Duidelijke site, razendsnelle levering, prima prijzen

Zoals een webshop moet zijn, duidelijk, goede prijzen, snelle levering. Een aanbeveling waard

Snelle levering goed product

Het artikel kwam snel en was precies volgens mijn verwachting, de zending was goed te volgen

Snel geleverd!

Betaalbaar, en snel geleverd!

perfect

alles netjes ontvangen goed verpakt

goede site

Zeer snel verstuurd en goed verpakt

Uitstekende producten bijna correcte uitleg.

ITHO Daalderop Afzuigbox gekocht om zelf te hangen. Met een een Pyrilex stekker en een afstand bediening. Eerst gebeld en onze situatie uitgelegd en herhaaldelijk gevraagd is de set “plug and play” want ik ben geen elektriker. Ja meneer eenvoudige installatie gegarandeerd! Nou mooi niet! Na montage deed het apparaat niets. Bij het tweede contact bleek dat pyrilex stekkers op verschillende manieren aan te sluiten zijn.. moest ik toch nog die elektriker inhuren.. jammer dat de mogelijkheid niet vooraf gemeld werdt..

Snel het juiste product in huis, en verder.

Onder het klussen, iets niet hebben is vervelend. Bouwmarkten afrijden, bellen, vragen,....waardeloos. Google Ventilatie, en het is er net een dag. SUPER

Snelle levering van kwalitatief goed materiaal.

Wegens vervanging van een ventilatiebuis op korte termijn een nieuw ventilatiekanaal nodig en tijdig besteld. Terwijl ik de volgende ochtend bezig ben om de buis te verwijderen, wordt het nieuwe materiaal al compleet geleverd. Beter kun je volgens mij niet krijgen...

Alles naar wens en snel bezorgd

Alles naar wens en prijs technisch scherp. Met vriendelijke groet Hans

helemaal goed

alle bestellingen de volgende de dag in huis. Prima bedrijf!

Snel Geleverd en een stuk goedkoper!

Dikke prima

Topp

Clear, simple and quick.

I did shopping online. The description of the product I needed was complete and easy to understand if suited to my needs. Finally, the delivery took place quickly.

Duidelijke omschrujving en snelle levering

Was op zoek naar een CO2 meter omdat bij een isolatiemeting bleek dat de CO2 waarde in de woonkamer aan de hoge kant was. Op Ventilatieland stond duidelijk per CO2 meter beschreven wat de belangrijkste eigenschap per meter was, evenals de + en - punten. Snelle levering. Absoluut een aanrader

Vlotte levering

De door mij bestelde plafond ventilator werd volgens afspraak op tijd geleverd. De ventilator doet zijn werk goed, alleen het geluid is wat meer dan ik HD gedacht.

Snel en goed verlopen

Een service en snelheid zoals men mag verwachten

Scherpe prijs en snelle verzending

Product zoals omschreven, direct verzonden en dus snel in huis. En dan voor een zeer schappelijke prijs.

Alles klopt

Ik kom terug voor meer producten

Goede winkel/webshop

Gemakkelijk bestellen, vlotte bezorging en degelijk verpakt. Was iets verkeerds gegaan, telefoontje waarna de volgende dag het juiste. Klantvriendelijk.

Na bestelling, snelle levering. En mooie spullen. Ben erg tevreden met mijn aankopen.

Verbazingwekkend groot assortiment. Snel gevonden wat ik nodig had en de volgende dag geleverd. Prima!

Goede Service

De website was duidelijk waardoor ik gemakkelijk de juiste ventilator vond. Verder was het heel fijn dat de ventilator de volgende dag al werd bezorgd. Goede service!

top geregeld, alles volgens indicatie op de website keurig geleverd

alles was goed, van bestelling, tot levering en verpakking

Alles was prima geregeld!

Van bestelling tot levering was alles prima geregeld!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ