Bijna alles geleverd (behalve de klembanden, niet op voorraad)

Omdat ik het bestelde z.s.m. nodig was, kwam het vertraagd opsturen van een bestelling door Ventilatieland nogal ongelegen. Na wat mail contact over en weer zijn eerst de op voorraad liggende artikelen verstuurt en het niet aanwezige zal vast nog nagestuurd worden. TIP: zou handig zijn als ventilatieland aan zou geven als de bestelling vertraagd is waarom dat het geval is en wanneer de levering dan wel zal plaatsvinden. Dat maakt een aantal mailtjes over en weer dan overbodig. Wellicht is het handig in voorkomend geval de wel aanwezige artikelen te versturen en het andere na te sturen. Verder alleen maar positieve ervaringen met Ventilatieland!

Goede webshop met vestiging in Eindhoven, wat vertrouwen wekt.

Vriendelijk antwoord van de klantenservice nadat levering flink vertraagd was, maar daar kon Ventilatieland niets aan doen.

Enorme keuze met goede productbeschrijvingen

Goed spul geleverd en werk 't prima

zag er goed uit en werkt naar behoren

Goed en snel

Super snel geleverd en een uitstekende website

Super zaak

Ik was op zoek naar een mechanische ventilatie en ben daarbij zeer goed geholpen door Ventilatieland. Via de chat functie zijn al mijn vragen vakkundig beantwoord en heb ik een keuze kunnen. En voordelig ook nog. En binnen 1 dag geleverd. Top.

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering.

keurig, snel en netjes

Snelle service, keurig op tijd bezorgd. Wel jammer dat de prijs tov vorig jaar zo veel gestegen is....dat prijzen stijgen begrijp ik maar zo veel?

De levering is zeer naar tevredenheid verlopen

Web site is overzichtelijk en als je er niet uit komt kan je contact opnemen en wordt je goed geholpen

Price goed voor kwaliteit

Voor dat ik bestelde stond dat ventilator met glas en geleverd met plexiglass (ziet uit minder)

Goed product en snelle levering

Het product voor een goede prijs en een snelle levering

op de afgesproken tijd geleverd

Op tijd afgeleverd zoals aangegeven.

Product precies als omschreven

Makkelijk te vinden op internet en gratis bezorgd.

De websitebezoek is overzichtelijk waardoor ik een goede keuze kon maken.

verkeerde artikel ontvangen

Zonder probleem met retour ticket terug gestuurd

Snelle levering is altijd fijn!

Veel keuze op de site. Duidelijk omschreven per artikel wanneer iets thuisbezorgd wordt.

Product is van goede kwaliteit. En was netjes verpakt. Een prima bedrijf.

Snelle en goede service

Na te telefonisch technisch advies te hebben gehad van een van jullie medewekers overgegaan tot bestellen. De volgende dag alles netjes geleverd

Ventilatieland, geweldig bedrijf.

Ik had zelf een fout gemaakt met het plaatsen van een bestelling, maar kon de zending zonder problemen en zonder kosten retour sturen. Geweldige service en werd heel fijn door de telefoon met klantenservice te woord gestaan.

Plafondventilator

Prima bedrijf, snelle levering.

Goed en snel bezorgd

Prijs en kwaliteit is goed

Volgende dag geleverd, enkel alles slecht verpakt dus veel beschadigingen

Met een kluitje in het riet getsuurd.

Orcon Compact 10RHB ventilator gekocht. Werd netjes op tijd geleverd, maar doos rammelde bij ontvangst. Bleek dat een deksel van de ventilatorkast los in de kast lag. Volgens Ventilatieland hoort dat en moest ik het zelf monteren. Dat is echter niet wat in de handleiding staat. Deksel paste niet goed en uiteindelijk brak een van de nokjes aan het deksel af. Dat ook weer bij Ventilatieland gemeld. Nooit meer iets gehoord. Deksel in de kast gelijmd en ventilator opgehangen. Werkt zoals het hoort. De afhandeling van een klacht over en gebrek bij levering door Ventilatieland was echter niet zoals het hoort.

Bestellen en betaalgemak prima, levering te langzaam.

Het bestellen en betalen via de website is snel en gemakkelijk, website is overzichtelijk en gemakkelijk te doorlopen. Levering van het product duurde lang en op de verstuurde email met de vraag waar het product bleef werd niet gereageerd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ