Prima spul en snelle correcte levering

Prima spullen en snelpe en correcte levering!

een goede verkoopsite en duidelijke documentatie

past op de plaats van de oude ventielatie box en is veel stiller

Snelle en goede levering.

Overzichtelijke en duidelijke website zodat de keuze eenvoudig te maken is.

ik heb gekregen waarom ik gevraagd heb

Uitstekende webwinkel. Betrouwbaar.

Correct

Snelle en correcte levering

Duidelijke website gunstige prijzen en snelle levering

Duidelijke website gunstige prijzen en snelle levering

Precies wat ik moest hebben en snel geleverd.

Snel en oog voor kwaliteit

Bestelde artikel was snel op te halen. Bij ophalen zag de medewerker van Ventilatieland dat één van de bestelde exemplaren wat kleine beschadigingen had, en ruilde dat exemplaar meteen om voor een andere. Zo hoort het.

mijn ervaring is goed

alles wat ik besteld had was prima in orde,dus alles is goed.

Een meer dan perfecte service!

Het bestellen via de website ging eenvoudig en snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Helaas kwam het lijnrooster (1.60 meter) beschadigd aan, transportschade. Er waren wat onderdelen afgebroken die het soepel verstellen van de lamellen mogelijk maakt, de lamellen lagen los. Ik heb aangegeven met enkele losse onderdelen zelf het euvel te kunnen verhelpen. Ventilatieland was gelijk bereid een volledig nieuw rooster te regelen en vond het bijzonder vervelend allemaal (buiten hun schuld). Na een retouropdracht te hebben ontvangen, het lijnrooster per post.nl verstuurd.... pakket verdwenen. Ik kon het verzendbewijs overleggen, het nieuwe rooster mag ik binnenkort verwachten! Ik heb binnenkort nog enkele onderdelen voor mijn aircosysteem nodig, ik hoef niet verder te zoeken.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keus en snelle levering

lekker snel goede kwaliteit

Snelle levering, maar zonder ventilator. (daarom score 9) Nieuwe ventilator besteld op vrijdagmorgen, zou dan zaterdag geleverd worden. Helaas werd dat maandag, maar dan met twee ventilatoren. Een direct terug gestuurd waarna het aankoop bedrag een paar dagen later op mijn rekening stond. Toch bedankt (voor de nodige mailtjes) en het prettig contact.

Uitstekend en snel geleverd

Ventilator besteld. Hier bleek een schakelaar bij te horen. Hierover telefonisch prima geholpen. Werd weer de volgende dag geleverd. Erg tevreden over.

Uitmuntende installatie en service

Monteur vakwerk geleverd.

Mooie producten, snelle levering

Kwaliteitsproducten, snelle levering, nette prijs en een duidelijk website. Een aanbeveling!

Snelle en goede levering

Online bestellen van meerdere onderdelen ging zonder enige moeite. Tevens vlotte communicatie daarover. Vooralsnog geen verdere service nodig gehad dus daar kan ik niet over oordelen. Prima ervaring.

Prima, duidelijk en overzichtelijk

Goede website met duidelijke informatie, brochures, handleidingen etc.

Mijn bestelling werd geleverd zonder knoopcel batterij. Na een emailtje werd deze batterij supersnel nageleverd. Prima after sales en product voldoet uitstekend!

Rob van der Vegt

Prima geregeld , snel thuis gestuurd

Goede ervaring

Het was eerste keer dat ik bij jullie wat besteld, ik ben heel tevreden

overzichtelijke site, snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

heel goed

Goed advies, lange doorlooptijd.

Ik heb een wtw ventilatiesysteem laten doorrekenen; Blij met de uitkomst maar de doorlooptijd is veel langer dan de toegezegde twee weken. De prijzen in de offerte zijn niet concurerend met andere internet leveranciers.

Door foutieve levering niet op tijd mijn probleem kunnen verhelpen

Aanvraag was mechanische ventilatie systeem. 1e levering een muurventilatie doorvoer. Gebeld en probleem zo direct opgelost worden. Retour brief direct ontvangen met binnen 10dagen retour sturen. Voor mijn systeem heb ik 2 keer moeten bellen. Bij service werd ik echter niet netjes behandeld. Ik vroeg wanneer mijn systeem geleverd zou omdat ik in de zelfde week nog een monteur in huis had lopen. Helaas het antwoord was" u moet niet denken dat u de enige bent" dat schoot mij in het verkeerde keelgat. Ben echter netjes gebleven maar ik ben op dat moment wel mij geld kwijt en niet het juiste systeem en moet ook nog eens naar een pakketpunt om het onderdeel retour te sturen. Na 1 week na het verkeerde geleverde onderdeel de juiste systeem ontvangen. Helaas moest ik daar een monteur weer voor terug laten komen wat ook weer extra kosten met zich meebracht. Ik begrijp dat dingen verkeerd kunnen gaan en heb daar begrip voor maar 2x bellen en ook een verkeerde opmerking en naar pakket inlever punt gaan is wil je niet. Wil zeker positief eindigen. Geleverde systeem is prima en advies die ik vooraf heb ontvangen was goed en correct. Ik hoop dat u met deze opmerking wat Kan. Met vriendelijke groet Gerard van Beelen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ