Snelle correcte levering

Zeer snel besteld snel gereageerd snelle verzending en zeer goed ingepakt en een goede ventilator

Prima leveringen

Duidelijke site en supersnel geleverd

Goed advies aan de telefoon, snel verstuurd. Fijne winkel

Ik vind de website duidelijk net als het advies aan de telefoon. Het pakket werd snel verstuurd. Alles in orde dus.

Slechte service

Prima product en goede actie maar daar stopt het ook mee. Krijg verkeerde documentie link en geen uitleg waarom mijn apparaat het niet doet. Als ik voor de 2e keer bel is er geen medewerker van de technische dienst en zegt men doodleuk dat ik na 1 - 2 werkdagen teruggebeld kan worden. Toen was de maat vol. Ik bel naar de fabrikant Itho Daalderop. Eerst wordt ik verwezen naar installatie handleiding die warempel anders is als die van Ventilatieland. Ook krijg ik gericht advies waar iets mee kan zodat ik eindelijk de mechanische ventilatie kan installeren. Erg jammer dat service zo ondergeschikt is en de klant het maar zelf uit moet zoeken.

Fijne ventilator

Heb hem nog niet zo lang maar het lijkt mij een goede koop.

Gewoon goed.

Het product snel geleverd.

Keurig netjes

De filter konden niet meteen geleverd worden, maar telkens werd netjes aangegeven dat er vertraging was en wanneer het zou worden geleverd.

Super snel en compleet geleverd.

Zeer goed dus!

X

X

Goed poduct een snelle kevering

Het bestelde product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Super snelle geweldige service tegen betaalbare prijs!!!!

Heb al vaker bij jullie besteld zo ook een moter voor t op ventilatiekanaal die zeer goed voldoet. Kortom goede service voor een betaalbare prijs en snel geleverd! TOP!!!

Snelle levering, nette prijzen

Goede site

Ik had een verkeerd product besteld en dat werd kosteloos omgeruild.

Prima product voor een goede prijs

2 Stuks ventilatieroosters besteld en de volgende dag al in huis. Voldoen volledig aan de verwachtingen.

Uitstekekend

Snelle en perfecte levering

Supersnelle levering

Bestelling snel en goed afgeleverd. Klein puntje van kritiek: ik belde met een technische vraag, werd doorverbonden met een overigens zeer aardige manier, maar hij kon mij niet verder helpen. Ik kon wel binnen drie dagen terug gebeld worden. En dat is wel een beetje lang als je iets aan het monteren bent.

Prima snelle levering van een timer gestuurde toiletventilator

Duidelijke website, snelle levering, concurrerende prijs. Meer kan ik er niet van maken.

Goed geholpen en een snelle levering.

Heb hier een buis ventilator besteld, en ben tevreden over de aankoop en het leveren.

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snelle levering

Top advies en super snel geleverd!

Hier al vaker iets besteld nu twee ventilatieroosters voor buiten snelle levering altijd goede kwaliteit perfect ga zo door

Moet hem nog in gebruik nemen

Zeer makkelijk aan te sluiten en erg stil

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ