Vlotte levering

Plintroosters besteld, helaas niet gedacht aan binnen en buitenmaat bij breedte van de roosters. Retour ging prima. Opnieuw bestellen ook. Misschien toch handig als de binnenmaat vermeld wordt.

Prima levering

Zonder gezeur en passend geleverd.i

Goede producten voor een goede prijs

Goede producten voor een goede prijs en een duidelijk retourbeleid. Tip: bij dagen als hemelvaart (donderdag) van tevoren melden dat een product niet op vrijdag verzonden gaat worden omdat het bedrijf dan óók dicht is. Nu kreeg ik pas na de bestelling dit te zien.

Quick and easy process

Everything went smooth and easy

Alles compleet geleverd en vragen snel correct beantwoord.

Goede producten

Snelle service voor leveren en goede producten

Mijn ervaring is okay.

Heb mijn eerste product ontvangen (douche ventilator) en deze bleek defect. Kan gebeuren, na een belletje en E-mail werd er een nieuw exemplaar gestuurd. Prima service, top.

Super bedrijf

Precies wat ik zocht , Snelle levering

Slechte levering, telefoon contact zwak.

Bestelling was niet compleet, zou nageleverd worden. Week later nog niks gehoord, moet ik bellen en wordt me verteld dat ik terug gebeld wordt. Vervolgens word ik niet terug gebeld en in plaats van krijg ik een e-mail. De dag erna wordt de missende delen van de bestelling aan mijn Huis adres geleverd i.p.v. aflever adres eerder opgegeven. De locatie waar het moest zijn is 10 min verder, de levering is reeds nog niet geleverd. Jammer dat de ervaring met Ventilatieland zo begint. Vince.

Goed product tegen een eerlijke prijs en een snelle levering

Goed product tegen een eerlijke prijs en een snelle levering

Ruime keuze, vriendelijke prijzen

Ruime keuze, goede informatie. Na de bestelling word je op de hoogte gehouden van je bestelling en de producten worden snel bezorgd als de bezorgdienst mee werkt

Doet wat het belooft

De bestellingen die ik geplaatst heb zijn netjes en op tijd geleverd. Ik heb hier dus verder niets te ventileren…

Prima service met medewerkers en goede retourservice

Prima service van medewerkers en goede retourservice.

Prima ervaring

Bestellen en retourneren ging moeiteloos. Verzending was wel te laat, maar Ventilatieland had de zending op tijd aan de bezorger gegeven. Retourneren van deel van de bestelling ging soepel.

goed geregeld ook de overbleven terug zending

Correcte levering.

Artikel was niet op voorraad. Netjes bericht van gekregen met verwachte leverdatum. Uiteindelijk alles voor die datum geleverd. Goed verpakt.

Super service en snel!

Super service en snel!

Super. Snel geleverd

Goede communicatie en prima producten.

Prima webshop, snel geleverd erg goede prijs

Ik zocht een klem om iets aan een H-Balk te hangen. Google kwam met een foto op deze website exact wat ik zocht. En voor 2 Euro per stuk een prime prijs. Ook de verzendkosten waren laag. Super geregeld in 2 dagen

Corrercte levering

Snelle en correcte levering.

op de site staat dat het op voorraad dus niet

op de site staat vandaag besteld is op voorraad morgen bij u in huis mooi niet duurde 14 dagen is al de derde keer.

Goed product, niet duur

Vind de levertijd onder de maat, klant wil graag product zo snel mogelijk maar bij jullie duurt dat veel te lang. Met vriendelijke groet

prima geholpen

Prima geholpen en producten zo als verwacht.

Goed en degelijk

Ales goed verlopen tegen een scherpe prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ