Prima, goed contact bij vragen over de verzending

Deskundig en snelle service

Na eerst via de helpdesk diverse vragen gesteld inzake een nieuwe huisventilatie systeem. Zeer snel en deskundig antwoord. Daarna besteld en een dag later al geleverd. De prijzen zijn scherp.

Goed en een snelle service

geheel volgens verwachting

Goede advisering en instructies; snelle levering. Zee blij mee!

Goede snelle service

Producten snel geleverd goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Ik ben heel tevreden

Ik heb maanden geleden een ventilatie bij Ventilatieland besteld en later een afstandsbediening. Snel geleverd, Als je vragen hebt wordt er direct geregeerd .

Product in goede staat ontvangen en met de originele handleiding erbij een fluitje van een zend om de RF remote de koppelen aan de ontvanger. Plaatje op website toonde de oudere versie van Zehnder-stork het geleverde product heeft (gelukkig) helemaal geen merknaam erop.

Prima bedrijf!

Goede en snelle levering, geldt ook voor omruilen defecte ventilator. Prima service!

Klantvriendelijk en meedenkend

Een oplossing bieden voor een lamp die eigenlijk net over de garantieperiode het begaf , verdient een 10. Meegedacht omdat het model niet meer verkrijgbaar is was een pre.

Later geleverd maar redelijk goed gecommuniceerd

Product bleek na bestelling niet op voorraad. De belofte mbt snelle levering als bij de bestelling kon noet waar gemaakt worden. Voorraadmanagement koppelen aan de webshop verwacht ik wel van een serieuze webshop.

Snelle levering alles volgens verwachting

Ventilatie systeem snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen

Antwoord gemist

Heb denk ik de mail gemist vwb het antwoord op mijn probleem Heb nogmaals mail gestuurd Mvg erwin

Goed verpakt en snelle levering

Kon bij de bouwmarkt mijn spullen niet vinden dus vond al snel op ventilatieland mijn producten , deze waren voor een prima prijs snel thuisbezorgd.

Hele goede service en de behulpzaamheid van de klantenservice

Vervanging van 15 jaar oude mech. ventilator door een nieuwere versie. Zelfde model. ORCON woonhuisventilator type MVS-9G3P door een ORCON woonhuisventilator type Compact-10P. werkt perfect.

Ik ben goed geholpen als particuliere klant.

Ik ben blij dat ik hier geholpen ben. Mijn eigen cv-installateur waar ik een contract heb wilde mij niet helpen. Ook andere cv-installateurs bedankte voor de klus. Nu doen ik het zelf met een cv-installateur die mij wel wilde helpen maar geen ervaring heeft in WTW-units plaatsen. Samen hebben we de prachtig klus geklaard.

Snelle service en levering

Ben zeer tevreden met de snelle levering

Vakkundige voorlichting

Het koste mij maar 1 telefoongesprek om samen met de verkoper te overleggen en vergelijken welk ventilatie systeem voor ons huis geschikt is.

Ruim assortiment en goed bereikbaar voor vragen

Afhalen in afhaalmagazijn was ook erg eenvoudig

Super service

Goede telefonisch uitleg niks was teveel gevraagd. Wij zijn dan ook super tevreden over onze ventilatiebox.

Perfecte prijs en levering

Via internet besteld en binnen 2 dagen in huis. Met behulp van perfecte instructie direct en snel gemonteerd. Afstandsbediening werkt super.

Geweldige service/uitleg over bestelde artikel

Hele prettig gevoel over gehouden aan het contact met Ventielatieland en zeer snelle levering van mijn afzuigsysteem. Ventilatiestanden is echt een aanrader.

Geweldig!

Binnen één dag geleverd. Alles zelf aangesloten. Werkt geruisloos en is op diverse standen in te stellen.

Snelle levering en goede aftersales

Er wordt op de site ruime informatie geboden.. Ook wordt gekozen voor goede montagepartners. En...betaalbaar!

Soepel verlopen bestelljng

Op de site had ik geselecteerd een ventilator met trekkoord schakelaar, en uit de resultaten een exemplaar gekozen. Bleek er toch een te zijn zonder trekkoord.

Snel en goed!

1047 Park Forum