Goede snelle levering

goede en snelle levering. Artikel te veel besteld maar retouren was geen enkel probleem

prima zaken mee te doen en hele snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering

Op hun website staat uitgebreide en duidelijke informatie vermeld over de producten en levering.

Het bestelde product is op tijd in nieuwe toestand geleverd.

Goed advies over producten door klantenservice en correcte levering van het bestelde product.

Supersnelle levering- top

Product aanbevolen door kennis, besteld en de volgende dag in huis Nog niet geïnstalleerd,

Snelle levering van een geweldig product

Prima product. Snelle levering. Eenvoudig zelf te installeren

goede webwinkel

Prijs: goed Levering: Snel Verpakt: goed en veilig

Snelle service, prima product

Tevreden

Snel en correct

prima bedrijf

ventilator besteld en andere dag geleverd prima

Perfecte snelle levering

Kwaliteit, goed verpakt en snel.

Website heel overzichtelijk

De website pakt je bij de hand en leidt je zo naar het goede product. Jammer dat ze het telefonisch zo druk hebben. Maar als je gebeld wordt, word je goed geholpen.

goede indruk

ondanks de late levering toch een goede indruk.

goede info en goedleveringsproces

...

Top product, top levering

Uitstekende keuzehulp wat mij heeft geholpen de juiste ventilatiebox te kiezen.

Open en transparant. Ik kreeg eerst een mail dat er een vertraging zou komen in het leveren van het product met een kadobon als verontschuldiging en daarop kreeg ik mijn pakketje toch nog twee dagen eerder dan het in de mail werd aangegeven.

Goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs. Snel bezorgd en goed functionerend, aanrader.

Snelle en accurate toezending

Helemaal Goed!, niks op aan te merken!

helemaal goed, tot een volgende keer!

Snelle service en levering

Prima service en gekregen wat ik besteld heb

Snel, goed en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Gewoon goed

doen wat ze op de website beloven, leveren op tijd.

super!

super goed!

Plintrooster werd snel geleverd. Mijn verwachting was dat het goedkoop plastic was, maar bij levering bleek het een mooi metaal rooster te zijn. Zeer tevreden

Slecht

Leveren niet de goede materialen. In december daarover een mail gestuurd. Paar dagen een excuses gehad van hun omdat het druk is. Nu anderhalve maand later nog niets gehoord. Weer een herinnering gestuurd naar ventilatieland. En het verhaal begint weer opnieuw. Weer excuses dat het druk is.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ