Fijn bedrijf en slimme artikelen

Prima service en prijs

Uitstekende levering

Zonder problemen de juiste ventilator gekozen aan de hand van de specificaties op de site. Levering snel en correct. Prima montage tekeningen bijgeleverd.

Netjes, compleet, en snel geleverd, ga zo door!

Netjes, compleet, en snel geleverd, ga zo door!

Niet best tot nu toe....

Op 18 oktober een ventilator besteld met installatie en reiniging, ruim 500 euro. Kort daarna bericht dat het pakket bij de installateur bezorgt zou worden, prima. Op 23 oktober is het bij de installateur bezorgt en toen kwamen ook meteen de berichten (meerdere) om Ventilatieland te beoordelen ?? Daarna werd het muisstil........... Zelf maar eens contact opgenomen, ik zou eens in de spambox van Gmail moeten kijken, nou dit hadden we al 10x gedaan, anders nogmaals contact opnemen met Ventilatieland. Het telefoongesprek was nog amper beeindigd en jawel er was een uur eerder bericht gekomen van Ventilatieland dat we foto's konden doorsturen naar de installateur. Zeg dan gewoon sorry we zijn het vergeten, er is iets fout gegaan maar niet op deze manier ! Inmiddels zijn de foto's maandag 28 oktober gestuurd naar de installateur, het blijft stil en inmiddels had ik al gehoopt op een afspraak. En jawel hoor vandaag alweer bericht van Ventilatieland voor een beoordeling, nou prima bij deze dus, 2 sterren tot nu toe, noem het maar een veroordeling, we wachten in spanning af....

trage levering

Er staat meermaals op de website dat bestellingen de volgende dag worden afgeleverd, maar dat is niet waar. Ik heb al meerdere keren wat besteld en er is nooit op tijd geleverd. Dat is zeer vervelend als je er op rekent en zelfs een monteur hebt geregeld. Het is simpelweg misleidend.

De zending te laat ontvangen en slang 4,5m ipv 5 mtr

Teleurstellend, rond de middag besteld, was op voorraad en zou de volgende dag bezorgd worden. De volgende dag niet ontvangen en gebeld met helpdesk. Weinig professioneel en eigenlijk was het mijn probleem of van post nl. Na ontvangen was de bestelde slang van 5 meter ruim 0,5 meter te kort. Niet meer voor gebeld, was eerste en laatste bestelling bij ventilatieland.

product valt erg tegen

erg duur

Toch niet op voorraad

Bestelde artikel bleek toch niet op voorraad maar duurde 8 dagen langer dan de volgende dag. Wel netjes en goed verpakt voor transport.

niet over te spreken

De levering van het bestelde product duurt zo verschrikkelijk lang en terwijl op de site dat het artikel voorradig was.

Minimaal wat je besteld, en geen milimeter meer

Zojuist is onze nieuwe ventilator geplaatst. We hadden deze aangeschaft incl. montage (en weghalen oude), reinigen van kanalen en roosters en inregelen. Alles is inderdaad geplaatst. De kanalen gereinigd (ca. 1-2 meter, niet de hele kanalen), roosters moesten we zelf schoonmaken. Inregelen is ook gedaan. Er wordt verder niets opgeruimd, schoongemaakt of afgevoerd, dan moet je allemaal zelf doen. Voor bijna €300 euro hadden we toch wat meer verwacht.

goede kwaliteit spullen vanaf een heldere site met veel informatie

Helaas was de levertijd iets langer dan de site suggereerde en ging het bij het order-picken een beetje fout en zat er een verkeerd onderdeel in de levering. Het missende onderdeel is vlot en probleemloos nagezonden.

Jullie logistiek is slordig.

Ik heb eerst twee keer een verkeerd product ontvangen en moeten terugsturen, voordat het bestelde item arriveerde. NB Het werd steeds correct doorgegeven aan de logistieke afdeling, maar dáär werd het verkeerde product gepakt en er was daarna kennelijk geen controle.

Goede prijs en snelle levering

Top!!

snelle levering betaalbaar en goed

product werd snel geleverd nadat ik constateerde dat de luchtkanaalbuizen vol en versleten waren. vervangen kost minder werk dan schoonmaken.

Geweldig snel geleverd van Top producten!

Ik heb een heel ventilatie systeem gekocht en alles is perfect beschreven in de productspecificaties en het product is ook precies wat je verwacht! Top kwaliteit voor de laagst prijs!

Snelle goede levering

De items die ik zocht heb ik snel kunnen vinden en hadden een goede prijs.

Prima communicatie en snelle levering

De levering door ventilatieland verliep prima en snel. Ook de communicatie met de medewerkers ging goed, men was erg behulpzaam.

Beschrijving etc om de nieuwe ventilator te plaatsen waren goed.

Duidelijke site en netjes geregeld

Met ventilatorland als leverancier ben ik tevreden. Duidelijke site en vlot en netjes de ventilator ontvangen. Ik ben nog niet erg tevreden over de ventilator zelf; die maakt de eerste paar minuten na aanzetten lawaai. Na ca 5 min gaat dat weer over.

Heel erg prettig in overleg en meedenken

Snel thuisbezorgd!

Product was snel bezorgd en was eenvoudig te monteren.

Prima geholpen.

No nonsens bedrijf. Snel en accuraat.

zocht zwarte ventilatieroosters. Ventilatieland had ze wel!

Alles netjes en op tijd geleverd

Alles netjes en op tijd geleverd

Snelle reacties, topservice!

Ventilator gekocht. Na veel ellende met deze ventilator een nieuwe gekregen. Deze bleek ook niet goed te zijn. Ditmaal geld terug gekregen, waarna we een ander model hebben aangeschaft. Top service dus.....

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ