Verhelderende site met duidelijke uitleg

Kwaliteit zoals beschreven is ook geleverd word, top.

Zeer positief

Uitstekende service en bij een probleem altijd een oplossing op maat, top bedrijf.

Jullie doen wat jullie zeggen. Applaus.

Mijn ervaring. Niet zo makkelijk, voor een niet dagelijkse doehetzelver. Mis hier een idee om, voor deze groep, een soort van programma te ontwikkelen om hulp te bieden om van het beginpunt of in mijn geval afzuigkap, naar het vervolg cq afzuigkanaal te komen.

Complimenten ben zeer tevreden.

Vandaag besteld volgende ochtend in huis.

Nette levering, volgens afspraak

Levering volgens afspraak en kwalitatief goed!

Quick delivery and exact product.

Perfect experience, no problems!

Verbazend

Duidelijke omschrijving, makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden mbt status zending. 2 dagen later al in huis(zondag besteld). Verbazend: het was een zwaarder model dan gekocht( voor mij absoluut geen probleem). Kortom zeer positief

Fantastisch bedrijf

Al een aantal keer besteld hier en zeer tevreden. Goed advies, scherpe prijzen en hele snelle levering. Ik zal ook niet twijfelen een volgende keer weer bij hun te bestellen.

Kwaliteit, snel geleverd

Zwarte luchtventiel gekocht. Kwaliteit, goed te monteren, snel geleverd. Goed geregeld!

Goede keuze

Snelle levering en goed verpakt aangeleverd

Prima wordt netjes bezorgd

Is goed

Snelle levering.

Goed mooi en snel

Mooi rooster snel geleverd prijs oke

Matige service

In de bestelling zat een verkeerd geleverd artikel. Hierover contact gehad met de klantenservice en ik kon het artikel kostenloos retoursturen. Alleen moest ik zelf maar opnieuw het art. bestellen. Het lijkt mij dat een klantenservice er is om de klanten te helpen en te zorgen als er problemen zijn die op te lossen en niet het probleem door de klant op te laten lossen.

Goede voorraad, snelle service, knappe prijs

Wat ik nodig heb altijd te vinden dag erna bezorgd en de prijs is ook nog eens goed

Doen wat wordt beloofdl

Snelle levering, goed product.

Ventilatieroosters besteld voor in de plint in de keuken. Snelle levering en een goed product.

Snelle en goede levering

Goede producten, snelle en goede levering. Goede informatie op website.

Functioneel

Roosters werken perfect

Prima op tijd en snel geleverd

Fijn

Top snel levering. Duidelijke uitleg

Ik was opzoek naar ene badkamer ventilator. Vond hem hier dank zij de goede uitleg op de website. Eenvoudig bestellen en volgende dag in huis.

Keurig verzorgd

Duidelijke website ,goede alternatieven snelle levering

Helaas verkeerde filters besteld, was in de veronderstelling dat alle g4 filters geschikt zijn voor mijn zenhder wtw installatie, moet de service afdeling nog informeren voor een omruil, en dan kijken hoe soepel dat gaat

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ