dag daarna geen pakketje. maar mail dat het pas 1 nov. geleverd gaat worden. op deze dag krijg je te horen via een mailtje. dat het product nog net compleet is 8 november. Heel fijn als je het met spoed nodig hebt. 8 nov. weer geen pakketje. eindelijk op 9 nov. geleverd. het vertrouwen is kwijt. als sorry krijg je 5 euro korting bij volgende bestelling. wat denk je zelf. sorry was voor ons in deze niet genoeg. wij hebben in onze nieuwbouw nu flinke schade gehad, omdat wij andere partijen moesten verzetten. Jammer dat het zo gelopen is, het product is wel goed. onze bouw is hierdoor flink uitgelopen tijd kost geld. dat moeten jullie als bedrijf toch moeten weten. Een nog steeds boze klant

Snelle levering van goed product tegen goede prijs

Product was precies zoals uit de duidelijke afbeelding en omschrijving op de site stond. Snelle levering en netjes verpakt. Kortom prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Top geregeld

Was heel goed en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Precies zoals afgesproken!

Even gebeld of het voorradig was, volgende dag in huis en achteraf betalen, prima.

Gewoon netjes

Onlangs en bestelling geplaatst volgende dag netjes en e-mail gekregen. Dat het product en dag later geleverd zal worden (was geen probleem) zat netjes en kortingsbon bij voor 5 euro korting op de volgende bestelling.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ