Hierbij mijn ervaring met dit bedrijf. 2 juli bestelling geplaatst, meermaals werd de bezorgdatum aangepast. 24 augustus zou hij bezorgd moeten worden, hoor niets van ze en ook geen track en trace op de dag zelf. Dan moet ik zelf maar erachteraan. Via chat kreeg ik snel antwoord, het product zou vandaag verzonden worden en morgen zou ik het binnen krijgen. Niet dus, niet op voorraad. Ik had al lang genoeg gewacht en heb geen zin om weer weken te moeten wachten. Dus de bestelling maar geannuleerd en het ergens anders besteld. Ze reageren snel als je wat moet weten maar zelf zullen ze dat niet doen als er wat is met je bestelling, erg jammer. Hier bestel ik dus niet meer.
Beste Laura, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Ik kreeg geen track & trace-link toegestuurd, althans, zij zeggen van wel, maar deze is nooit aangekomen en de link die ik vervolgens kreeg, gaf de verkeerde tijd aan. Ik heb de hele dag op mijn pakketje zitten wachten. Ik kreeg wel snel antwoord op mijn vragen bij de klantenservice. Toen bleek dat er één ding in de verkeerde maat was geleverd, hebben ze snel een vervangend artikel gestuurd, waarbij de bezorging wel vlot verliep en ik wel een track & trace-link kreeg.
Niet duur, goed spul en op tijd geleverd
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe unit mechanische ventilatie kwam ik snel uit bij Ventilatieland. Duidelijke website met verwijzing naar bijpassende producten. Prijs is zeer scherp en volgende dag al geleverd.
Mechanische ventilatie besteld, had niet begrepen dat die was voorbereid voor draadloze afstandsbediening, maar dat de afstandsbediening zelf er niet bij zit. Alsnog besteld en binnen 2 dagen geleverd.
Heb de ventilatie unit geïnstalleerd en hij doet het naar grote tevredenheid.
Na een defect apparaat te hebben gekregen is er uitstekende service verleend.
Heb recentelijk oude ventilator vervangen. Bleek dat diameter van pijpen anders zijn. Advies was duidelijk en ze durfde ook aan te geven dat zij bepaalde dingen ook niet wisten of konden leveren. Uiteindelijk ventilator en RF besteld en speciale accesoires bij ander bedrijf gehaald. Werkt prima!
Prijs was goed, helaas niet op voorraad en duurde de levering even.
Telefonisch contact gehad met een vraag en zeer goed geholpen, gelijk het artikel besteld en de volgende dag binnen. Top!
Contact met de chatservice is prima, er is goed overleg mogelijk en staan open om te kijken naar andere mogelijkheden/opties.
zeer mooi product, heeft uitstraling.
goedkope ventilator verkopen zonder bediening.
Beste Wim, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Hierover hebben wij gisteren met u per mail contact gehad. Zoals in onze e-mails aangegeven alle informatie staat duidelijk vermeld op onze website. Hier vermelden wij ook dat er bij dit product geen bediening zit en ook op de product foto staat alleen de unit zonder bediening. U vraagt of u deze kunt retourneren en wij geven aan dat dit uiteraard kan zolang de unit nog in de nieuwstaat is en sturen u een link naar ons retourformulier waar u deze retour kunt aanmelden. Zodra u dit heeft gedaan ontvangt u een retourlabel en kunt u dit op onze kosten retourneren. Wij betreuren dat u zich opgelicht voelt, wij communiceren deze informatie duidelijk op onze website, hebben direct op uw e-mails gereageerd en u kunt dit zonder problemen aan ons retouren dus kunnen niet goed achterhalen waarom dit zo is overgekomen. Excuses hierdoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Het bestellen en versturen gaat super snel Overzichtelijke site Heb er al vaker wat besteld Altijd goede service Was een probleem met mijn laatst bestelde ventilator Werd meteen en professioneel opgelost
Beste Christian, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Jasmin
Revisión original
Het bestellen en versturen gaat super snel Overzichtelijke site Heb er al vaker wat besteld was prima! Deze keer een ventilator besteld voor ruim 70€ Bij de eerste keer demonteren van de afdek kap brak er meteen een lipje af waardoor het nu scheef zit. Geen gezicht en waardeloze kwaliteit
Snelle verzending, professioneel advies, zeer scherpe prijzen.
Veel op voorraad. Dus snelle levering. En goede kwaliteit.
Goed geholpen na telefonisch contact
Besteld en op tijd geleverd.
Goede website,(overzichtelijk).
Buying and delivery went fine, but everything else was bad. We bought a ventilationbox with a humidity sensor. We installed it, but the humidity sensor did not seem to work properly. Customer service said we can send the box back, so we did. We then received an email with an entitled tone that says that they never give that advise to anyone. Next thing we know, the ventilation box shows up at our door step without any explanation by email or telephone. Disrespectful and absurd communication skills.
Dear Murshed, Thank you for your review. Apologies for the inconvenience caused by this. I have checked this for you and due to a miscommunication it was indeed sent back to you. Meanwhile, we have received this return and the outstanding payment has been closed in Riverty. This has been fully resolved with you. Apologies again how this turned out, that was not our intention. Kind regards, On behalf of the Ventilatieland customer service team, Demi
Prima geleverd
Door de duidelijk website vond ik snel de onderdelen die ik nodig heb. Bezorgservice is snel en goed.
Ik heb het product nog niet lang in gebruik, dus daarover geen beoordeling. De uitleg op de site heeft mij geholpen met het maken van de keuze. De klantenservice heeft mij geholpen met mijn laatste onzekerheden over de precieze installatie.
Levering was sneller in huis dan verwacht. In het weekend besteld, op maandag in huis. Helaas kwam pas een week later de e-mail met verzendbevestiging en de track en trace code. Al met al toch een zekere goed.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ