Super geholpen goede adviesen snelle levering.

In eerste instantie was er een lange levertijd maar na een telefoontje hebben ze toch wat kunnen vinden voor mij super jongens

Goede levering

Goede communicatie. Ik had een ventilatieapparaat besteld. Kreeg een bericht dat het door mij bestelde item niet voorhanden was en pas op 31 mei geleverd kon worden. Een week na dit bericht kreeg ik een mailtje waarin stond dat het ventilatieapparaat geleverd kon worden en had ik 't binnen een dag. Topservice!

Gewoon goed

Na bestelling kon ik het snel ophalen. Vriendelijk en goede prijskwaliteit verhouding

Artikel snel gevonden, ruim assortiment en snelle levering. Top !

Vlot en snelle levering

Tevreden, maken belofte ook waar.

Werkt prima!

De CO2 meter werkt heel goed. Alleen jammer dat het snoer dat erbij wordt geleverd zo kort is.

Prima ervaring!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snelle en nette levering.

Prima en snelle behandeling.

Het aanmelden van mijn systeem ging correct en was effectief, dus een aanrader.!

Geleverd zoals beloofd

Prima website en geleverd zoals beloofd

Snelle levering en goede begeleiding

Door goede uitleg kon ik de box gemakkelijk zelf installeren.

Zeer Goed

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering

100% tevreden

Snel besteld Snel verstuurd Snel geleverd 100% tevreden

Een correct en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede webshop met veel producten

Een grote keuze in ventilatoren en alles wat daarbij hoort. Wat dat betreft een perfecte shop in deze branche. Maar je moet het wel zelf doen, want de (technische) ondersteuning die ik vroeg, was niet aanwezig bij de service afdeling. En dat is een gemis(te kans). Eigenlijk slecht dat de afdeling service niet echt weet wat er in hun shop te koop is.

Goede keuze aan producten

Goede site met goed overzicht van producten

Snel en goed

Ik kreeg mijn bestelling binnen de afgesproken tijd binnen. Goede prijs en kwaliteit.

Snel en goed

Top geregeld

Goed advies, snel geleverd en goede prijs

Komen hun afspraken na.

Ik heb nog spullen nodig en die bestel ik ook bij Ventilatieland. Geen verzendkosten super toch. En de producten zijn perfect.

Mooi en degelijk

Exact zoals beschreven

Super snelle levering van de ventilatieroosters. En ook een hele goede prijs kwaliteitsverhouding.

Vlotten levering en goed verpakt

Wacht al meer dan een week op bestelling die op voorraad was!

Op 25 maart een orcon mechanische ventilatiebox besteld met wat ventielen en filters. Alles op voorraad en vandaag besteld is morgen geleverd!! Nou mooi niet! Alleen de ventielen en filters zijn geleverd en het andere pakket staat al meer dan een week aangemeld bij Postnl maar nog niet ontvangen door Postnl. Bij navraag zeggen ze doodleuk dat ik nog maar even een paar dagen moet wachten. Nooit meer Ventilatieland voor mij!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ