Laden reviews...
287 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews show a generally positive experience with fast delivery and helpful support. Customers consistently mention clear product information and easy ordering. Overall, the sentiment is strong, with reliable service and good value.
Goed geregeld
Ronald
Rosmalen
Mooie ventielen, prijs kwaliteit is helemaal goed
PB
Vianen
De ventilator en drukknoppen zijn snel en goed geleverd. Helemaal blij met stille ventilator
Rene
Winschoten
Nadat ik gevonden had wat ik zocht, had ik alles snel in huis en alles was keurig verpakt.
Erwin
De kwakel
Goede ervaringen
Harm Schepers
OLDENZAAL
Snelle levering, keurig verpakt en wij zijn zeer tevreden!
Arida
Waardenburg
bestellingen worden snel geleverd.
santino platone
Maarssen
Duidelijke dit, snelle levering, modisch ventilatie roosters
Monique
Helmond
s'middags besteld, volgende dag geleverd. Gemakkelijke site om te bestellen, geen bezorgkosten. Goede chauffeurs bezorgen het in de schuur TOP !
Henk
De Kiel
Yvonne
Purmerend
Bestelde producten snel en zorgvuldig verpakt ontvangen.
Johan
Lelystad
Slechte ervaring met dit ‘bedrijf’ Door tekortkoming in hun systeem en feit dat ze hun bestellingen elders laten produceren wordt je als klant met extreem lange levertijden opgezadeld. Houden zich niet aan het besproken en bevestigde afleveradres en leveren vervolgens de producten, van discutabele kwaliteit, incompleet uit. Dan maar een andere oplossing zoeken om de klus af te ronden. Ontbrekende onderdelen geannuleerd, wordt bevestigd en retourbetaling van 3 werkdagen toegezegd. Na meerdere mails van mijn kant gaan daar vervolgens dus nog 2 weken overheen. Nooit meer..
Beveelt niet aan
Marcel
Waverveen
Beste Marcel,
Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen.
Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak.
We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is.
Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Demi
Everithing needed is available in the web
E
Arnhem
Keurig op tijd geleverd zoals op de website beloofd !
André
Hendrik-Ido-Ambacht
Vriendelijke en behulpzame informatieverstrekking
Eric
Roosendaal
Na in eerste instantie een verkeerd artikel te hebben ontvangen heb ik het gemeld en werd nog dezelfde dag het juiste artikel verstuurd. Zeer snelle en correcte service.
Wilfred
Boven leeuwen
Bestelling aantal keer uitgesteld omdat items toch ineens niet op voorraad waren. Eenmaal badkamer ventilator en terugslagkleppen ontvangen en alles is in het pools beschreven. Maatgeving klopt ook al niet. Instructie video van ventilatieland laat aansluiting en instelling ook niet zien. Materiaal is ook 4x over de kop gegaan gezien de goedkope afwerking en dure prijs. Kunt beter iets op amazon of alieexpress bestellen
Beveelt niet aan
Joep
Maashees
Beste Joep,
Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen.
We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is.
Zoals aangegeven mag u producten altijd binnen 90 dagen aan ons retourneren zodra deze niet aan uw verwachting voldoen.
Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Demi
Onder ‘t mom van gister besteld, vandaag in huis. Beter kan niet
Peter
Kamperland
Snelle levering Vakkundig advies Vriendelijke communicatie
Gideon
Arnhem
Ik heb een Ubbink multivent besteld, deze werd snel geleverd. Maar helaas is deze beschadigd tijdens het transport. Na contact met ventilatieland werd er direct een nieuwe dakdoorvoer af gestuurd, en super snel geleverd Uitstekende service !
René
Deventer
Ik heb voor mijn nieuwe photobooth ventilatieroosters besteld. Zoekende naar een 125 mm rond zwart rooster metaal en hier idd gevonden.
Rob
Zoetermeer
Ben als particulier al drie jaar klant en herbestellen gaat super eenvoudig. Levering wederom lekker snel!
Rick
Capelle aan den IJssel
Duidelijke omschrijving van de producten op de website en een snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Ik heb alleen geen reactie gekregen op de vragen die je kunt aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier.
B.
Son en Breugel
een heldere overzichtelijke website met goede product omschrijving scherpe prijzen en duidelijke foto,foto's. En als er staat op voorraad dan is het ook zo!
Johan Maranus
Middelburg