Goed te monteren en goeie passing

Filters gekocht maar installatie onduidelijk

Ik heb een set G4 + F7 filters gekocht voor de WTW, maar onduidelijk is welke filter waar in de WTW geplaatst moet worden. Zo heeft de meerprijs voor deze filters geen nut.

Veel keus en snel geleverd.

Veel keus in plintroosters. Overzichtelijk, goede prijs en snel in huis.

snel en keurig op tijd geleverd.

netjes verpakt en snel geleverd.

Prima bedrijf. Goede service

Communiceren goed helder en snel. Prijs prima Assortiment goed Leversnelheid okay

Foutief besteld door mezelf wegens onvoldoende details over het bestelde item.

Mijn bedoeling was om het bestelde item over of in een 150 mm buis te schuiven en zo aan de muur te bevestigen. Alleen kon ik nergens de exacte afmetingen van binnen of buitendiameter terugvinden. Bij ontvangst van het pakketje bleek dus de diameter ook exact 150 mm te zijn zodat mijn buis er niet in of over kon. Jammer voor mij natuurlijk, maar gezien de kost natuurlijk geen ramp. Uw service en verwerking van mijn order was perfect, daarover geen opmerkingen.

Super goede service

Super goede service en een zeer klantvriendelijke communicatie.

Goedeprijs en supersnel geleverd , ik moest een zeer groot rooster hebben en kon dat in de gewone winkel niet vinden

Goed maar slechtbereikbaar via telefoon

Ervaring bestelling gedaan van 1 frame en 1glazen rooster eerste zending 2 frames via de mail de fout doorgegeven 1 daglater bestelling compleet geleverd

Snelle levering van juiste product

Ventilatieland leverde mij een de juiste ventilator voor een scherpe prijs. Ook werd het product snel geleverd.

Mijn ervaring is het volgende: Ik heb een artikel besteld wat binnen twee dagen geleverd is en achteraf bleek dat ik een verkeerd artikel had besteld. Retour aangemeld en binnen één dag had ik bericht hoe ik het artikel terug moest sturen. De retourzending was binnen twee dagen verwerkt. Nieuw artikel besteld en binnen drie geleverd ipv twee dagen maar dit lag aan POST.NL Ventilatieland is echt goed en zeker aan te bevelen. Super.

Snelle levering en goede communicatie over bezorging

Filters waren ook netjes verpakt.

Razendsnelle verzending en scherpe prijs.

Wij waren op zoek naar een goede, stille ventilator voor in ons nieuwe huis. Bij ventilatorland konden we de verschillende tupes goed met elkaar vergelijken en kwamen zo uit op een topmodel voor een scherpe prijs. Die middag besteld en we hadden ‘m de volgende ochtend al in huis!

goeie site, snelle levering van bestelde product

Het uitzoeken van de juiste ventilatiebox ging eenvoudig, door een goede mogelijkheid om filters toe te passen. Fijn ook de combinatieproducten. Na het afronden van de bestelling werd het product exact op de dag geleverd als gecommuniceerd.

Fantatisch

Zeer snelle levering en netjes afgeleverd.

Snel geleverd met een leuke korting!

Doen war ze beloven, snel en goed materiaal

Snelle correcte levering

Goede apparatuur makkelijk te installeren en snelle levering

Vlot en goed geleverd

Niets op aan te merken.

zeer goede ervaring

bestellen verliep makkelijk verzending was prima geregeld

Alles keurig geregeld.

Alles ging in het proces goed. Van bestellen tm. ontvangen. Een tevreden klant.

uitstekende service, assortiment en levering

Inmiddels een brink wtw, ventilatieslangen, bedieningspaneel etc. bij ventilatieland gekocht. Telefonisch goed bereikbaar en goed advies. Prima prijs en altijd een betrouwbare en vlotte levering.

Zeer correcte behandeling van order en retourzending.

Toen, na installatie, bleek dat de afstandsbediening op mijn ventilatiesysteem niet werkte is de retourzending snel en correct verwerkt en het betaalde bedrag keurig en snel geretourneerd.

Vlotte verzending

Werkt uitstekend