Goedkoop en snel. In 1 woord "Super"

Goedkoop en snel. In 1 woord "Super".

Alles is snel en op tijd geleverd en kwaliteit is boven verwachting!

Zeer snelle levering. Goed product.

Zeer goed p roducr

Bestel en leveringsproces perfect verlopen

Duidelijke site, soepel bestelproces en correcte levering

Jammer dat het product in backorder stond

Ik had tijdens het bestellen niet gezien dat de set die ik bestelde niet voorradig was. Dit was wel een teleurstelling toen ik hierover een mail kreeg van jullie. Maar alles was verder wel duidelijk aangegeven hoe de order verder zal verlopen.

De website is duidelijk en geeft veel informatie, na te hebben besteld hadden we de centrale afzuiging de volgende dag al in huis de dag erop geïnstalleerd dat ging ook heel makkelijk, wijst zich vanzelf.

Nette en snelle afhandeling en bezorging

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Doen niet wat ze zeggen en zijn dan niet telefonisch bereikbaar

4 rooster besteld die voor 12 uur besteld zijn en dan ook de volgende dag in huis zouden zijn. Roosters waren op voorraad maar heb er 14 dagen op moeten wachten en telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Is niet mijn eerste ervaring helaas met levertijd. Zou iets aan aan de site doen vandaag besteld voor 12 uur morgen in huis . Want dat maken jullie niet waar

Snelle goede levering

Zoals het hoort !!

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Ik heb hier een WTW-unit besteld. De WTW-unit moet nog geplaatst worden dus die kan ik verder nog niet beoordelen, maar de levering was in ieder geval voortvarend... iets té voortvarend zelfs want de dag nadat de unit geleverd was, stond er een vrachtwagen met nóg een unit voor de deur. Hij was per abuis dubbel verstuurd. De tweede unit heb ik uiteraard maar geweigerd, aangezien 2-voor-de-prijs-van-1 vast niet de bedoeling was ;)

Verkeerde levering

Verkeerde rooster geleverd

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld.

Bestelling en levering duidelijk, snel en verzorgd.

Pakket opgehaald bij post-NL punt. Hoefde dan niet thuis te blijven. AfterPay is ideaal

Telefoniese info onder de maat.

Na telefonisch infocontact was betreffende dame vergeten op te hangen. Tegen collega: weet jij hoe dat filter werkt? Ik heb maar wat gezegd. Er werd gelachen. Jammer. Toch maar besteld en dat pakte gelukkig goed uit.

Kwaliteits artikels aan scherpe prijzen

2de * bestelling van een ventilator. handige websites en vlotte afhandeling en communicatie. Goede prijs en zeer snelle levering.

Nette levering

Goede kwaliteit

Goed en netjes zoals het hoort

Goed aanbod, produkten in orde, goede levertijd informatie die ook nagekomen werd. Helaas bij demonteren van draaischakelaar bleek die niet los te krijgen en brak de stift. Ik heb nu nieuwe aangevraagd, eens kijken hoe men daar mee omgaat.

Die was prima

Snellel levering

Goed geregeld. Nette service

Nieuwe ventilatie opgestuurd gekregen met helaas defecte stekker. Na mailtje keurig opgepakt en volgende dag al nieuwe stekker in huis. Topservice.

Toppie

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Helemaal tevreden!!!

prima kwaliteit/prijs

snelle levering en uitstekend product

Snel en goed1

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

snelle levering tegen goede prijs

produkt zoals beschreven, perfekt

1047 Park Forum