De hele bestelling in 1 keer en snel geleverd.

Wij hebben ons telefonisch contact op zaterdag met Ventilatieland,nl als zeer nuttig ervaren en onze bestelling werd binnen de afgesproken tijd compleet geleverd!

Was iedere webwinkel maar zo servicegericht.

Leveringen zijn snel, kwaliteit is goed, retourneren gaat makkelijk en een duidelijke productomschrijving.

Prima aanschaf

Een nieuwe ventilator gekocht. Eerst even contact gehad met de technische dienst, daar prima advies gekregen. Helemaal goed!

Prima advies gekregen nav de vragen die ik had gesteld. Bestellen ging eenvoudig en ook de mogelijkheid om via AfterPay te betalen gaf mij vertrouwen; zeker als je voor het eerst met een onbekend bedrijf in zee gaat. Volgende dag geleverd en inderdaad: de geadviseerde ventilator - overigens wel redelijk prijzig - doet zijn werk heel goed en is erg stil. Hopelijk houdt hij dit nog jaren vol. Al met al lijkt het een prima aankoop!

Stil en ik hoop ook zuinig

Ik mis bij de website de energie label en eventuele uitleg waarom deze dit label heeft. Bij aflevering was helaas de Ventilatieventielen niet meegekomen. Deze zijn wel netjes nagestuurd. Overal kan iets mis gaan maar jullie hebben dit keurig opgelost.

Bestelde materialen lagen niet klaar op de afgesproken dag

Service is verder wel goed

Ruime keus en razendsnelle levering.

Specialisten in ventilatie

Klantenservice geeft adequaat advies. Een ruim assortiment en passende producten. Snelle levering en afhandeling.

Snelle levering, helemaal prima 👌

Website is duidelijk. Goede beschrijving. Snelle levering

G

F

Helemaal prima

Precies wat ik verwacht had van mijn bestelling

Ruime keuze en Snelle levering

Super snelle levering en goed product voor de prijs

Mijn ervaring is top. Goed product voor een goede prijs. Snel geleverd en online te volgen. Beschrijving op de site is goed en de handleiding is prima. Niks aan te merken!

Correcte levering

Orcon ventilatiesysteem netjes geleverd in 2 werkdagen

Prima kwaliteit, snelle levering

Na bestellen snel geleverd, compleet en volgens belofte.

Snel geleverd en ziet er stevig uit

Nog niet geplaatst maar kwaliteit ziet er stevig uit en draait heel erg soepel als je het uitprobeert, dus geeft me goede hoop.

Keurig geleverd.

Tweede levering was wat verlaat maar was goed over gecommuniceerd dus geen probleem.

Prima.

Goede service,zeer klantvriendelijk

Zat verlegen op een draadloze afstandsbediening afzuigkap,contact met ventilatiestanden,volgende dag product in huis!

Bestelling was goed geregeld zelf opgehaald en over aansluitend gebeld één draadje veranderen en alles werkt naar behoren.

duidelijke website, snelle verzending

Product als omschreven, snel geleverd, snel te installeren.

Snelle levering.

Goede prijskwaliteit.

Snel, goede communicatie.

L.s. Mijn eerste bestelling gedaan. Snel geleverd. Duidelijke website. Fuctioneerd naar behoren. Vr. Gr. Peter Boesewinkel

was zo als verwacht mag worden

Goed en ook snel

1047 Park Forum