helemaal prima

Hele goede communicatie en uiterst correct.

Communicatief slecht

Op zich prima site met goed maar als je een technische vraag hebt zijn ze telefonisch niet te bereiken. Vervolgens iemand aan de telefoon die mij niet kan helpen (kan gebeuren) maakt terugbel verzoek aan. Na een week nog niets gehoord, zelf weer gebeld. Moet een mail sturen. Mail met twee vragen en na twee dagen antwoord op een vraag......beetje klaar mee dus.

Geweldig zo heb ik heb me voorgesteld

De afwerking en de kleur perfect

Snel en Compleet geleverd, top!

Snel en Compleet geleverd, top!

waardeloos

Bestelling geplaatst, betaald en na enkele dagen een mail waarin vragen ze een rekening nummer om het geld terug te storten. blijkt dat er een fout in de adresgegevens staat. Vriendelijke dame aan de telefoon heeft het direct opgepakt en afgehandeld

Niets op aan te merken

Tja, wat kan ik zeggen. Product besteld en de volgende dag al in huis; niets op aan te merken dus. Dat ik een 9 geef en geen 10 heeft alleen maar te maken met mijn stelling dat perfecie niet bestaat; mijn briljante studenten waren het daar overigens nooit mee eens... :-)

Snelle levering, nette prijs.

Snelle levering en nette prijs.

Ik moest wel lang wachten op mijn bestelling.

Het ventilatierooster voldoet precies aan mijn verwachting.

Perfecte levering, kwam wel in 2x

Makkelijk te bestellen op de site goed geholpen door de klantenservice. De levering was goed op tijd zo als aangegeven, kwam wel in 2 delen.

Ventilatieland komt zijn afspraken na.

Alles netjes ontvangen en montage was super eenvoudig. werkt naar wens.

Bestellingen gaan prima maar servicehulp bij storingen stroef

Als ik dingen bestel dan zijn ze er altijd netjes de volgende dag. Maar nu heb ik een storing en heb ik van de leverancier al te horen heb gekregen welk onderdeel er moet vervangen worden en dat antwoord ook doorgemaild zodat het onderdeel besteld en geleverd kan worden. Helaas schiet dat niet op en zit ik al weer dagen zonder ventilatiesysteem

1 woord: misleidend.

23 December besteld, deze keuze gemaakt om bij jullie te bestellen vanwege de advertentiezin " vandaag besteld morgen in huis. Alles op voorraad. Het werd dus ruim 6 weken later.

Ik bestel meteen terug bij jullie als ik iets nodig heb

Prima snel geleverd en goed advies

Snel en goed afgeleverd.

Snel en goed afgeleverd.

Snelle maar gedeelde levering

Drie artikelen gekocht. Eerste 2 werden meteen geleverd. Alleen geen melding dat er nog 1 artikel in backorder stond

levering te laat .En er naar gebeld waar de levering is gebleven

Levering te laat en na week week gebeld

Perfecte afhandeling van mijn aankoop

Deze verkoper kan ik aanraden.

Snel en makkelijk besteld.

Overzichtelijke website.

Prima, achteraf betalen, snelle levering

Achteraf betalen, snelle levering

1 keer en nooit meer

Mijn bestelling door gegeven, en daar kwam de helf van binnen, toen zelf contact moeten zoeken. Er werd belooft het snel te verzenden, maar er gebeurde niks . Weer gemailt, ze beloofde de zelfde dag verzenden, niks gekregen na een week een reactie dat het pas over een week verzonden werd. toen gebeld na ruim een dag terug gebeld, en toen kon het opeens wel verzonden worden. kortom eerst de helft verzonden en wel alles betaald, daarna steeds zelf contact moeten zoeken. slechte comunicatie

Prima levering en snelle installatie

Alles snel geleverd alleen bleek artikel niet op voorraad te zijn.

spullen optijd geleverd en prijs/kwalitijd uitstekend

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ